Fototapeter till babyrummet

Barnets första rum är en plats för mys och lek och en mysig, avkopplande dag. Skapa ditt barnrum med vackra tapeter, underbara färger och inspirerande dekorativa detaljer - det är vårLäs mert råd när du inreder ditt barnrum. Baby kommer snart - så det finns inget bättre tillfälle att inreda barnkammaren. Bläddra bland färger, tapetmönster, detaljer och babyprodukter. Ett bra sätt att komma igång är att tänka på hur du vill använda rummet. Behöver du en barnsäng, en bekväm stol och ett skötbord, eller vill du bara att det ska vara mysigt och snyggt? Bebisar är inte tillräckligt gamla för att ha något att säga till om ännu, så du kan inreda barnkammaren som du vill. Men om du vill undvika att behöva inreda för mycket och vill att rummet ska utvecklas i takt med att barnet växer, välj möbler, tapeter och inredning som du kan uppdatera i stället för att byta ut helt och hållet.

Tapeteringstips för barnrum

Tapeter i pastellfärger, lekfulla mönster eller motiv som stimulerar till inlärning, till exempel A Bugs World - Pink by Sne design eller Team Hawaiis ABCedarian. Du kan välja fritt i barnkammaren, men tänk på att du och ditt barn troligen kommer att tillbringa mycket tid där, även om barnet sover i ett annat rum, så det är viktigt att tapeten ger lycka och harmoni i rummet. Börja med de färger du gillar och välj sedan mellan livliga motiv där du kan hitta nya detaljer nästan varje dag, eller en snygg tapet i sobra färger - kolla in Acne JR:s Chester - Grey eller Andreas Engesviks Rain Sky. Väggarna är inte den enda ytan du kan tapetsera i ett barnrum. Det här är ett rum där tapeter på en dörr, en del av väggen eller taket kan göra hela skillnaden. Våra tapetmotiv Solar System och Reflection Nebula är perfekta för tapetsering av tak. Du kan också kombinera färg och tapeter eller välja två av dina favoritmotiv som matchar varandra. Välj till exempel ut huvudfärgen på en hektisk tapet genom att kombinera den med ett annat, lugnare motiv. Du behöver inte begränsa dig till barnmönster när du väljer motiv till barnkammaren. Barnrumstapeter kan vara allt från upprepade mönster till klassiska motiv, från lugnande skogar till intrikata abstrakta motiv. Kolla in Cecilia Carlstedts Cosmic Abstraction, By May's Confetti eller Lilesadi's Marble 2.0 Nude.

Detaljer och tips om stilisering

Det viktigaste när du inreder ett barnrum är att alla ska känna sig hemma där, oavsett om det är vuxna eller bebisar. Håll möblerna till ett minimum och prioritera extra golvyta för när bebisen börjar krypa eller bara vill luta sig tillbaka i babygymnastiken. En mysig matta att leka på och en förtrollande babymobil över skötbordet är våra bästa tips. Välj också bra förvaring för bitringar och byggklossar, så att det är lätt att städa upp på kvällen. Om barnet ska sova i rummet kan du prova med omgivande belysning, en musikalisk babymobil att hänga över barnsängen och en bekväm plats för en vuxen att sitta på.

Hur man möblerar ett barnrum

Det är viktigt att alltid hålla så mycket golvyta fri som möjligt. De flesta barnhem har ett litet antal noggrant utvalda möbler, så vi har samlat våra bästa tips för att inreda rummet: Ha inte tunga saker som hyllor eller en lampa ovanför barnsängen - de kan verka hotfulla. Om möjligt, placera inte huvudet på spjälsängen under fönstret eftersom ljuset kan distrahera barnet när det är dags att sova. Att placera huvudet på spjälsängen mot en vägg skapar en större känsla av trygghet. Satsa på bra förvaring i barnkammaren, men kom ihåg att byråer och bokhyllor måste skruvas fast i väggen så att de inte kan välta när barnet börjar stå upp. Placera förvaringen inom barnets räckhåll om det är möjligt. När barnet har börjat krypa är vårt bästa råd att ha fina förvaringslådor på golvet så att färgglada leksaker finns inom räckhåll.

God belysning

Belysningen betyder mer än du kanske tror i ett barnrum. Det beror förstås på hur du kommer att använda rummet. Du behöver bra allmänbelysning om det finns ett skötbord, men omgivande belysning är särskilt viktig för mys och lek. Skaffa en taklampa, helst med dimmer, och lägg till älglampor för en mysig stämning och en sänglampa eller bordslampa som kan lämnas på natten om barnet vill ha lite ljus. En nattlampa gör det också lättare att titta till barnet på natten.

Den praktiska tipsen med och utan tapeter

Det finns mycket du kan göra själv för att inreda ett barnrum. Om du är duktig med dina händer kan du tillverka unika bildskenor, förvaringslådor och till och med möbler. Men du kan också använda tapeter till mindre projekt - till allt från färgglada vimplar, en babymobil att hänga över spjälsängen eller dekorativa utskärningar av stjärnor, bollar, fjädrar eller kanske ballonger. Använd överblivna tapeter eller tapetprover för ett projekt som garanterat kommer att bli mycket roligt och ge ett charmigt resultat. Besök vår blogg för tips och guider för tapetpyssel.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.