Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

Min växthus akvarell 3 - Canvastavla - Vardagsrum

100

motiv

Sovrum

Det kan räcka med att byta överkast, uppdatera sänggaveln eller måla om sängborden. Eller varför inte köpa nya sänglampor och sätta upp några canvastavlor. När du ska göra om i ett soLäs mervrum kan du genom att ändra bara några små detaljer skapa en helt ny känsla.

Canvastavlor – förändrar rummet på en gång

När du ska förvandla sovrumsväggen till en vägg fylld med konst behöver du några favoritmotiv och en gnutta kreativitet. Börja gärna med att välja ut några tavlor du gillar, det går att blanda canvastavlor med grafiska tryck, målningar och barnens teckningar. Hela väggen behöver inte vara klar på en gång, utan kan få växa fram över tid. Men oavsett vilka bilder och tavlor du väljer, försök hålla ihop dem bildmässigt till exempel genom att välja samma färgskala eller stil. När du börjar sätta upp tavlorna, utgå då från mitten så du har utrymme att fylla på när du hittar fler motiv som du tycker om. Att välja tavlor kan ibland kännas svårt, det måste kännas rätt i magen och ibland är det fler än en som ska vara med att tycka till. Därför kan det vara bra att inte ha för bråttom, utan fundera på vad ni tycker om, speciellt i ett sovrum som det spenderas mycket tid i och där många vill ha lugn och ro. Men för att göra det lite enklare har vi listat vilka färger som du kan utgå ifrån när du väljer motiv till sovrummet. En rosa ton inger lugn och är för många kärlekens färg. Både mörka och ljusa toner passar bra på sovrummets väggar. Eftersom grönt är en färg som andas lugn och ro är det också färg som syns mycket på tavlorna i det här rummet. Rött i en mindre dos är perfekt som accent-färg på väggarnas målningar och grafiska tryck. Grått och svart passar överallt. Okej, nu kanske vi tog i från tårna, men i ett sovrum gör sig båda färgerna fint, både som detaljfärg och bas.

Byt ut de små sakerna

En ny kudde, pläd och gardin är några små detaljer som du enkelt kan byta ut, men som gör stor skillnad. Det är saker som du kan förändra när andan faller på och som kan vara lite mer lekfulla och sticka ut från rummets befintliga färgskala. Dina gamla saker kan du sälja på loppis eller ge bort till vänner och bekanta.

Gör det själv

Sneglar du på nya sängbord i affären eller kanske på en ny byrå? Men varför inte göra om det du har istället? Oftast är allt du behöver lite färg och fantasi. Måla om sängbordet i valfri färg och välj en udda färg på benen om du vill skapa en lekfull känsla. Använd dekortejp och måla mönster på byrån – enkelt och snyggt. Och skapa en unik klädhängare genom att spraymåla en gren du hittat i naturen, både praktiskt och blir en fin förändring i rummet.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.