Canvastavlor för hallen

Det är svårt att ta ett utrymme som vanligtvis är lite mer än en garderob och ett skåp i kombination och göra det till ett iögonfallande och välkomnande utrymme. Nyckeln är oftast braLäs mer förvaring och gott om utrymme, men ibland kan man också åstadkomma mycket genom att förändra väldigt lite. Här är några små tips för stora förändringar - allt från canvastavlor och krokar till mattor och DIY-tips.

Sätt upp canvasutskrifter för att få ett helt nytt utseende

. Din hall kanske har begränsat utrymme, men det finns ofta en vägg där du kan hänga upp ett par utskrifter. Utskrifter är också ett sätt att väsentligt förändra ett rum som annars har få möjligheter till verklig förändring. Om du har en stor väggyta kan du sätta upp en tavelskena för dina favoritmotiv, och om du har en ännu större hall kan du satsa på en gallerivägglayout. Utgå från det tillgängliga utrymmet - vad har du plats för, och vill du ha ett stort canvastryck som fyller väggen eller flera små motiv? När du börjar fundera på vilka tryck du vill ha ska du komma ihåg att hallen är det första du ser när du kommer hem och det första intrycket dina gäster får. Så de tryck du väljer ska sätta tonen för resten av ditt hem. Men börja med det du gillar och de motiv du vill ha som hälsar på dig efter en lång dag på jobbet.

Dekoration med canvasutskrifter

Det finns några allmänna tips när du väljer tryck till din hall. Hallar är vanligtvis vitmålade, vilket innebär att det inte finns något som hindrar dig från att välja några riktigt iögonfallande motiv. Det kan vara en färgklick eller ett canvasuttryck av en speciell person eller en stad. Du kan också blanda mönster och ramar, men det är värt att hålla en röd tråd i den färgskala du väljer. Om du väljer ett galleriväggarrangemang ska du se till att det inte känns för rörigt. Du kanske precis har städat när du hänger upp trycken, men vanligtvis hänger det jackor i olika färger där tillsammans med en blandning av skor i skohyllan.

Små saker, stora förändringar

Att uppdatera kappkrokarna och byta ut halllöparen är små men enkla sätt att göra stor skillnad. Tänk på att en eventuell matta bör vara hållbar eftersom den kommer att behöva ta emot mycket slitage från människors skor. Att välja krokar i starka färger kan ge ännu mer effekt. Du kan också sätta upp en ny skohylla, eller till och med en skohängare gjord av metallrör och slaktkrokar. Att uppdatera taklampor och tillfälliga lampor kan kännas som en snabb lösning, men gör större skillnad än du tror.

Tavla för halldesign för dig

Photowall har mycket att erbjuda dig när det gäller design av väggmålningar. Du kan välja för rätt design från den underbara samlingen. Canvas for Hallway väggmålningar är kreativa och innovativa som lätt får hallen att se tilltalande ut. Med hallens betydelse för ditt utrymme är det helt rätt att ge den en liten uppgradering med hjälp av väggmålningar från Photowall. Designerna är helt enkelt fantastiska och du kommer definitivt att älska dem. Förutom att förbättra hallens totala utseende kan väggmålningar i canvas skapa en vacker fokuspunkt som fångar allas uppmärksamhet.
Produktinformation
  • Visar 1-41 av 41 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5–8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.