Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Pettson och Findus -Stackars Pettson - Poster - Barnrum

1645

motiv

Barn

Med sin naturliga känsla av förundran och inneboende oskyldighet har barn en mycket livlig och aktiv fantasi. De har och tror alltid på stora drömmar! Våra barnposters kommer att betoLäs merna dessa känslor och föreställningar och hjälpa ditt barn att växa och sikta mot stjärnorna. När de unga sedan mognar kommer deras smaker och intressen naturligt att förändras. Hjälp dem att uttrycka sig med barnposters som illustrerar vad de drömmer om och är intresserade av. Barnposters är lätta att sätta upp och/eller byta ut, och ger också utmärkt visuell och mental stimulans under regniga dagar eller inomhuslekar. Bäst av allt, inga spikhål att oroa sig för!

Lärande och självuttryck genom barnposters

Att använda barnposters som utgångspunkt hjälper enormt med att skapa ett drömrum för dina småttingar. När de växer får de mer av ett personligt intresse och uttrycker nyfikenhet kring vad de vill se i sitt eget lilla utrymme. Förbered dem inför deras inlärningsår genom att låta dem välja stimulerande barnposters. Ett annat incitament att dekorera dina barns utrymmen med våra barnposters är utbildning och information. Säkerställ ditt barns intresse för världen omkring dem genom att uppmuntra kunskap och att lära sig om andra människor, platser och saker. Barn är av naturen benägna att utforska och det är därför vettigt att ge dem barnposters med transporttema. Crowded Sky är ett fantastiskt verk som visar himmelssfären full av flygplan. Såvitt du vet kan detta inte bara väcka ditt barns intresse för luftfart utan också skapa en framtida himmelsk pilot. Du kan också välja en vy av en plats de kanske vill besöka, eller kanske en karta för dem att utforska som barnposters. Crazy World är en spännande, livlig karta över vår värld med landmärken och varelser som definierar just de platser de representerar. När barnens äventyrsanda och reseinstinkt genom att skaffa denna unika och fantastiska artikel!

Fördelen med att ha barnposters

Uppmuntra ditt barn att drömma genom att delge dem möjligheterna med våra många typer av barnposters. Vanliga lekområden kan göras så mycket roligare genom att lägga till ett ljust och glatt tema. Vi har så många varianter av barnposters som tillgodoser varje småttings smak, åldersgrupp och intresseområde. Även för våra yngsta har vi många val av barnposters som kan lugna deras snabbt föränderliga humör genom färger och stilar som är specifikt utformade för spädbarn och småbarn. En enhörning som ryter fram genom mitten av en regnbåge, ett jura-landskap med dinosaurier eller en bild av en grotta med magiska féer kommer säkert att muntra upp ett barn medan de stannar inomhus. För barn som är lite äldre och mer vuxna, som kanske tycker om lite mer action och spänning, kommer monster och drakar som andas eld att ge den betydande känslan till ett barns speciella rum eller lekutrymme. Det här är bara några exempel på vårt enastående urval av barnposters.

Fler alternativ för barnposters

Ett annat alternativ kan vara från våra mönstrade designer och realistiska porträtt. Såsom Car In Pit Lane, där ett barn kommer att kunna föreställa sig själv bakom ratten i en sportbil, något mycket spännande för de små. Låt dem leka bonde med en perfekt jordbrukslayout som bakgrund som motivet Relations, en hemtrevlig och charmig barnposter i en klassisk målningstil. För barn som längtar efter att vara bland stjärnorna, ett solsystem eller rymdskepp, är Cartoon Galaxy den perfekta komponenten för ett barns studie- eller lekrum. Det här är bara några av de få försklassiga barnposters som lyser upp rummet och stimulerar den typ av av tänk-om-frågor som kan väcka en stor törst efter lärande och samtidigt göra deras personliga utrymme mer individuellt, minnesvärt och iögonfallande.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.