Grå fototapeter

Grått. En färg som ofta förknippas med saker som neutralitet, tristess, medelmåttighet och blyghet. Hur gick det till? Grått, en sådan otroligt underbar färg att styla med. På medeltiLäs merden bar fattiga människor grått, eftersom det var färgen på ofärgad ull. Ända sedan dess har färgen fått kämpa. Ändå lyckas den gång på gång genom historien som en kulturellt viktig och passande färg. Under renässansen var svart en ädel färg att bära, och eftersom vitt och grått samordnar sig bra med svart kom grått att spela en tydligare och viktigare roll i modet. Den fick sin plats som en av de mest använda färgerna i modern tid.

Styling med en grå väggmålning

I hemmen är grått varmt, välkomnande och luftigt - och ändå spännande! En rustik planka i ett kök eller ett trägolv i ett sovrum kan lätt försvinna i den omgivande inredningen, men detaljerna de introducerar är så naturligt vackra att de är värda att framhäva. Detta kan verka svårt - till och med omöjligt - till en början, men när du ser möjligheterna i färgen och i grå väggmålningar kommer du att älska utmaningen att framhäva de demurligt vackra detaljerna i ditt hem. Liksom många andra populära färger är grått väldigt mångfacetterat. Grått är så mycket mer än bara grått! De otroligt många nyanserna och skuggorna av grått kan ibland kännas som en djungel när man är på jakt efter exakt rätt nyans. Kalla gråtoner tenderar mot blått, medan varmare gråtoner tenderar mot något mer som liknar gulgrönt.

En grå väggmålning är ett säkert kort

Om du vill spela säkert, kommer en elegant ljusgrå färg att fungera bra. Väggmålningen Planes från Jolly Wrenches är helt oslagbar för ett barnrum. World Map Detailed Grey är - föga förvånande - en väggmålning som är perfekt för hemmakontoret. En Stockholmsälskare skulle finna Vasastans väggmålning och dess fantasifulla kartläggning av Vasastans grannskap oemotståndlig för en accentvägg i vardagsrummet. Det finns en risk att en grå vägg kan verka platt, men det är lätt att åtgärda. En grå väggmålning kan redan ha ett eller flera spännande mönster - eller så kan en mer stillsam tapet fungera som den perfekta bakgrunden för din fotovägg. Ljusgrå färger är härliga, men glöm inte bort de mörkare grå färgerna! En mörkgrå väggmålning i ett hem med möbler som tenderar mot vita nyanser kan vara fantastisk, särskilt när den poppas upp med mörka nyanser i andra färger, till exempel kuddar i mörklila eller en planka av mörk ek. Ett sovrum i vitt och grått kan aldrig, aldrig bli fel. Om du letar efter en diskret och anspråkslös men ändå befriande look är en grå väggmålning en smart lösning. Grått är lätt för ögonen att ta till sig, vilket avslappnar dem och ger lugn åt ditt sovrum. Gråa färger finns på ställen du inte skulle förvänta dig. Den elegans som färgen ger är något som vi på Photowall verkligen uppskattar.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.