Sovrum

Byt sängöverkast, lägg om sänggaveln eller måla om sängborden och plötsligt har du ett helt nytt sovrum. Nya läslampor är aldrig fel, och varför inte sätta upp några canvasutskrifter?Läs mer Du kan skapa en helt ny känsla i ditt sovrum bara genom att justera några små detaljer.

Transformera rummet med canvas prints

Beväpna dig med några av dina favoritmotiv och en känsla för äventyr och du kan förvandla ditt sovrum genom att fylla väggarna med konst. Börja med att välja ut några utskrifter som du gillar. Du kan kombinera dukutskrifter med grafiska utskrifter, målningar och dina barns teckningar. Du behöver inte göra en hel vägg på en gång. Låt den ta form gradvis. Men oavsett vilka bilder och tryck du väljer, försök att hålla stämningen genom att välja samma stil eller färgskala. Börja från mitten när du börjar hänga upp tryck så att det finns utrymme att lägga till bilder när du hittar fler motiv som du gillar. Ibland är det inte lätt att välja mellan flera tryck, och då måste du förlita dig på din magkänsla och på hjälp av andra familjemedlemmar och deras åsikter. Därför är det bra att inte ha bråttom - ta dig tid att bestämma vad du gillar, särskilt för ett sovrum, en plats där du vill tillbringa mycket tid i lugn och ro. För att göra det lättare har vi listat några bra färger att börja med när du väljer motiv till ditt sovrum. Rosa toner är lugnande och är kärlekens färg för många. Både mörka och ljusa rosa färger är idealiska för sovrumsväggar. Grön är en färg som andas lugn och ro, och därför är den ett bra val för tryck i sovrummet. En glimt av rött är en perfekt accentfärg i målningar och grafiska tryck på väggarna. Grått och svart passar bra till allt. Okej, vi kanske går för långt, men det är sant att både grått och svart passar bra i ett sovrum, både som basfärger och för detaljer.

Små förändringar med stor effekt

Ett nytt överkast, kuddar och gardiner är bland de små detaljer som är lätta att ändra men som gör stor skillnad. Det här är saker som kan vara lite mer lekfulla och sticka ut från rummets befintliga färgskala, eftersom du kan ändra dem när du känner för det. Du kan sälja dina gamla saker på en loppmarknad eller ge bort dem till vänner och bekanta.

DIY

Har du haft ögonen på några nya nattduksbord eller kanske en ny byrå? Varför inte ge en makeover åt de saker du redan har i stället? Oftast är allt du behöver din fantasi och en klick färg. Måla om nattduksborden och välj en kontrastfärg till benen om du vill få rummet att kännas lekfullt. Möbeldekaler och målade mönster är ett enkelt sätt att skapa ett fint utseende med större möbler. Och skapa en slående och praktisk klädställning genom att spraymåla en trädgren.
Produktinformation
  • Visar 1-73 av 73 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.