Rosa canvastavlor

Rosa, den fantastiska ljusröda nyansen som vi förknippar med oskuld, barndom, romantik, charm, mjukhet och förnyelse. Liksom många andra röda nyanser är rosa en färg som måste hävda sLäs merig och sticka ut. Det är därför som färgen på 1960-talet förknippades med extravagans och önskan om uppmärksamhet. Rosa är en av vår tids mest missförstådda färger. Vissa människor har vad de beskriver som en oförklarlig kärlek till den, medan andra hatar den. Kärlek eller hat, men inget däremellan - det är känslan man får när man pratar med människor. Vi på Photowall misstänker att många människor har bildat sig en uppfattning om att rosa bara finns i en nyans, varmrosa, men det är långt ifrån hela sanningen. Rosa är så mycket mer än en färg. Rosa är en paraplyterm för en hel värld av fantastiska nyanser och nyanser.

Så många nyanser, så många rosa canvasdesigns, så många möjligheter

. Rosa har en alldeles egen personlighet som vissa människor tycker är haltande. Många tycker att det är svårt att kombinera denna ljusa, generösa färg med andra färger. Men egentligen är det inte så komplicerat! Det finns så många olika nyanser av rosa, nyanser som sträcker sig från en mjuk, nästan beige till en nyans som påminner om en stark, djärv lila. Med detta överflöd av nyanser och nyanser är användningsområdena för färgen fascinerande många, vilket gör den relativt lätt att använda. Att blanda kopparnyanser med en mjuk, mjuk rosa är en lysande idé, och vi börjar äntligen se mer av denna kombination. En djärv rosa färgskala med olika intensiteter och nyanser i kombination med en djärv svart färg fungerar mycket bra. Introducera lite grönt och du får en nästan magisk fusion. Vårt Orchidee - Black canvas print är ett hisnande exempel. Den starka kontrasten mellan den svarta bakgrunden och den rosa orkidéblomman smälter samman med den dämpade, reserverade och diskreta gröna nyansen på orkidéns stjälk och till och med med med dess blyga knoppar, trots att de ännu inte vågat växa och utvecklas till en vacker blomma.

En färg som påverkar vårt humör

Alla färger och nyanser påverkar vårt humör på ett eller annat sätt, och hur de påverkar oss beror till stor del på färgens intensitet och nyans. Rosa och dess klassiska nyanser är tillräckligt starka för att påverka vårt humör mycket tydligt, på ett positivt sätt. Rosa har kraften att göra oss fridfulla och trevliga, så att vi sprider mindre negativitet omkring oss. Enligt studier får rosa vissa kvinnliga tyngdlyftare att prestera bättre än vad de annars skulle göra. Denna fantastiska färg påverkar hur vissa saker smakar, eller snarare hur våra smaklökar upplever dem. Rosa är så starkt förknippat med sötsaker att kakor som är förpackade i rosa upplevs smaka bättre än de som är förpackade i brunt. Att använda en rosa färg för att framhäva en del av eller hela ett utrymme och göra det mer livligt och lekfullt är inte så utmanande som det kan verka till en början. Om man föredrar enkla rosa accenter är canvasutskrifter ett utmärkt alternativ. Här på Photowall har vi över 150 rosa canvasmotiv. Om du letar efter ett canvasuttryck i rosa nyanser och färger har du utan tvekan kommit till rätt ställe.
Produktinformation