Färger

Våra färgkategorier omfattar canvasutskrifter i färger som djupblått, korallrött och babyrosa. Här hittar du också tryck i lila, svart och grått.Läs mer

Skapa krydda i din värld med Colours väggmålningar

Färger spelar en viktig roll i den värld vi lever i. Du kanske inte är medveten om det, men färger kan påverka tänkandet, förändra handlingar och orsaka reaktioner. Färger kan också irritera eller lugna dina ögon, höja ditt blodtryck eller till och med dämpa din aptit. Färger kan också fungera som en kraftfull form av kommunikation. Vissa färger kan också vara en universell symbol för något. Rött betyder till exempel stopp och grönt står för "go". Inom försäljning och marknadsföring eller till och med inom affärslivet kan färger i logotyper eller produkter orsaka starka reaktioner. Ett sätt att ge liv åt din inredning är att använda färger. Colours wall murals är fantastiska väggbeklädnader från Photowall som gör din inredning snygg och intressant. Med över 800 väggmålningar att välja mellan kan Colours väggmålningar helt enkelt skapa ett leende på ditt ansikte. Det finns väggmålningar som passar till alla rum. Vardagsrummet till exempel. Vi vet alla att rummet har flera funktioner. det kan vara för att sova, koppla av, umgås och spendera kvalitetstid med vår familj och våra vänner. Som sådan kan rätt väggmålningsdesign helt och hållet göra skillnad för dess utseende. Med vackra och hisnande färger och mönster kommer du säkert att kunna skapa ett rum som inte bara är vackert, utan också betryggande och inbjudande. Färger är utmanande att definiera, men ett utmärkt sätt att förmedla våra budskap. Färgglada väggmålningar är ett utmärkt sätt att kommunicera med vår familj och våra vänner. De kan vara glada eller ledsna, avslappnande eller stimulerande. De kan också hjälpa våra sinnen att vara mer fokuserade och därmed göra oss mer produktiva när vi utför våra uppgifter, till exempel på jobbet. När det gäller väggmålningar har vi det bästa av det bästa. Med naturinspirerade bilder som för in utomhuslivet i ditt hem och arkitektoniska strukturer som är fängslande kommer din inredning säkert att vara iögonfallande och hisnande. Välj din mest älskade Colours väggmålning och ditt hem eller din inredning kommer att få en fascinerande fokuspunkt som många kommer att beundra.

Färger och inredning

Vi kanske inte är medvetna om det, men vi reagerar avsevärt på färger. Färger påverkar vår livskvalitet samt vårt välbefinnande. I inredningsdesign är färger inte bara slumpmässigt valda. Även om det kan vara ganska utmanande att välja rätt färg för ditt hem eller något annat bostadsområde. I många fall väljer vi den färg som vi älskar och som vi skulle vilja ha. Resultatet kan bli bra, men kan också bli en katastrof. Detta gäller särskilt om du inte har någon kunskap om färger. Det är viktigt att veta vilken färg och färgkombination man ska använda och förstå deras psykologiska effekter. Färger kan helt enkelt förändra ditt humör, ditt rum genom att skapa optiska illusioner och göra det större eller mindre. Det är färgernas underverk. Rätt färgkombination kan ge dig ett visst sinnestillstånd, ge oss energi, få oss att känna oss trygga, bekväma, lugna och fokusera våra sinnen. Bli dock inte förvånad om det finns vissa färger som gör oss deprimerade och får oss att minnas våra dåliga erfarenheter. Att lägga till en Colours väggmålning av ditt val är alltså faktiskt ditt val av vilken stämning eller atmosfär du vill projicera i ditt hem. När allt kommer omkring är det du som kommer att ockupera ditt rum och det viktiga är att du mår bra av det.
Produktinformation