Betongvägg - Tapet - Kök

527

motiv

Grå fototapeter

Grå. En färg som ofta förknippas med saker som neutralitet, uttråkning, medelmåttlighet och blygsamhet. Varför har det gått och blivit så? Grått som är en sån fantastiskt underbar färLäs merg att arbeta och inreda med. Redan på medeltiden ansågs grått vara en färg för de fattiga eftersom att ofärgat ull hade den färgen, och ända sen dess har den arbetat i motvind. Trots detta har den gång på gång genom tidsepokerna lyckats slå sig in som en väldigt kulturellt viktig och användbar färg. Under renässansen blev svart en väldigt nobel färg att klä sig i, och eftersom att vit och grå är två färger som ligger i god harmoni med svart spelade den gråa färgen en allt tydligare och viktigare roll inom mode, och sen dess har den hängt med oss som en av de mest välanvända färgerna i modern tid.

Inred med en grå fototapet

En grå färg i hemmet är värmande, luftig, välkomnande och trots detta spännande. En rustik träskiva i ett kök, eller ett matt trägolv i sovrummet kan väldigt enkelt försvinna in i resten av hemmet trots att detaljerna som dom för med sig är så pass naturligt vackra i sig att dom förtjänar att lyftas fram. En sådan uppgift kan till en början kännas svår och i vissa fall till och med omöjlig, men när man inser möjligheterna med grå färg och grå fototapet blir det nästan roligt och spännande att hitta de utmaningar i sitt hem som handlar om att lyfta fram blygsamt vackra detaljer.   Likt många andra populära färger är grå en väldigt mångsidig färg och att grå enbart är grå och ingenting annat stämmer verkligen inte! Det finns så otroligt många olika nyanser och toner av grå att det ibland kan kännas som en djungel att hitta precis den nyansen som passar en själv bäst. Kalla gråa färger rör sig nästan lite mot det blåa hållet, medan varmare gråa färger rör sig mot något som skulle kunna beskrivas som gulgrönt.

Grå fototapet är ett säkert kort att inreda med

Om man vill spela med säkra kort är en enkelt mellangrå färg någonting som nästan alltid kommer att fungera bra. För barnrummet kan vår fototapet ”Planes” från Jolly Wrenches vara en alldeles oslagbart alternativ, och bli inte förvånad om ”World map – detailed grey” är en fototapet som passar perfekt i arbetsrummet där hemma. För stockholmsfantasten kan den fantasifullt uppritade kartan över Vasastan på fototapeten ”Vasastan” vara oemotståndlig för denne att ha på en fondvägg i vardagsrummet. Om man är oförsiktig kan en grå vägg kännas lite platt, men det är väldigt enkelt att motarbeta. Antingen väljer man att klä in väggen med en grå fototapet som redan innan är har ett eller flera spännande motiv på sig, eller så väljer man en enklare tapet och har den som en perfekt bakgrund till din fotovägg. Ljusgrå färger i all ära, men vi får verkligen inte räkna bort dom mörkare gråa färgerna! Att ha en mörkare grå fototapet på väggen i ett hem där möblerna drar åt det vitare hållet kan verkligen bli hur fantastiskt som helst, speciellt om man livar upp tillvaron och miljön med mörka nyanser av andra färger, som till exempel mörklila kuddar eller en träskiva i mörk ek. Ett sovrum i vitt och grått kommer aldrig någonsin att slå fel. Om du är ute efter en sober, lugn och befriande look är användandet av en grå fototapet absolut en smart väg att gå. Grå färg är enkel för ögonen att greppa och ta in vilket gör att dom enkelt kan slappna av, det kommer i sin tur ge dig ett större och tydligare lugn i ditt sovrum. Gråa färger är finns på fler ställen än vad man lägger märket till, och enkelheten som färgen bidrar med är något som vi på Photowall verkligen uppskattar.

Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.