Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Svartvita tapeter

336

motiv

Svartvita tapeter

Svartvita mönster engagerar fantasin på oss människor på ett helt eget sätt. De allra flesta av oss uppfattar världen i färg och det är så vi tänker också, i färgbilder. När vi tittarLäs mer på ett svartvitt motiv triggas vår fantasi på ett särskilt plan. Det skapar en spänning och dramatik som är svår att sätta fingret på. Låt oss ta ett exempel. Tekniken för att ta färgbilder med en kamera kom till på slutet av 1800-talet, men ändå är svartvitt fotografi väldigt populärt än i dag. Det handlar helt och hållet om vilka känslor svartvita bilder skapar i oss. Svartvita tapeter är ofta förknippade med minimalism och raka linjer, men självklart är variationen av svartvita tapeter större än så. Vill du ha en svartvit mönstrad tapet kan vi rekommendera att du tar en titt på tapeten ”Cold Song” från Agent Bauer, en riktigt kaxig tapet där mönstret dominerar intrycket.

Inred med svartvitt

Bara för att man vill ha en ny stil i sitt hem måste det inte kosta jättemycket pengar eller betyda att allt man äger måste bytas ut. Det är faktiskt både riktigt kul och enkelt att måla om möbler i den kulör man vill ha. Du kanske vill måla om dina Ikea-möbler, bara fantasin sätter stopp! Samtidigt sparar du både pengar och på miljön när du förnyar det du redan har. Dessutom kommer du både ha kul och känna dig inspirerad efteråt. Är du ute efter en svartvit look i ditt hem och dina möbler har färger som skär sig, så ta en pensel och måla!

Svartvit tapet tillsammans med gröna växter

Svart och vitt passar perfekt tillsammans med grönt. Tänk på alla kombinationer av svart, vitt och grönt som du kan komma på. Det är säkert en hel del, och det är av en anledning. Färgerna harmoniserar helt enkelt väldigt bra med varandra. Så ett av de bästa inredningstipsen för svartvita tapeter är att balansera upp rummet med gröna växter. Tillhör du dem som inte har lyckas hålla dina växter levande särskilt länge? Då är vårt tips tåliga växter som till exempel Monstera som är inte bara är väldigt vacker med sina stora blad men också väldigt trendig. I dag finns det faktiskt också riktigt snygga plastväxter som är helt underhållsfria. Kort och gott, gröna växter till svarta och vita tapeter är några av våra bästa tips!

Städer i svartvitt, på tapeten

Ett var våra mer populära motiv är våra svartvita Skylinetapeter. Mönstret är en svartvit silhuett av en stor stad – exempelvis av New York eller Stockholm. Det är inte ovanligt att man har en anknytning till en speciell stad från sin tid som student, eller kanske har man flyttat ifrån sin hemstad och vill att väggarna i sitt hem påminna om sina rötter. Vilken än anledningen är, så vet vi att våra tapeter som kombinerar snygga svartvita mönster med stadsmotiv är uppskattade av väldigt många.

Svartvita tapeter med kart-motiv

Tycker du om att resa? Då är en svartvit karta på väggen ett härligt motiv. Upptäck städer du inte trodde fanns eller dröm dig bort tillbaka till en resa du gjort. Tänk på att en svartvit karta är mer diskret och tar inte över rummet på samma sätt som färglagd karta kan göra. Välj det som passar dig bäst.

Föreviga ett betydelsefullt minne och rita på tapeten

Har du någon gång gjort en längre resa som betytt mycket för dig? Tapetsera med en svartvit karta och rita ut din resrutt med en röd penna. Du har säkert flera souvenirer från just den resan nedstoppade i lådor och förråd. Låt de prylarna komma fram igen och bli en del av inredningen. Din gamla backpackerrygga kanske förtjänar att dammas av och få nytt liv i som en ytterst personlig inredningsdetalj. Tryck upp gamla foton från resan på en canvastavla i stället för att de antingen ligger gömda i en låda, eller på en hårddisk. Vi lovar dig, ingen kommer kunna kopiera den här inredningen. Din resa är och dina saker är ju unika för dig. Det här är bara ett exempel på hur man kan inreda med svart och vit tapet. Det är endast din fantasi som inredare som sätter gränsen för möjligheterna.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.