Beige canvastavlor

Häng upp ett beige canvastryck på väggen - eller varför inte flera? Vi har samlat våra bästa tips om canvastryck så att du kan göra ditt hem till en beige dröm som blir verklighet.Läs mer

Beige tryck för varje rum

Ett beige hem kan låta tråkigt, men färgen beige behöver inte nödvändigtvis vara tråkig och tråkig när det gäller inredning. Den kan faktiskt vara något underbart. Du kan inte göra fel om du hänger upp beige canvasutskrifter i varje rum och matchar dem med beige möbler och beige inredning. Du vet förmodligen redan att du inte behöver undvika ytterligare beige inredning. Bara för att du har en beige soffa betyder det inte att du inte också kan ha ett beige canvasuttryck. Att dekorera i samma färgskala skapar spännande lager av djup i ditt rum. Vi rekommenderar att du hänger ett stort canvasuttryck ovanför soffan i en något mörkare nyans än soffans beige färg. Om det finns tillräckligt med utrymme på väggen kan du lägga till fler utskrifter i samma färgschema eller stil. Om du har ett ljust kök med trästolar - kanske ett träbord och hyllor i ljust trä - tveka inte att hänga upp beigefärgade utskrifter eller sätta upp beigefärgade canvasutskrifter på bildlister på en vägg nära köksbordet. Häng upp bildlisterna bara några centimeter ovanför köksbordet. Det ser bäst ut om de tryck du placerar där alla följer samma beige färgschema.

Beige med andra färger

Det finns ingen regel som säger att du inte kan lägga till en annan färg än beige på väggen när du väljer canvasutskrifter, även om vi tycker att beige passar fint ihop med beige. Ändå kan en färgstöt ge ditt rum lite karaktär, och du kan helt och hållet köra igång eftersom beige är en neutral färg som passar bra ihop med andra färger. Om du till exempel vill skapa ett helt galleriväggarrangemang kan du försöka skapa en blandning som innehåller olika motiv, canvasutskrifter med grafiska tryck och målningar i en lite starkare färg. Om du vill undvika att skapa en alltför stor kontrast till resten av din beigefärgade inredning, satsa på subtila färger som verkar tillhöra samma färgschema, till exempel ljusblå nyanser eller ljusbruna.

Beige canvasutskrifter från vårt produktsortiment

Du behöver säkert beige motiv som passar till din beigefärgade inredning. Vårt sortiment av beige canvasutskrifter innehåller motiv som framkallar rustika vibbar, skandinavisk design och natur. Vi har samlat några av våra favoriter här. Den naturnära stilen i det beige canvastrycket Morning Mist in Isar Valley från GI Collection är perfekt om du gillar mörkare toner, motiv fulla av fantasi och utrymmen som framkallar en längtan efter naturen. Det fungerar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet och passar bra ihop med andra beigefärgade motiv. Med Sao Paulo-motivet kan du känna stadens puls via din vägg. Du kommer att älska de beiga byggnaderna med solen som reflekterar på fönstren om fotokonst och jordnära färger är mer din grej. Motivets beiga toner skapar en fin kontrast när det kombineras med skandinavisk inredning. De tidsslitna beige korkarna i Cork canvas print av Jorma Jämsén skapar ett rustikt utseende med en vintagekänsla. Genom att kombinera det med andra beigefärgade motiv som Limestone och Bookshelf garanteras ett naturnära och unikt galleriväggarrangemang med en extra retrokänsla.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.