Barnrum

Nya intressen, nya leksaker, nya stilar. Barnrummen förändras ständigt och måste uppdateras om de ska hålla jämna steg, och det gäller även inredningen. Men du behöver inte alltid görLäs mera stora förändringar för att hålla saker och ting uppdaterade. Ibland räcker det med att sätta upp nya böcker i bokhyllorna, byta ut bilderna på väggen och köpa nya kuddar till sängen.

Tips: Inred med personliga canvas & fotografier

Varför inte börja sätta ihop en gallerivägg med tryck när ditt barn fortfarande är litet? Det kan vara ett pågående arbete som förändras i takt med att ditt barn växer. Börja med några utskrifter som du är riktigt nöjd med och byt sedan ut motiven eller canvasutskrifterna när det är dags för något nytt - på så sätt kan du ändra utseendet på rummet utan att behöva borra nya hål. Du kan börja med en samling av de bästa babyklotter, barnteckningar och familjefoton. När dina barn är lite äldre kanske de vill hjälpa till att välja. Då är det dags att gå loss och verkligen blanda färgerna, både i motiven och ramarna. Kom ihåg att det är barnen som kommer att tillbringa mest tid i rummet, så det viktigaste är att dem är nöja med resultatet. 

Förändra detaljerna för ett helt nytt utseende

Har ditt barns intressen förändrats eller har du tröttnat på stildetaljerna? Innan du beger dig till butikerna kan du fundera på om det är möjligt att ändra det du redan har. En säng kan målas om, en affisch blir som ny i en annan ram och lådor kan göras om i ditt barns nya favoritfärg. Ta också en titt på resten av ditt hem. Kan du flytta en byrå från ditt sovrum till ditt barns rum, eller kanske en fin matta? Att hitta saker att göra om eller flytta till en ny plats kan vara ett roligt gör-det-själv-projekt för hela familjen.

Inredningen ska hålla länge

Glöm inte att barn växer när du väljer möbler och inredning till ditt barns rum. När ditt barn flyttar från en spjälsäng till en riktig säng kan du välja en utdragbar säng som kan dras ut i takt med att barnet växer. Om du vill att den ska hålla länge kan det också vara en bra idé att köpa en som är relativt neutral och stilren snarare än barnslig, så att den kan målas om om du vill ha en ny färg. Ett skrivbord är en annan möbel som kan hålla hela livet. Hyllsystem kan vara idealiska för detta, där skrivbordet kan höjas när barnet växer, eller så kan du bara använda en skrivbordsskiva med justerbara ben eller bockar.

Väggmålningar för barnrummet

När det gäller att få barnrummet att se fantastiskt ut finns det faktiskt många olika sätt att lyckas uppnå ditt mål. Ett av de innovativa och kreativa sätten är att använda väggmålningar. Väggmålningar är trenden nuförtiden eftersom de är lätta att använda och finns i olika vackra mönster. Photowall har en fantastisk samling väggmålningar som kommer att få barnrummet att se fantastiskt ut. Många väggmålningar för barnrummet är färgstarka och får sovrummet och lekrummet att se levande och livligt ut. Som vi alla vet älskar barn färgglada saker och ting. Därför är färgglada väggmålningar idealiska i deras rum. De flesta barn lockas också av väggmålningar utformade med tecknade figurer, detaljer som skapar små världar för barnen att utforska.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.