Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

Beige och Grön världskarta - Canvastavla - Vardagsrum

25

motiv

Beige canvastavlor

Sätt upp en beige canvastavla på väggen, eller varför inte sätta upp flera. Här har vi samlat våra bästa canvastips som får ditt hem att bli en beige dröm.Läs mer

Beigea tavlor till alla rum

Ett beigt hem kan låta tråkigt. Men färgen beige när det handlar om inredning behöver inte alls betyda tråkigt och trist, utan kan faktiskt vara alldeles underbart. Du kan sätta upp beigea canvastavlor i alla rum, matcha med beigea möbler och beige inredning, det är helt enkelt helt rätt. Som du kanske förstår så behöver du inte välja bort någonting beigt, bara för att du har en beige soffa finns det inget som säger att du inte kan ha en beige canvastavla. Att inreda i samma färgskala skapar ett spännande djup i rummet. Vårt bästa tips är att sätta upp en stor canvastavla ovanför soffan i en lite mörkare nyans än soffans beigea färg. Finns det plats på väggen kan du addera fler tavlor i samma färgskala eller stil. Har du ett ljust kök med trästolar, kanske ett träbord och hyllor i ljust trä så tveka inte att hänga upp beigea tavlor, eller sätt upp några beigea canvastavlor på tavellister på väggen vid köksbordet. Häng upp listerna bara några centimeter ovanför köksbordet och snyggast blir det om tavlorna du placerar där går i samma beigea skala.

Beigt ihop med andra färger

Det finns inget som säger att du inte får blanda in någon annan färg än beigt på väggen när du väljer canvastavlor, även om vi tycker att beigt ihop med beigt är fint. Men rummet kan faktiskt få lite karaktär med en färgklick och då beige är en neutral färg som passar fint med andra färger vågar du gå loss. Ska du till exempel skapa en hel tavelvägg kan du blanda in några motiv, canvastavlor med grafiska tryck och målningar i någon starkare färg. Vill du inte att det ska bli för stor kontrast från den övriga beigea inredningen kan du välja dova färger som nästan håller sig i samma färgskala som till exempel ljusa blå nyanser eller ljust brunt.

Beigea canvastavlor från våra sortiment

För att matcha din beigea inredning behövs såklart beigea motiv. I vårt sortiment av beigea canvastavlor finns motiv som andas rustik, skandinavisk design och natur. Här har vi valt ut några av våra favoriter. Den beigea canvastavlan Morning Mist in Isar Valley av GI Collection i sin naturnära stil är helt klart rätt för dig som tycker om mörkare toner, fantasifulla motiv och där det finns en längtan till naturen. Passar lika bra i vardagsrummet som sovrummet och tillsammans med andra beigea motiv. Med motivet Sao Paulo får du känna stadspulsen på väggen. De beigea byggnaderna där solen reflekteras i fönstren passar dig som tycker om fotokonst och mustiga färger. Motivet med sina beigea toner skapar en fin kontrast till en annars skandinavisk inredningsstil. Canvastavlan Cork av Jorma Jämsén med de beigea slitna korkarna ger ett rustikt intryck med en känsla av Vintage. Ihop med andra beigea motiv till exempel Limestone och Bookshelf får du en naturnära och personlig tavelvägg med en touche av retro.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.