Blå posters

Människans passion för den blå färgen är urgammal och har mycket att göra med vår medfödda längtan efter fred. Den blå himlen och havets azurblått är några av de mest fridfulla och luLäs mergnande sakerna i naturen. Med Photowalls högkvalitativa blå affischer kan du nu föra in denna uråldriga önskan i ditt bostadsområde, ditt kommersiella område eller ditt rekreationsutrymme. De många olika alternativen som finns inom blå affischer kommer att tillfredsställa alla smaker och behov. Eftersom blått är en stark färg i sig själv kan du blanda och matcha blå affischer med många andra färgscheman, beroende på din estetik och övergripande design. Utbudet av blå affischer är så varierat att du garanterat kommer att få tag på något som motsvarar din personlighet och karaktär, utfört med stil, detaljrikedom och unik design.

Blå affischer för fantastiska interiörer

Som redan nämnts är en vacker himmel och ett lugnt hav två saker som verkligen ger själen och sinnena välbehövlig lättnad från livets stress. Så det är egentligen inte så förvånande att hav och himmel är starkt representerade i Photowalls sortiment av blå affischer. Eftersom blått definitivt är en av de vanligaste färgerna för sovrum är det logiskt att skaffa en blå affisch som visar himlens skönhet eller de vattniga kropparnas lockelse, för att ytterligare förstärka den lugnande atmosfären i rummet. Blått är ofta den färg som förmedlar harmoni och en lugnande energi, vilket i sin tur bidrar till inre avkoppling och läkning. Tied to the Ocean är ett perfekt exempel på detta, en blå affisch som är enkel men kraftfull och visar havets lugn tillsammans med himlens vidd. Blå affischer kan ta två av de bästa aspekterna av naturen och föra in dem i ditt utrymme, vilket ger dig en möjlighet att reflektera, slappna av och återhämta dig.

En liten bit historia

Färgen blå användes för första gången i kombination med andra färger i grottmålningar i slutet av den senaste istiden. I det gamla Egypten användes den azurblå lapis lazuli-stenen i lyxiga smycken och dekorativa ornament. Eftersom den blå färgen är relativt sällsynt i naturen var det länge mycket svårt att ta reda på hur man skulle utvinna exakt det blå pigmentet. Dessutom var kostnaden för att importera lapis lazuli eller blått pigment från öst så extravagant hög för människor i väst att de kämpade länge och hårt för att skapa ett syntetiskt pigment för den blå färgen. I början av 1700-talet lyckades kemisten Johann Jacob Diesbach äntligen, och västerlänningarna fick äntligen tillgång till färgen utan att behöva spendera en förmögenhet. Som tur är finns detta underbara pigment i alla nyanser du kan tänka dig, och blå affischer har en mängd motiv som kommer att glädja dig. Med tanke på att du nu känner till historien om hur denna färg kom till din dörr, välj en blå affisch som Midnight Blue Hydrangeas with Gold, som är en vacker målning med olika blå nyanser. Den här typen av blå affisch kan få vilket rum som helst att bli visuellt imponerande och skapa ett bestående intryck på dig, din familj, dina vänner och andra gäster som du kan ha på besök.

Olika teman på blå affischer

Photowall lägger alltid stor vikt vid att ge sina affischkategorier mycket variation. Detta gäller även för blå affischer, där inte bara naturen finns med, utan även många andra ämnen. Samtidigt som det finns många verkliga scener med så många detaljer att det känns som om du bokstavligen befinner dig i bilden, har blå affischer också ett stort urval av konstverk med denna fantastiska färg. Candle Spermal Whale, till exempel, är ett lämpligt exempel på den verklighetskvalitet som blå affischer kan föra in i ditt rum. De intrikata och specifika aspekterna av detta motiv kan förflytta dig till en annan värld, nämligen undervattensvärlden, där du vandrar tillsammans med denna milda jätte i haven. För dem som är mer benägna till lite kant har blå affischer konstverk som Tribute, som visar en skelettrockare som spelar sin melodi på en kyrkogård, omgiven av nattens blått.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.