Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Maskros Seed Pod - Canvastavla - Sovrum

489

motiv

Grå canvastavlor

Intellektets, kunskapens och visdomens färg – Grå. Trots att den under de senare decennierna har glömts bort inom heminredning har den på senare år äntligen hittat sin väg tillbaka soLäs merm en av de absolut populäraste färgerna att använda i våra trendsäkra hem. Kanske beror det på att den är ansedd vara en tidlös färg, kanske är det för att det är en elegant färg eller så beror det helt enkelt på att det rakt igenom är en vacker färg, enkel att vila ögonen på. Tack vare att färgen placeras mitt emellan svart och vit anses färgen grå besitta en perfekt neutralitet vilket gör att den ofta är en stark kandidat att använda som en dominerande färg i ett modernt hem.

En färg är inte enbart en färg

Våra fascinerande komplicerade mänskliga ögon kan särskilja ungefär 500 olika nyanser av grått, vilket gör att trots att grå vid första anblicken skulle kunna anses vara en stel färg med få möjligheter att använda färgen för att ge ett rum ett personligt uttryck så är den gråa färgen faktiskt raka motsatsen. Den är möjligheternas färg, färgens färg. Om du har svårt att greppa och fantisera fram den gråa färgens kameleontlika mångsidighet rekommenderar vi på Photowall varmt att du ska ta en titt i utbudet bland våra nästan 300 olika canvastavlors motiv! Sök på den nästan sepia-gråa canvastavlan ”Above Clouds”, den klassiska ”New York city 3” och ”Svartsjukans natt – August Strindberg” så kommer dessa tre utan tvekan att demonstrera precis hur vi menar när vi säger att färgen grå besitter en fascinerande mångsidighet. Många personligheter älskar mörka färger, men för vissa kan den absolut mörkaste färgen svart uppfattas som aningen för mörk. Trots att färgen svart på grund av detta inte används i vissa hem kan man tack vare de många olika nyanserna och personligheterna hos färgen grå fortfarande få in den. Träkolsgrå är en nyans som kommunicerar många av de olika styrkorna hos svart och dess mystik, utan att spegla det som vissa uppfattar för tungt hos färgen svart. Den gråsvarta canvastavlan ”Naked trees” gör detta på ett moget och okomplicerat sätt, och ”Kick it – red grey” besitter samma egenskaper, samtidigt som den tack vare sin röda detalj hävdar de olika personligheterna mellan två olika färger på ett skickligt sätt.

Grått är den nya beiga, det gäller också på en grå canvas

Beige har under en lång period varit det säkra valet när man valt bakgrundsfärg hemma, och tack vare att det är en färg med många positiva egenskaper förstår vi på Photowall verkligen varför! Men, då den har använts överallt har färgen också börjat förlora sin mystik. Vilken tur då att vi har återupptäckt färgen grå! Inte nog med att den precis som beige lämpar sig alldeles utmärkt som bakgrundsfärg har den också egenskapen att det är en färg som fungerar att användas som mycket mer än en ibland anonym bakgrund. Färgen grå fungerar nämligen att använda som en komplementfärg till andra färger, oavsett om dessa är ljusa, mörka eller skrikiga. Att ha en klarröd fondvägg kan ibland vara överrumplande och stressigt för ögat. Att då bryta av den starka hävdande röda färgen med hjälp av en mer lättsmält grå färg bidrar till möjligheter att lägga till ett ytterligare färglager i rummet du vill omvandla. Eftersom att den lättsmälta och lena gråa färgen fungerar som en bindande tråd mellan olika utmärkande färger kan du blanda dessa på ett sätt som tidigare inte varit möjligt. Använd canvastavlan ”Liquid fire” på en mörkgrön vägg för att skapa inspirerande kontraster, och använd ”Fire truck” mot den ljusblåa väggen i det levande barnrummet. Tack vare de 500 olika nyanserna hos den gråa färgen är möjligheterna till att skapa ett levande hem oändliga!

Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.