Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Göteborg Skyline Black - Canvastavla - Vardagsrum

41

motiv

Canvastavlor för hallen

Att förvandla en yta för påklädning och förvaring till en inbjudande plats som fångar gästernas intresse kan vara lite knepigt. Ofta handlar det om bra förvaring och gott om utrymme, Läs mermen ibland kan det också räcka med att göra om lite grann. Här ger vi dig de små tipsen som gör stora förändringar – allt från canvastavlor och krokar till mattor och gör-det-själv-tips.

Sätt upp canvastavlor för att få en helt ny känsla

En hall kan ha begränsat utrymme, men oftast finns det en vägg där du kan hänga upp några tavlor. Att addera tavlor på väggen ger också en stor förändring i ett rum som inte har allt för många möjligheter till förändring. Har du en större vägg kan du sätta upp några tavellister med dina favoritmotiv, och har du en ännu större vägg i hallen kan du skapa en hel tavelvägg. Börja med att utgå från ytan, vad har du plats med, vill du ha en stor canvastavla över hela väggen eller flera små motiv. När du börjar fundera vilka tavlor du vill ha, kom ihåg att hallen är det första rum som tar emot dig när du kommer hem och det första som möter dina gäster. Tavlorna du väljer kan därför sätta tonen för resten av hemmet. Men utgå från vad du tycker om och vilka motiv du vill ska hälsa dig välkommen efter en lång arbetsdag.

Canvastavlor – några tips längst vägen

Det finns några generella råd när man väljer tavlor till hallen: Då en hall oftast är målad i vitt vågar du välja motiv som sticker ut och är iögonfallande. Det kan vara en färgklick eller en canvastavla som illustrerar en person eller en stadsvy. Du kan också blanda mönster och ramar men håll gärna en röd tråd genom motivens färgskala. Bygger du upp en hel tavelvägg, tänk på att det inte ska kännas för rörigt. Du kanske nyss har städat när du hänger upp tavlorna. Men i vanliga fall hänger det ofta jackor i olika färger och en blandning av skor på skohyllan.

Byt ut de små sakerna och få en stor förändring

Att uppdatera krokarna och byta matta är små enkla medel men gör en stor skillnad. Tänk på att mattan ska vara slitstark då du ofta går på den med ytterskor. Väljer du krokar i starka färger ger det en ännu större förändring. Du kan också sätta upp nya skohyllor, eller fästa ett rör där du hänger krokar som du kan haka fast dina skor på när du kommer hem. Att uppdatera lampan på byrån eller i taket kan kännas som en quick-fix men gör större skillnad än du tror.
Produktinformation
  • Visar 1-41 av 41 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.