Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Höst - Canvastavla - Kök

267

motiv

Orange canvastavlor

Minnen med allt från orangea tulpaner i besöket i Nederländerna, till den fruktiga och friska citrusdoften från apelsin, med eller utan nejlikor, så är färgen orange en färg som väckeLäs merr många olika minnen. Beroende på vem man är som person och vilken kulturella bakgrund man besitter är sannolikheten stor att färgen orange betyder olika saker för just dig. Många anser att orange är den färg som enklast väcker känslor hos en människa. Hos vissa väcker den negativa känslor och för andra väcker den positiva och lyckliga känslor, men allt som allt associeras denna skinande färg med någonting positivt, glatt och älskvärt. Inom många kulturer representerar orange känslan av glädje, vilket lyfter den själsliga känslan och humöret hos betraktaren. Det är en enormt suktande färg som drar till sig mer uppmärksamhet från sin omgivning än vad många andra av världens alla starka och hävdande färger gör. Förutom glädje representerar färgen inom flera kulturer känslor och beteenden som entusiasm, fascination, lycka och kreativitet, och orangea träd ska enligt många asiatiska kulturer symbolisera kärlek.

En självsäker färg med många personligheter som lämpar sig utmärkt som orange canvas

Orange är en färg som ofta har en naturlig vilja att sticka ut från mängden och hävda sig, det gör att färgen lämpar sig alldeles utmärkt som en varningsfärg att använda på flytvästar och varningstrianglar. Denna egenskap är inte någon färgen enbart besitter ute på vägar och öppna hav, utan också någonting den plockar med sig in i hemmet. Orange finns i nästan en oändlig mängd olika nyanser och temperaturer, och beroende på vilken man använder kommer man få helt olika personligheter och uttryck i rummet. En skinande klarorange färg skulle kunna ta över ett helt rum om man överanvände den genom att fylla rummets alla väggar med den, men om man använder samma färg med ett par strategiskt utplacerade klickar i ett livlöst rum kan färgen hjälpa till att lyfta hela rummet och dra upp det till en helt ny nivå. I ett retrostylat rum med lite dovare och anonymare färger skulle canvasmotivet ”Retro Orange” kunna skapa en helt ny dimension, och den stilrena men ändå nästan abstrakta canvastavlan ”Lost passage” kommer kunna sätta färg på det trendsäkra och minimalistiska rummet.

Orange i naturen

Om man tänker på färgen röd kommer man snabbt att kunna rabbla en lång lista på saker och fenomen på vår jord som sätts till liv av den kärleksfulla färgen, men om man försöker göra samma sak med färgen orange blir det helt plötsligt en utmaning av en helt annan kaliber. Vi kan rabbla fram olika grönsaker, frukter och blommor så som morot, apelsin och tulpan men efter det tar det nästan slut, med betoning på nästan. Det finns en sak i världen som är vackrare än nästan allt annat. Någonting som ger värme, hopp och glädje. En händelse som är både romantisk och vänlig på en och samma gång beroende på vem, eller snarare vilka, betraktarna är. Vi pratar såklart om den fascinerande soluppgången. Det livfulla orangea ljuset den avger när den sakta flyter fram i horisonten bortom havet, när den letar sig fram i en glänta eller klättrar sig upp över trädtopparna. Just precis det vackra och härliga ljuset är någonting vi på Photowall tycker är det ett av de varmaste som finns. Att genom en canvastavla få möjligheten att ständigt ha detta fenomen fångat på väggen är nästan för bra för att vara sant. ”Northern Sweden Midnight Sun” där solen stiger sig över det speglande, rofulla norrländska sommarvattnet ett canvasmotiv som visar upp något av det vackraste vi har här i Sverige, samtidigt som ”Palm Beach Sundown” visar det tropiska ditot av detta fenomen. Orange är en varm och växande färg som betyder mycket för många. Om du är en av dessa, ta dig då en lång och stressfri titt bland våra orangea canvasmotiv, chansen är stor att du hittar någonting som passar just precis dig.

Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.