Svartvita tapeter

Mönster i svartvitt lockar till fantasi på sitt eget unika sätt. De flesta av oss uppfattar världen i färg, och det är också så vi tänker - i färg. Vår fantasi triggas på ett speciellLäs mert sätt när vi tittar på ett svartvitt motiv. Det skapar en spänning och dramatik som är svår att sätta fingret på. Låt oss titta på ett exempel. Den teknik som krävs för att ta färgbilder med en kamera kom i slutet av 1800-talet, men svartvit fotografi är fortfarande mycket populärt än i dag. Detta beror helt enkelt på de känslor som svartvita bilder väcker hos oss. Svartvita tapeter förknippas ofta med minimalism och raka linjer, men det finns naturligtvis ett mycket större utbud av svartvita tapeter än så. Om du är intresserad av svartvita mönstrade tapeter rekommenderar vi att du tar en titt på "Cold Song" från Agent Bauer, en riktigt djärv tapet med ett mönster som hoppar i ögonen på dig.

Inredningar med svart och vitt

Bara för att du vill ha en ny stil i ditt hem behöver det inte betyda att det måste kosta dig massor av pengar eller att du måste byta ut allt du äger. Det är faktiskt både riktigt roligt och enkelt att måla om möbler med den färg du vill ha. Du kanske vill måla om dina IKEA-möbler? Möjligheterna är lika oändliga som din fantasi. Att göra om det du redan har är bra både för din plånbok och för miljön. Dessutom är det en trevlig och inspirerande känsla. Om du vill ge ditt hem en svart-vit look men färgen på dina möbler krockar, ta en pensel och börja måla!

Svartvit tapet tillsammans med gröna växter

Svart och vitt passar perfekt ihop med grönt. Tänk på alla kombinationer av svart, vitt och grönt du kan tänka dig, och du kommer att upptäcka att det finns väldigt många, och det med goda skäl. Dessa färger harmonierar utmärkt med varandra. Därför är ett av våra bästa stylingtips för svartvita tapeter att balansera rummet med gröna krukväxter. Och om du inte har gröna fingrar? Då rekommenderar vi motståndskraftiga växter som t.ex. den schweiziska ostväxten (Monstera), som med sina stora blad inte bara är vacker utan också mycket trendig. Numera kan du till och med hitta helt underbara plastväxter som inte kräver någon skötsel. Så gröna växter i kombination med svartvita tapeter: ett av våra hetaste tips!

Svartvita städer på dina väggar

Våra svartvita skyline-motiv är bland våra mest populära. Mönstret är en svartvit siluett av en storstad, till exempel New York eller Stockholm. Det är inte ovanligt att ha en koppling till en speciell stad från studietiden, eller kanske har du flyttat hemifrån och vill att dina väggar ska påminna dig om dina rötter. Oavsett anledning vet vi att våra tapeter som kombinerar vackra svartvita mönster med stadsmotiv är mycket populära.

Svartvit tapet med kartmotiv

Gillar du att resa? I så fall skulle en svartvit karta på din vägg vara det perfekta motivet. Upptäck städer som du inte visste fanns eller dagdröm om tidigare semestrar. Det är värt att notera att en svartvit karta är mer diskret och inte tar över rummet på samma sätt som en färgad karta kan göra. Välj det som passar dig bäst.

Kartlägg ett värdefullt minne

Har du någonsin gjort en lång resa som betyder mycket för dig? Välj en tapet med en svartvit karta och rita din resväg med en röd penna. Du har förmodligen flera souvenirer från den semestern gömda längst bak i skåpet. Ta fram dem igen och gör dem till en del av din inredning. Kanske förtjänar din gamla ryggsäck att dammas av och få nytt liv som en ytterst personlig stylingdetalj. Skriv ut gamla semesterbilder på duk och visa upp dem i stället för att lämna dem bortglömda i en låda eller på en hårddisk. Vi lovar att resultatet kommer att vara ditt och enbart ditt. När allt kommer omkring är din semester och dina tillhörigheter unika för dig. Det här är bara ett exempel på hur du kan dekorera ditt hem med svartvita tapeter. Möjligheterna är lika oändliga som din egen fantasi.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.