Maki - Canvastavla - Kök

530

motiv

Rosa canvastavlor

Rosa, denna fantastiska väldigt ljusröda färg som förknippas med oskuldsfullhet, barndom, romantik, charm, mjukhet och förnyelse. Färgen rosa, likt många andra rödaktiga färger, är enLäs mer färg som har ett behov av att hävda sig och sticka ut. Det är också därför färgen under 60-talet ofta associerades med extravagans och önskan om att bli uppmärksammad. Rosa är en av vår tids mest missförstådda färger. Vissa människor har något som de själva beskriver som en oförklarlig kärlek för den, samtidigt som andra hatar den. När man talar med folk får man ibland känslan av att det är antingen hat eller kärlek denne känner men ingenting däremellan, och vi på Photowall tror att det beror på att många skapat sig en uppfattning om att rosa bara finns i en ton, chockrosa, och det är verkligen långt ifrån den hela sanningen. Rosa är så mycket mer än enbart en färg, rosa är ett samlingsord för en hel värld av olika fantastiska nyanser och toner.

Så många nyanser, så många rosa canvasmotiv, så många möjligheter

Färgen Rosa har en alldeles egen personlighet som för vissa kan vara svår att greppa, och många kan ha problem med att kombinera den här klara och generösa färgen med andra färger, trots att verkligheten är att det faktiskt inte är speciellt komplicerat! Det finns så otroligt många olika nyanser av rosa, nyanser som sträcker sig från en len och nästan brunaktig färg ända bort till en nyans som påminner om en stark och självsäker lila. Tack vare denna uppsjö av nyanser och toner finns det fascinerande många olika sätt att använda färgen på, vilket i sin tur gör den relativt lättanvänd. Tanken av att blanda kopparaktig färg med en len och mjuk rosa är en väldigt bra tanke, och det är en kombination man äntligen börjar se mer av. Att blanda olika starka och nästan kaxiga nyanser av rosa med en självsäker svart färg är någonting som fungerar väldigt bra, och om man dessutom väljer att föra in lite grönt i den mixen så får man ett slutresultat som är näst intill magiskt. Canvastavlan ”Orchidee – black” visar denna kombinationen häpnadsväckande bra. Den starka kontrasten och skillnaden mellan den svarta bakgrunden och rosa färgen på orkidéns blomma knyts samman till en enda familj tack vare den dova, tillbakadragna och försiktiga gröna nyansen hos orkidéns stjälk och till viss del dess skygga knoppar som ännu inte vågat växa fram och utvecklas till en vacker och pryd blomma.

En färg som påverkar vårt humör

Alla färger och nyanser påverkar vårt humör på ett eller annat sätt, och hur den påverkar oss beror till stor del på vilken temperatur och vilket sken färgen har. I och med att färgen rosa och dess klassiska nyanser är så pass starka är dessa även nyanser som påverkar oss människor och vårt humör väldigt tydligt, och detta på ett positivt sätt. Rosa färg ska besitta förmågan att göra oss lugnare och vänligare, samtidigt som den får oss att sprida mindre negativitet omkring oss. Rosa är också en färg som enligt studier gör att en del kvinnliga tyngdlyftare presterar bättre än vad de vanligtvis gör. Denna fabulösa färg påverkar också hur vissa saker smakar, eller snarare hur våra smaklökar uppfattar vissa sakers smak. Rosa är nämligen en färg som förknippas oerhört mycket med söta saker, därför uppfattas tårtor paketerade i rosa tårtkartonger som att de smakar bättre än de tårtor som är paketerade ur bruna kartonger. Att använda en rosa färg för att framhäva delar av eller ett helt rum och göra det mer livligt och lekfullt är inte svårt även om det till en början kan kännas som en utmaning, och om man enbart vill ha in små enkla punkter av rosa så är canvastavlor ett utmärkt alternativ. Här på Photowall har vi över 150 rosa canvasmotiv, och om du är ute efter en canvastavla med rosa toner och färger är vi helt övertygade om att du har hittat helt rätt.

Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.