Grå canvastavlor

Grått är kunskapens, visdomens och intellektets färg. Även om grått har varit bortglömt ett tag har det gjort comeback under de senaste åren och har blivit en av de mest populära färgLäs mererna för trendiga hem. Kanske är det på grund av dess tidlösa karaktär, eller för att den har en naturlig elegans, eller helt enkelt för att det är en vacker färg och vilsam att titta på. Tack vare sin placering halvvägs mellan svart och vitt har grått en perfekt neutralitet, vilket ofta gör den till en stark kandidat som dominerande färg i det moderna hemmet.

En färg är inte bara en färg

Det mänskliga ögat är fascinerande och kan urskilja cirka 500 olika nyanser av grått. Så även om grått vid första anblicken kan verka som en ointressant färg med endast ett fåtal användningsområden är det faktiskt lätt att använda den för att skapa ett personligt intryck. Grått är möjlighetenas färg. Färgernas färg. Om du har svårt att förstå gråtts kameleonliknande förmåga att byta karaktär rekommenderar vi på Photowall att du tar en titt på vårt utbud av nästan 300 canvasutskrifter. Där finns det nästan sepia-gråa canvastrycket Above Clouds, det klassiska New York City 3 och "Svartsjukans natt, August Strindberg". Dessa tre tryck är utmärkta exempel på gråtts fascinerande mångsidighet. Många människor älskar mörka färger, men vissa tycker att de allra mörkaste tonerna är för dystra och undviker att dekorera med svart. Men det är fortfarande möjligt att använda sig av djupare toner, tack vare de många olika nyanserna och personligheterna i grått. Kolgrått kan förmedla samma styrka och mystik som äkta svart, men utan tyngd och mörker. Det mörkgrå canvastrycket Naked Trees gör detta på ett moget och okomplicerat sätt, liksom Kick It - Red Grey, som på ett skickligt sätt balanserar de två färgernas personligheter tack vare sina röda accenter.

Grått är det nya beige

I många år har beige setts som ett säkert val av grundfärg i hemmet, och vi på Photowall uppskattar verkligen dess många positiva aspekter. Beige har dock blivit lite överanvänd och har tyvärr börjat förlora en del av sin mystik. Vilken tur att grått har kommit tillbaka till modet! Den är inte bara lika lämplig som beige som grundfärg, den har också en egen karaktär som gör den till så mycket mer än en anonym bakgrund. Grått kompletterar en mängd andra färger, vare sig de är ljusa, mörka, mjuka eller starka. En stark skarp röd accentvägg kan vara överväldigande och en påfrestning för ögonen, men bryt upp den med hjälp av ett snällare grått, och du kommer att få nya sätt att kombinera färger för att förverkliga ditt valda designschema. Lugnande grått kan binda samman mer dramatiska toner och gör det möjligt att kombinera färger på tidigare omöjliga sätt. Använd dukstrycket Liquid Fire på en mörkgrön vägg för att skapa en inspirerande kontrast, eller Fire Truck på en ljusblå vägg för att ge liv åt ett barnrum. Tack vare sina 500 olika grå nyanser erbjuder Photowall oändliga sätt att ge ditt hem liv.

Hur du lägger till grått i din inredning

I inredningsdesign kan färgen grå anses vara en motsats till en färg. Ibland är färgen den minst föredragna av många husägare. Sanningen är dock att färgen grå kan vara ett underbart verktyg för att skapa ett utrymme med vilken färgpalett som helst. Låt den blandas med rätt färg och ditt utrymme kommer att få ett sofistikerat utseende och rik på färg. En grå färgad tapet kan fungera som en underbar bakgrund för att du ska kunna lägga till rätt inredning och accenter i ditt rum. Tänk på den som en duk i en målning där du lägger till dina fantastiska bilder. Du kan lägga till praktiskt taget vad som helst på den. Från djärva färgade möbelstycken till dämpade färgtyger. Dessa kan helt enkelt få din inredning att se fantastisk ut. Det är underverket med att ha grått på väggarna.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.