Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Göteborg Skyline - Canvastavla - Vardagsrum

672

motiv

Flerfärgade canvastavlor

Det finns få saker som kan lyfta ett hem och ge det ett helt nytt liv så enkelt som olika färgkombinationer, och ju fler olika matchande färger man fyller ett rum med ju personligare Läs meruttryck får också rummet. Två ord som vi på Photowall inte skulle kunna lägga tillräckligt mycket tyngd på när det handlar om att inreda med många av de olika vackra färgerna som världen har att erbjuda är orden ”matchande” och ”balans”. När man fyller ett rum med för många färger som inte matchar bra med varandra kan rummet kännas spretigt och klottrigt vilket gör att man nästan kan känna en oro och stress. Det andra ordet, ”balans”, är viktigt av två anledningar. Anledning nummer ett är att ett rum egentligen kan ha hur många olika matchande färger som helst utan att det känns jobbigt, så länge man skapar en tillräcklig färgbalans. Man måste helt enkelt se till att de färger som har en stark vilja att hävda sig får lite mindre möjlighet att göra det, samtidigt som man lyfter fram de lugnare färgerna lite extra och ger de en chans att balansera upp de starka färgerna.

Olika rum betyder olika möjligheter och förutsättningar, hitta din stil med en flerfärgad canvas

När man talar om storleken på rum så är det första och mest självklara man tänker på den faktiska ytan, hur många kvadratmeter rummet har. Självklart har man rätt när man tänker så, för det är ju faktiskt en typ av storlek, men det finns en till typ av storlek och det är hur storleken på rummet upplevs. Ett rum som till ytan är stort kan kännas betydligt mycket mindre än vad det faktiskt är om det är mörkt, har dåligt ljusinsläpp och låg takhöjd, samtidigt som ett litet och luftigt rum med bra ljusinsläpp skapar illusionen av att det är ett stort och välmående rum. Dessa två faktorer är väldigt viktiga att ha i åtanke när man bestämt sig för att man vi använda sig av många olika färger i ett rum. Därför är det väldigt svårt att sätta bestämda regler för hur man ska arbeta med många färger i små respektive stora rum. Det absolut bästa man kan göra vid färgval av rum är att fundera över vad man vill uppnå med rummet. Vad är ens vision och vad ska man använda rummet till? Om det är sovrummet du ska väcka till liv, sitt då inte i vardagsrummet när du läser inredningstidningar och letar runt bland olika motiv på vår sida, utan sätt dig i sovrummet. Känn på atmosfären, känn på ljuset och använd nuet och rummets faktiska personlighet som en ständig påminnelse i bakgrunden samtidigt som du letar efter inspiration.

En flerfärgad canvas skapar små förändringar som kan göra stor skillnad

Vi leker med tanken att du nyligen gjort om ditt sovrum och tycker att färgerna känns relativt balanserade men att rummet saknar det där lilla extra, men du har ställts inför en utmaning – du vet inte vad det där lilla extra faktiskt är, du har svårt att sätta fingret på det. Chansen är stor då att det som saknas är lite extra färg, och att totalrenovera ett nyligen omgjort rum kan kännas tråkigt, och då kan olika färgsprakande canvastavlor göra en betydlig skillnad. Ge rummet en egen dov färgprägel med hjälp av den abstrakta canvastavlan ” Grunge color explotion”, och canvasmotivet ”Colorful Grafitti” kan göra underverk i tonårsrummet eller hos fantasten av street art. ”Colorful World” kan ge det rakryggade kontoret ett inspirerande gung. Lite färg gör allt gladare, det gäller bara att hitta de som passar dig och ditt rum absolut bäst!
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.