Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Sådan skönhet - Poster - Hall

933

motiv

Ytor & Strukturer

Yt- och struktur-posters är en av de senaste trenderna vad gäller inredning. Ytor och strukturer förbises ofta eftersom vi tar dem för givet, eftersom vi är så vana vid att de är omkrLäs mering oss nästan hela tiden. Men om du isolerar en specifik yta eller struktur får den ett drag av individualism, vilket får kontrasten att komma fram. Vi tillåter oss att bli lyriska över måleriets skönhet, men ibland försummar vi att njuta av den lyxiga känslan av silkeslakan i natten. Yt- och struktur-posters kan bokstavligen förvandla alla rum från vanliga till spektakulära.

Yt- och struktur-posters som en kritisk faktor för att upplyfta rum

Yta och struktur ger visuell vikt, eftersom de flesta av oss inte vill att våra rum ska vara intetsägande. Boendeutrymmen ska kunna fånga din uppmärksamhet och hålla kvar den. En yt- och strukturposter är ett av de bästa verktygen designers använder för att skapa den tidigare nämnda visuella vikten i ett rum. Detta kan höja den okulära tyngden inom väggarna i ett utrymme genom en total ökning av kompositionen. En välplacerad yt- och strukturposter skapar den upplevda känslan av beröring för den som lägger ögonen på din inredning.

Strategisk dekorering med yt- och strukturposters

Om du väljer en design som ger djup och mönster, till exempel en tegelvägg, kommer det att ge liv åt rummet och ge det en rustik allmän atmosfär som du tänker skapa i ditt utrymme. Ett annat exempel på yt- och strukturposters, som den släta marmorväggmålningen, kan ha en lugnande effekt i utrymmet medan du lägger till en skandinavisk touch. Om du vill ta det ännu ett steg längre och placera en kontrasterande struktur direkt mot yt- och strukturposters, kommer det definitivt att förbättra synen ännu mer. Med andra ord kan du justera en visuell vikt på en plats genom att justera avståndet mellan två kontrasterande yt- och strukturposters.

Olika material i yt- och strukturposters

Från tegelstenar till trä har vi delat upp våra yt- och strukturposters enligt de optiska materialen som används för att skapa dessa distinkta tavlor. Spännande artiklar som Torn Ink Texture kan göra skillnaden mellan ett platt rum och ett slående personligt utrymme. Stone Wall är en annan fantastisk yt- och strukturposter som ser helt gudomlig ut, ett vackert stenvalv med elegansen av det vidöppna havet som dess bakgrund.

Ge balans i ett rum med yt- och strukturposters

De senaste trenderna säger att om du vill ha en mer modern finish i ditt bostadsutrymme ska du använda glätta yt- och strukturposters av marmor eller granit. På samma sätt, om du vill ha mer traditionella rum, välj yt- och strukturposters som har ett stenigt eller skrovligare yttre som ger det en mysigare, idyllisk känsla. Kom ihåg att varje rum behöver ett kontrasterande element för att betona det övergripande utseendet du vill uppnå. Att skapa likhet genom att para ihop olika designer är ett smart sätt att integrera dessa yt- och strukturposters enligt dina specifikationer och önskemål.

Komplettera kontraster med yt- och strukturposters

Om din design är modern ska du visa en yt- och strukturposter av en rostig lappad platta som kommer att ge tillräckligt med spannmål granulering för att öka resten av rumets polerade aura. Lägg till en nivå av sofistikering i ett rum genom att noggrant välja strukturer som kommer att komplettera varandra och få fram en estetisk harmoni, vilket yt- och strukturposters är de perfekta verktygen för. World Map Wooden Plank är en av många artiklar som fångar den typen av dekorativ anda genom att kombinera olika element för att avrunda andra prydnadselement.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.