Ensam man - Poster - Kök

351

motiv

Andlighet & Religion

I denna stressiga värld är det mycket viktigt att också ha en transcedental stressavlastare. Om tanken på att ha mer meningsfull konst på en framträdande plats på dina väggar låter tiLäs merlltalande, behöver du inte leta längre än våra andliga och religiösa posters. Det finns tavlor med verk av Michelangelo Caravaggio, Sandro Boticcelli, Gustave Dore och andra stora konstmästare packade och klara. Om du är mottaglig för prydnader med en andlig känsla, finns det också skildringar av berömda bibliska scener och berättelser av samma och fler kännare. För det mer esoteriska folket finns Buddha, Zen-ordspråk, fredssymboler och bekräftelser av hopp och lugn i vårt fantastiska sortiment av andliga och religiösa posters.

Genierna i andliga och religiösa posters

Andliga och religiösa posters av de största experterna inkluderar Hendrik Balen's Feast of the Gods, Hubert Eycks Virgin Mary, Sandro Botticellis Lamentation of Christ och Antoine Le Nain's Adoration of the Shepherds. Dessa fantastiska konstverk kommer säkert att påverka och överraska även allteftersom tiden går. De kommer säkert att vara ett fantastiskt ämne om du har gäster i ditt hem eller ditt kontor. Du kan njuta av dessa andliga och religiösa posters i vilken storlek du än önskar och med dina specifika specifikationer.

Andliga och religiösa posters som tankeställare

Religiösa scener kan vara ett sätt att hålla kontakten med de viktiga idéerna i just din tro. Mytologiska svartvita tavlor kan visa kampen som alla människor upplever, samtidigt som vi lär oss att vi alla har saker gemensamt. Det finns också symboliska abstraktioner som visar symboler för fred, kärlek, frihet, nirvana och andra skonsamma idéer om det andliga livet, i form av andliga och religiösa posters. Doves är ett sådant motiv som passar den beskrivningen på ett träffande sätt, en enkel men lockande skildring av två duvor som är i perfekt harmoni, och ustrålar den universella idén om fred och vänskap. Det kommer säkert att vara trevligt att ha ett så tankeväckande konstverk som ett konversationsämne nästa gång du har sällskap i ditt personliga utrymme, som utan tvekan kommer att beundra dina andliga och religiösa posters.

Andliga och religiösa posters för modern zen

Det finns en mängd andliga och religiösa posters med Buddha i färger som matchar alla inredningar, med högkvalitativa fotografier och diverse målningsstilar också. För att få en lugn bild att meditera till kan du prova fototapeten Zen in black sand eller kanske det verk som visar de historiska Kyoto-portarna i Japan. Det finns till och med positiva uttalanden med vackra bakgrunder, till exempel "Jag kommer att vara glad" eller den som påminner dig om det mest grundläggande mantrat "AUM". Stora andliga byggnader såsom Taj Mahal, japanska trädgårdar eller till och med Frihetsgudinnan finns också bland andliga och religiösa posters, oavsett vad som faller i din ordspråkliga andliga goda jord. Santa Maddalena är en barock men otroligt vacker skildring av en kyrka i Sydtyrolen, med solen som fläckfritt går upp över bergen bakom den. Den framkallar en känsla av hopp, ett tema som är allestädes närvarande för praktiskt taget varje religion.

Själsigt lugnande andliga och religiösa posters

Bortsett från att ta hand om oss själva fysiskt, har människor också ett behov att se till sina kroppslösa behov, vilket betyder vårt sinne och själ. Speciellt hemmet, som är det fysiska förkroppsligandet av vår karaktär, behöver den extra uppmärksamheten för att vi ska fungera i en allt mer stressig värld. Ta ett steg tillbaka från all stress och återinför frid och lugn i ditt liv med en andlig och religiös poster som talar till ditt hjärta. Det spelar ingen roll vilken tro du har, vår samling av andliga och religiösa posters kommer säkert att innehålla vad din innersta natur längtar efter, med variationer och versioner som garanterat passar atmosfären i din omedelbara omgivning.

Naturen i andliga och religiösa posters

Det finns också många människor i världen som känner sig närmast sin respektive Gud eller sin motsvarande andliga värld när de är mitt i naturen. Detta är anledningen till våra andliga och religiösa posters också inkluderar vackra miljöer. Somewhere over the Rainbow är ett sådant verk, som visar en vacker strandvy kompletterad med en anmärkningsvärd regnbåge, vilket får en att tro att det måste finnas en högre kraft som har skapat en sådan underbar syn. Få den överväldigande goda känslan i ditt eget utrymme med våra andliga och religiösa posters nu.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.