Orange canvastavlor

Minns du de orange tulpanerna från ett besök i Nederländerna, den fruktiga, friska citrusdoften från apelsiner med eller utan kryddnejlika?Apelsin är en färg som väcker många minnen. Läs merBeroende på personlighet och kulturell bakgrund är det troligt att färgen orange betyder olika saker för dig. Många tycker att orange är den färg som lättast väcker känslan av att mänskliga känslor. Vissa upplever negativa känslor, andra positiva, glada känslor, men denna strålande, glänsande färg förknippas oftast med något positivt, lyckligt och älskat. I många kulturer representerar orange känslor av glädje och lyfter betraktarens inre känslor och humör. Det är en färg som lockar till längtan och som drar till sig mer uppmärksamhet från sin omgivning än många av världens starkaste och mest självsäkra färger. Orange representerar glädje och, i många kulturer, entusiasm, fascination, lycka och kreativitet. I många asiatiska kulturer symboliserar orange träd kärlek.

En djärv färgperfekt som orange canvas

Orange är en färg som verkar ha en naturlig önskan att sticka ut från mängden och hävda sig själv. Detta gör färgen anmärkningsvärt väl lämpad som varningsfärg för användning på flytvästar och trafiktrianglar. Denna egenskap är vanlig på motorvägar och på öppet hav, men även i hemmet. Orange finns i ett obegränsat antal nyanser och färgtoner. Beroende på vad den används till i rummet kan den få helt olika personligheter och uttryck. En ljus klar orange färg skulle ta över ett helt rum om den täckte alla väggar, men samma färg som används på några strategiskt placerade ställen kan lyfta ett tråkigt rum och föra det till en helt ny nivå. I ett retrostylat rum med något mer dämpade och anonyma färger kan retroorange canvasmotivet skapa en helt ny dimension. Det stiliserade och nästan abstrakta Lost Passage canvasmönstret ger ett plask till det trendiga, minimalistiska rummet.

Orange i naturen

Tänk på färgen röd. Det är möjligt att snabbt räkna upp objekt och fenomen på vår jord som får liv av den älskade färgen. Men om du försöker göra detsamma för färgen orange står du plötsligt inför en utmaning av en annan kaliber. Några grönsaker, frukter och blommor - morötter, apelsiner och tulpaner - men sedan är vi nästan i slutet av listan, med betoning på ordet nästan. Det finns en sak i världen som är vackrare än nästan allt annat. Något som sprider värme, hopp och glädje. En händelse som är både romantisk och vänskaplig, beroende på vem betraktaren är. Vi syftar naturligtvis på den ständigt fascinerande soluppgången. Det livgivande orangefärgade ljuset som sakta sprider sig från en sol strax över horisonten, över havet, som söker sig in i en glänta eller klättrar över trädtopparna. Detta vackra och härliga ljus - på Photowall tycker vi att det är något av det varmaste som finns. Möjligheten att få detta fenomen ständigt fångat i ett canvasuttryck på väggen är nästan för bra för att vara sant. Northern Sweden Midnight Sun - ett motiv av en stigande sol som speglas i en fridfull sommarsjö i norra Sverige. Det här motivet för canvasutskrift visar något av det vackraste vi har i Sverige. Palm Beach Sundown visar den tropiska versionen av detta fenomen. Orange är hett. Orange växer. Det betyder mycket för många människor. Om du är en av dessa människor, ta dig tid och titta igenom våra orange canvasmotiv. Chansen är stor att du hittar något som passar just dig. Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)
Produktinformation