Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Tango - Canvastavla - Vardagsrum

210

motiv

Röda camvastavlor

Blodets intensiva färg står för energi och passion och kan framkalla starka känslor som får hjärtat att slå några extraslag. Färgsymboliken skiljer sig mellan olika kulturer men gemenLäs mersamt är tolkningen för kraftfullhet. Inom politik förknippar vi rött med socialism och kommunism medans man i Korea förknippar rött med lycka och rikedom. I Japan symboliserar rött solen, och tillsammans med vitt, framgång och lycka. Inom Kristendomen är rött blodets, eldens och kärlekens färg och symboliserar Guds kärlek. Vi förknippar även rött med festligheter, helgdagar, revolution, åtrå, brandbilar, röda mattan, varning, rörelse, hetta, sportbilar, julen, kungligheter och Påven.

Skapa en röd tråd i din inredning med en röd canvas

Inred med liknande nyanser för att skapa en röd tråd och sammanhängande känsla. Om man vill framhäva en del av inredningen är det bra att använda röda toner då det skapar mycket energi. En av årets mest trendiga färger är vinrött och dess varma toner av bordeaux och burgundy. Rött passar mycket bra till material som betong, vit marmor, ljus furu och mässing och är en utmärkt accentfärg du lätt adderar i form av inredningsdetaljer som kuddar, plädar och tavlor. Att ta in snittblommor i matchande toner är ofta pricken över i:et. Vilken färg man föredrar i allmänhet och färgen man väljer att ha i sitt hem baseras på tidigare intryck, upplevelser och värderingar. Rött är en dominant färg som har visat sig ha en aktiverande och uppiggande effekt vilket är viktigt att tänka på när man inreder de rum där man vill kunna vila och koppla av ordentligt. Stora färgytor i rummet kan göra oss oroliga och irriterade om vi vistas där en längre tid. Här bör du vara sparsam då rött nämligen är rena rama energi-boosten.

Inte ett rött öre och symbolik för rikedom

Vi använder gärna och ofta gamla uttryck där vi förstår innebörden men inte känner till ursprunget. Fram till 2010 hade vi ören som lägsta valör och dessa var oftast gjorda i olika rödaktiga kopparlegeringar. När man inte har några pengar kvar alls, det vill säga är luspank, kan man använda uttrycket -Jag har “Inte ett rött öre”. “Röda mattan” rullas symboliskt ut för att välkomna celebriteter, en kvarleva från den tid då rödfärgade textilier var exklusiva och dyra att tillverka. Att priset var högt framgick tydligt och purpurröda kläder var ett tecken på rikedom och makt. Idag förknippar vi röd sammet med biografen och teaterns stoppade fåtöljer och tunga ridå. “Röda dagar” är detsamma som helgdagar och har sitt ursprung från tidig medeltid då man markerade helgdagarna i kyrkans kalender med röd färg. Våra originella röda canvastavlor ger dig roliga inredningsdetaljer som passar in i alla rum Rött är en signalfärg och fångar snabbt din uppmärksamhet, som färgsymbol i trafiken står rött för stopp med sina skyltar, trafiksignaler och bilarnas bromsljus. Den får dig även att uppmärksamma vacker inredning som den röda soffan i sammet eller canvastavlan i köket med läckra “Italian Tomatoes”. Barn gillar starka lekfulla färger och vad passar då bättre in än en tavla med deras favoritkaraktärer från populära filmer och böcker. Till de minsta finns färgstarka och färgglada figurer med personlighet och för tonåringen eller hästälskaren har vi kraftfulla hästmotiv.

Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.