Vit bakgrund - Canvastavla - Hall

10850

motiv

Konst & Formgivning

Låt rummet tala. Precis som golv behöver mänskliga fötter som trippar över det längtar taket efter att skapa trygghet och väggarna vill bjuda in dig. Väggarna utgör ditt hems ryggrad Läs meroch vad du hänger på dem avgör om rummet blir en succé eller inte. Konst och design i form av canvastalvlor och målningar kan vara avgörande när du skapar det där rummet. Här är fyra sätt på vilka konst och design kan ta ett rum till nästa nivå.

Ge mig färg

Har du någonsin blivit kär i en målning? Har du förlorat dig i färgerna, tonerna och djupet och kommit på dig själv att försöka hitta dess underliggande tema? Kanske höstens röda, orange eller bränd sienna sätter eld på det outtalade i ditt hjärta. Eller så kanske havets lugnande toner i grönt och azurblått skapar ett inre lugn i din själ. Glad över att ta med dig ditt mästerverk hem för att sedan bli skrämd av tanken att hänga upp det i ditt rum och undra om det kommer att passa med resten av din inredning. Ett konstverk kan bestämma eller berika en existerande färgpalett. Börja från början och bestäm om konstverket ska vara rummets fokus eller om den bara ska på ett smakfullt sätt bli en del av bakgrunden. Om ditt mål är att skapa en fokuspunkt, välj en neutral färgpalett som låter ditt konstverks färger lysa. Å andra sidan, om ditt konstverk ska passa in i ett rum som har befintlig färgsättning kan du utnyttja accentfärger från sekundärfärgerna i konstverket och använd dem i dekorativa föremål så att målningen kan smälta in.

Balansera rummets skala och textur

Framkalla en känsla av beröring och förnimmelse som blir till ett med ditt vardagsrum. Ett av designelementen i ett rum är textur. Många antar att deras sammetslena väggar är all textur ett rum behöver. Textur, som lätt kan skapas med en canvastavla, bidrar till en dynamisk design. Gamla hus har ofta underbart högt i tak, den typen av tak där det känns som att dina tankar kan vandra planlöst från bjälke till bjälke för att sedan komma tillbaka till dig utvilade och som nya. Ofta fungerar de här taken inte så bra med låga moderna möbler. En noggrant utvald canvastavla kan få ögat att leta sig uppåt och balansera omfattningen av rummet.

Introducera rörelse

Valsa till Mona Lisa eller sväng runt till Stjärnenatt utan att en enda ton spelas. Canvastavlor kan ge rörelse till ditt vardagsrum. Med ett smart sätt att använda linjer kan en del målningar skapa glädje och livlighet genom att rikta blicken fram och tillbaka i rummet. Målningar som förkroppsligar rörelse kan skapa en dans mellan konsten och dina möbler. Känn rytmerna som pulserar genom dina väggar och bli insvept i tanken att ditt vardagsrum är en levande enhet. Att välja en målning som reflekterar rörelse gör rummet lite glatt och det finns alltid plats för det udda i alla inredningsstilar.

Inspirationsgalleri

Allting är konst. Det är sättet du borstar ditt hår och hur du håller din tekopp. Det är formen, linjerna och färgen av ett stekt ägg och ett grässtrås nyckfulla dans en sommarmorgon. Inspireras av din omgivning, låt den vara innovativ och nyskapande och sporra dig att nå höjder och nya drömmar. Byt ut dina målningar varje säsong eller till och med efter ditt humör. Introducera en målning i blå ton i sommarvärmen för en avkylande effekt. I samma anda, om du hänger upp en het röd målning på vintern kan du värma upp ett annars kallt rum. Det fantastiska med canvastavlor är att om du tröttnar på ett konstverk kan du alltid byta ut det snabbt och enkelt. Olika canvastavlor tar fram olika element i ett rum och kan erbjuda en omedelbar förvandling. Det är bäst att behålla en neutral dekor om du tycker om att flytta runt dina målningar för att skapa största möjliga intryck med minsta möjliga ansträngning. Använd konst och design för att ge ett rum lite av din personlighet. Oavsett om du använder konstverk för att skapa ett djärvt uttryck eller för att ge ett rum en touch av förfining så gör en målning det möjligt att ge rummet lite av dig själv.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.