Blå canvastavlor

Den blå färgen är unik eftersom den påverkar oss på så många sätt. Eftersom blått är en primärfärg kan den vara en utgångspunkt för att skapa andra färger. Blått och rött tillsammans Läs merger lila, medan blått och gult ger grönt. Blått är ett populärt val för canvasutskrifter, särskilt i kombination med vita accenter.

Blåa canvasutskrifter skapar naturlig harmoni

Det kan hjälpa att planera lite när du väljer ett blått canvasuttryck. Du kan skapa en verkligt harmonisk stämning om du väljer ljusare toner av blått. Det finns tillfällen då rika, djupa färger skapar en intensiv effekt, men de skapar nästan alltid en känsla av harmoni. Människor föredrar ofta motiv som inkluderar havet eller himlen, eftersom de är naturligt blå och har en symbolisk betydelse. Photowall har naturligtvis ett stort urval av andra motiv i dramatiska blå nyanser.

Bakgrundsbilder för blå canvasutskrifter

Att hänga blå canvasutskrifter på en vit vägg är ett populärt designval som skapar en intressant kontrast. Det är mycket effektfullt, men det finns andra spännande alternativ att prova också. Blå canvasutskrifter fungerar förvånansvärt bra i kombination med en accenttapet i naturliga trätoner, eller med träpanel. Andra idealiska färger är grått, jordtoner och ljusare nyanser av lila. Det kan vara värt att undvika starka gröna och röda färger när du hänger upp ett blått canvastryck, eftersom dessa kombinationer lätt kan bli för starka. Å andra sidan är ljusare gröna nyanser utmärkta tillsammans med blåa canvastryck.

Dekoration med blåa canvastryck

En aktuell trend inom inredning är den rustika havsstrandslooken. Den populära färgpaletten kombinerar vitt med nyanser av jord, trä och hav. Ett blått canvasuttryck med en bild av havet passar perfekt till vita väggar och detaljer i trä- och jordtoner.

Photowall har ett stort urval av blåa canvastryck

. På Photowall har vi ett brett utbud av attraktiva blå canvasutskrifter. Blå canvasutskrifter är alltid populära eftersom de harmonierar med många olika stilar av rum. Vår erfarenhet visar att det fungerar bäst att använda blåa canvasutskrifter i större storlek, eftersom de har störst effekt.
Produktinformation