Grå posters

Grått är förmodligen den mest neutrala och balanserade färgen i hela spektrumet. Den förknippas vanligtvis med formella, konservativa och sofistikerade värden. Kanske är det därför deLäs mern ofta tas upp när man talar om att inreda ett företagsutrymme, men grå affischer kan ändå också vara en värdefull och elegant tillgång i ett bostads- eller rekreationsrum. Photowalls högkvalitativa, detaljrika och unikt utformade sortiment av grå affischer har en stor variation när det gäller teman, men också när det gäller de olika nyanserna av denna färg. Dessutom kan du alltid justera dessa motiv så att de passar din övergripande estetik och inredning.

Reaktion på grå affischer

Färgen grå är känd för att vara en tidlös och praktisk färg på grund av de tidigare nämnda nyanserna som kan framkalla en rad olika känslor. Mörkgrått eller kolgrått kan till exempel förmedla en del av styrkan och mystiken hos svart, eftersom det är en elegant färg som saknar det negativa i färgen svart. Ljusgrått kan å andra sidan ha vissa av de attribut som förknippas med färgen vit. Båda dessa nyanser är mer än väl representerade i vårt breda sortiment av grå affischer. De mörkgråa färgerna på den grå affischen med namnet Shadow and light passar perfekt ihop med detta begrepp, eftersom de är huvudpersonerna i den här bilden och skapar en scen av nästan utomjordiska proportioner. Sedan finns det verk som New York Map BW, där de ljusa gråtonerna spelar den mer framträdande rollen i en verkligt unik design som visar ådrorna i Big Apple. Det sägs också ofta att ljusgrått är mer feminint till sin natur, med de mjukare tonerna och nyanserna, medan mörkgrått är mer maskulint på grund av de robusta tonerna och nyanserna. Oavsett vilken eller vilka grå affischer du väljer för att piffa upp ditt hem, kontor eller något annat utrymme är en sak säker. Grå affischer kommer att ha ett tydligt visuellt inflytande och väcka reaktioner, inte bara hos dig, utan även hos din familj, dina vänner, dina kollegor och alla andra som du kan ha besök av.

En kort historia

Grått är en färg som ofta felaktigt förknippas med saker som tristess, medelmåttighet och blyghet. Hur kunde det hända? På medeltiden bar fattiga människor grått eftersom det var färgen på ofärgad ull och därmed det mest tillgängliga och lättast att underhålla. Ända sedan dess har färgen fått kämpa med det sambandet. Ändå har den gång på gång genom historien lyckats som en kulturellt viktig och lämplig färg. Under renässansen var svart den ädlaste färgen att bära, och eftersom vitt och grått går bra ihop med svart, kom grått att spela en tydligare och viktigare roll inom modet. Grå affischer kan också spegla denna utveckling med sina unika mönster och visuellt attraktiva toner. Du kan nu till och med föra in grå affischer i samtalet när någon kommenterar just detta pigment som du har valt.

Dekoration med grå affischer

Liksom många andra populära färger är grått mycket mångfacetterat. De otroligt många nyanserna och skuggorna av grått kan ibland kännas som en labyrint när man är på jakt efter exakt rätt nyans. Särskilt i bostäder är grått knepigt, men med Photowalls stora utbud av grå affischer blir det lätt för dig att hitta det lämpligaste motivet för ditt utrymme. Föreställ dig något som Change of shift i ditt vardagsrum eller i hallen. Denna grå affisch som föreställer en byggarbetsplats i dimman är optiskt fängslande och kommer garanterat att omedelbart fånga ögonen på alla som går in i ditt utrymme. Light and Dimension är en annan fascinerande grå affisch som inte bara ger din vy ett nytt perspektiv, utan också ger en ny dimension till rummet du placerar den i.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.