Akvarell World Karta - Canvastavla - Vardagsrum

478

motiv

Barnrum

Nya intressen, leksaker och stil. Barnrummet är i ständig förändring och behöver förnyas utifrån barnens utveckling, något som också blir väldigt märkbart i inredningen. Men det är inLäs merte alltid det behövs stora förändringar för att möta barnens behov, ibland kan det räcka med att uppdatera böckerna i bokhyllan, byta ut tavlorna på väggen och köpa nya kuddar till sängen.

Tips! Förändra barnrummet med canvastavlor på väggen

Att skapa en tavelvägg redan när barnet är litet är ingen dum idé, den behöver aldrig bli helt färdig utan kan förändras allt eftersom barnet växer. Sätt en grund som du är nöjd med och byt ut motiven eller canvastavlorna när det är dags för nytt, då slipper du också borra nya hål men du får en förändring i rummet. Till en början kan du fylla den med barntavlor, teckningar på huvudfotingar och foton på familjen. När barnet blir lite äldre kan det vilja vara med och välja. Här kan du ta ut svängarna och våga blanda färger, både på tavlornas motiv och på ramarna. Tänk på att det är barnet som ska spendera mest tid i rummet så det viktigaste är att ditt barn tycker att väggen blir fin.

Ändra detaljer för att få en helt ny känsla

Har ett intresse förändrats eller har ni tröttnat på någon inredningsdetalj? Innan ni byter ut den mot en ny, fundera om den går att förändra. En säng (som fortfarande passar på längden) kan målas om, en poster kan ramas in och bli en tavla och lådor kan kläs om i nya favoritfärgen. Ta gärna en titt i resten av hemmet, kan en byrå från föräldrarnas sovrum flytta in i barnets rum eller kan en matta byta plats. Att hitta saker att göra om eller att byta plats på kan bli ett roligt DIY-projekt för hela familjen.

Inredning som kan leva länge

När du letar barnmöbler och annan inredning till barnrummet, ha i åtanke att de växer. Efter att ditt barn har växt ur spjälsängen och det börjar vara dags för en riktig säng, välj gärna en växasäng som kan följa med barnet i några år. Om du vill att den ska hålla länge, kan det också vara bra att köpa en som är ganska neutral utan ”barndetaljer” och som går att måla om ifall ni vill ha en ny färg. Ett skrivbord är också en möbel som kan följa med länge. Ett hyllsystem kan fungera som ett skrivbord där skrivbordsskivan ofta kan flyttas upp när barnet växer. Eller så använder ni en skiva och byter ut benbockarna eller lådorna som skivan stödjer på allt eftersom barnen växer.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.