Nantucket Sommar - Canvastavla - Vardagsrum

1590

motiv

Blå canvastavlor

Blått är en unik färg eftersom den påverkar oss människor på många olika sätt. Blått är en primär färg vilket betyder att man kan skapa andra färger utifrån blått. Blått och rött blirLäs mer t.ex lila, blått och gult blir grönt. Blått är även populärt när det gäller val av canvas på väggen, oftast tllsammans med vita inslag.

Naturlig harmoni med blå canvastavla på väggen

När det gäller av valet av blå canvas så kan man planera lite i förväg. Vi vet att den blå färgen i canvasen kommer skapa en harmonisk effekt om vi väljer lite lättare nyanser av blått. Ibland kan man få en intensiv effekt om färgerna är fylliga, men nästan alltid så skapar det harmoni. Valet av motiv brukar vara antingen havet eller himlen som är naturligt blå och har en symbolisk mening. Givetvis har Photowall ett stort utbud av andra motiv som är spännande i blått.

Bakgrundsväggen för blå canvas

När man tänker blå canvas så brukar de flesta tänka vit vägg och sedan blå canvas för att få bra kontrast. Det funkar givetvis bra, men det finns lite andra spännande alternativ som man kan prova. Har man en fondtapet som är träfärgat, eller en träpanel så kommer man bli förvånad över hur bra dessa kombinationer funkar med den blå canvastavlan. Andra färgkombinationer som fungerar är vitt, nyanser av grått, jordfärg och lätta nyanser av lila. Några nyanser som man kanske ska undvika när man planerar att sätta upp en blå canvas är fylliga nyanser av grönt och rött, dessa kombinationer skär sig lätt. Däremot lätta nyanser av grönt fungerar bra med blå canvas.

Övrig inredning med blå canvas

Ett trendigt tema just nu är att inreda i rustik skärgårdsstil. Färgpaletten består av jord, trä, hav och vitt. Blå canvas passar utmärkt med olika motiv av havet på t.ex den vita väggen med övriga detaljer i trä och jordfärger.

Photowall har ett brett utbud av blå canvastavlor

Hos oss på Photowall kan du hitta många fina motiv av blå canvas. Det är populära canvastavlor eftersom de har en harmonisk färg som passar i många olika typer av rum. Av erfarenhet så vet vi att inreda med lite större canvastavlor i blått fungerar bättre, då det blir som mest effektfullt.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.