Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Marlon Brando i gudfadern - Poster - Vardagsrum

8370

motiv

Färger

Färg är en av, om inte den enskilt, mest avgörande faktorn när det gäller inredning. Det är enkelt att hitta färger med din favoritnyans i vårt massiva sortiment. För din bekvämlighetLäs mer har vi till och med sorterat dem efter deras olika grupper för att ge dig en god översikt och förmågan att välja en färgposter i enlighet med dina personliga önskemål och specifikationer. Dessutom kan alla dessa artiklar och verk modifieras för att matcha den totala stämningen du försöker skapa med färgposters i ditt hem, kontor eller något annat personligt utrymme.

Valet av färgposters är ditt

Att ha samlat så många kategorier och nivåer och sorterat dem efter deras olika nyanser ger dig möjligheten att bläddra igenom dem på ett enkelt och fördelaktigt sätt. Kollektionen med färgposters är så stor att du är bortskämd med valet. Var inte rädd för att experimentera med olika nyanser och pigment, eftersom dekorering är en rolig aktivitet när du har alla dessa alternativ att välja mellan.

Posters med grundfärger

Primärfärger är också kända som grundfärger eftersom de inte kan återskapas genom att blanda andra, vilket gör dem till byggstenar i alla andra färger. Specifikt är dessa färger blå, röd och gul. Eftersom dessa är grundläggande för människans synförmåga, är det säkert att anta att de måste passa det dominerande temat i ditt rum. Välj en färgposter som är exakt eller åtminstone nära de ovan nämnda färgerna.

Blåare än blått

De flesta av oss förknippar naturligtvis färgen blå med stillsamhet och lugn. Således är det logiskt att använda blå färgposters i vardagsrummet och sovrummet, kanske till och med barnkammaren i barnrumet. Med motiv i denna nyans som sträcker sig från yttre rymden till skogar och berg, bara för att nämna några, har du alla möjligheter att ge ditt utrymme balans och karaktär. Bara för att blå utstrålar stillhet, betyder det inte att blåfärgade posters inte kan användas som hävdanden också.

Färgposters i rött

Rött korrelerar ofta med passion och hjärtats frågor, förmodligen kommen ur evolutionen eftersom det också är färgen på det som i huvudsak är bränslet i våra kroppar, alltså blod. Färgerposters i rött är populära, särskilt i en modern inredning, men också för en mer rustik känsla där vi har mer dämpade röda nyanser tillgängliga. I vilket fall som helst kan du också begära justeringar av den röda färg du önskar, oavsett om det är för ditt kontor, hemvist eller andra personliga områden där du vill sätta upp en färgposter.

Allt var gult

En färgstänk gör underverk för ett rum. Gula färgposters är ett av de mer populära temana, speciellt för unga familjer eftersom detta förmedlar en ny början, precis som en vacker soluppgång, som vi naturligtvis har massor av i vårt utbud av högkvalitativa canvastavlor. Fräschheten i denna specifika färgposter fungerar i nästan alla typer av rum.

Färgposters med sekundärfärger

Sekundärfärger framställs genom att i lika mängd blanda två primärfärger. Till exempel blir gult och rött till orange, rött och blått till lila och blått och gult till grönt. För orange, liknade gul, står det för energi och inspiration, som kan vara perfekt för ett litet barn, och stimulera deras törst efter lärande. Exempel på posters med lila färger sträcker sig från den arktiska natthimlets naturliga skönhet till den mytiska varelsens fantastiska charm. Även om ditt sinne omedelbart hoppar till skogar och träd när du tänker på färgen grön, inkluderar våra gröna färgposters också scener av yttre rymden, stadsbilder samt abstrakta målningar och unika tolkningar av mönster och organiska utställningar.

Färgposters i svartvitt

Älskar vi inte alla det klassiska utseendet på svartvitt? Det utstrålar helt enkelt sofistikering, stil och karisma. Inte konstigt att nästan alla våra kollektioner innehåller posters i svartvita färger. Mångfalden är ofantlig och täcker alla typer av bilder och bildstilar, inklusive men inte begränsat till fotografier med hög detaljnivå, intensiva porträtt, djupa konstnärliga tolkningar och mer. Individualiteten i svartvita färgposters är fenomenal och lyfter varje rum till en helt ny nivå av intrig och art.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.