Flerfärgade canvastavlor

Det finns få saker som ger liv åt ett hem lika lätt som nya färgkombinationer, och varje ny färg som läggs till i ett rum ökar dess personlighetskänsla. Det finns två ord som vi på PhLäs merotowall inte kan betona för mycket när det gäller inredning och det underbara utbud av färger som världen erbjuder oss, och de är "match" och "balans". För många konkurrerande färger gör att rummet kan verka kaotiskt och oskött och skapa en känsla av oro eller till och med stress. Det andra ordet, balans, är viktigt av två skäl. Det första är att ett rum verkligen kan ha hur många olika icke-matchade färger som helst utan att det blir för mycket, så länge du skapar tillräcklig balans. Se helt enkelt till att de starka färgerna som annars skulle kunna ta över inte tillåts göra det - spela upp de mer subtila färgerna och ge dem lite mer utrymme, så att de har en chans att balansera de starkare tonerna.

Olika rum, olika möjligheter - sätt tonen med flerfärgade canvasutskrifter

När man tänker på ett rums storlek är det mest uppenbara måttet dess yta, vanligtvis antalet kvadratmeter. Det är inget fel med det, men det finns en annan typ av storlek, nämligen hur rummet känns och upplevs. Om det är mörkt eller har dålig belysning eller lågt i tak kan även ett stort rum verka mycket mindre än det egentligen är, och ett litet rum kan verka mycket större och mer imponerande om det är luftigt och väl upplyst. Dessa två faktorer är mycket viktiga när man bestämmer hur man ska kombinera många olika färger i ett rum. Det gör det också mycket svårt att komma fram till fasta regler om hur man bäst arbetar med många färger i olika rumsstorlekar. Det bästa sättet att välja ett färgschema är att bestämma vad du vill uppnå med ditt rum. Vad är din vision? Vad vill du använda rummet till? Om du vill blåsa nytt liv i ett sovrum ska du inte sitta i vardagsrummet för att läsa på om inredning - sätt dig istället i sovrummet. Känn atmosfären och ljuset, och använd rummets närvaro och personlighet som inspiration när du letar efter inredningsidéer.

Multifärgade canvasutskrifter - att göra mycket med lite

Tänk dig att du just har inrett ditt sovrum. Färgerna är ganska välbalanserade, men du känner att det fortfarande saknas det där lilla extra. Utmaningen är att sätta fingret på vad det lilla extra faktiskt är. Det finns en stor chans att det som saknas är en touch av färg. Det finns ingen anledning att börja bygga om ett nyinrett rum när flerfärgade dukutskrifter kan göra en sådan enorm skillnad. Det abstrakta canvastrycket Grunge Color Explotion ger vilket rum som helst en subtil färgboost, och Colorful Graffiti är en underbar touch för alla tonåringar eller fans av gatukonst. Colorful World kan ge det tråkigaste hemmakontoret riktig pigghet. Ett stänk av färg gör alla gladare. Det är bara att hitta den som passar dig och ditt rum bäst!
Produktinformation