Tredimensionell Konst

Ett speciellt tema eller ämne kan ge en mycket hållbar och imponerande inredning. En av de mest fascinerande kategorierna i Photowalls varierade sortiment är tredimensionella konstdukLäs merutskrifter. Människor uppfattar det rumsliga förhållandet mellan objekt bara genom att titta på dem eftersom vi har 3D-uppfattning, ett tillstånd som också är känt under en annan term, djupuppfattning. Detta är mycket viktigt att ta hänsyn till när du utformar din inredning, eftersom det kan ge en faktor för allt från textur till mönster som passar din framtida och önskade estetik. Våra förstklassiga tredimensionella konstdukstryck kommer att ge den nödvändiga dekorativa bredden, höjden, längden och djupet som krävs för att ditt arrangemang ska sticka ut. Välj ett lämpligt motiv för ditt hem, kontor eller något annat utrymme som du vill försköna och vitalisera.

Första proverna av tredimensionella konstdukstryck

Det är dags att kolla in några av våra mycket distinkta mönster, som kan lyfta ditt personliga område till en helt annan nivå. "Deep Tetris - Light Grey" och "Deep Tetris Color" är två häpnadsväckande kompositioner i sortimentet av tredimensionella konstdukstryck, som skapar en speciell stämning genom att tilltala vårt tredimensionella sinne och använda sin unika konstfulla utformning för att ge ditt hemrum eller kontorsområde enorm visuell tyngd. Eftersom de kan anpassas för att tjäna din önskade atmosfär i hemmet, på kontoret eller i andra personliga utrymmen, kan du leka runt och skapa olika uppställningar där dessa tredimensionella konstdukstryck hjälper till och ger den önskade kosmetiska förändringen. Tredimensionella konstdukstryck har också mer industriella teman som "Drain Pipes", som är ett mycket intressant verk som inte skulle vara felplacerat i ett bostadsområde eller ett företagsutrymme.

En introduktion

Majoriteten av oss använder alla eller några av följande ögoninstrument för att observera och förflytta oss varje dag i 3D, nämligen flygperspektiv, stereoskopisk syn, storleksbekantskap, ackommodation och parallax. Flygperspektivet avser att avlägsna objekt verkar ha mindre kontrast än närliggande objekt eftersom ljuset sprids och fördelas slumpmässigt av luften. Det är därför som det är mycket viktigt att hitta rätt ljus i ett rum när man använder tredimensionella dukutskrifter. Stereoskopisk syn är det faktum att våra två ögon ger något skilda bilder, som till exempel hur ett närmare objekt kan verka mer separerat än det avlägsna. Genom att använda våra tredimensionella konstdukstryck kommer du snabbt att bli medveten om dessa verktyg som vi använder dagligen, vilket inte bara ger dig visuell njutning utan också en inblick i den invecklade optiska världen och därmed vår syn på konstnärskap. I korrelation med detta har denna speciella kollektion motiv som inte bara är tredimensionell konst, utan även historisk konst. "Greek Female Bust" och "Love Goddess" är två fantastiska tredimensionella konstdukstryck som inte bara kommer att använda sig av de ovannämnda verktygen, utan också lyfta ditt rum till en nivå av sofistikering och klass som knappast kommer att överträffas.

Mer tredimensionella konstdukstryck

För att ge dig ännu fler alternativ, och tips om hur du kan använda dem, finns här några fler exempel på vårt fantastiska urval. "Facetterad 3D-vägg", till exempel, kan definitivt göra dina tredimensionella konstdukstryck till ett hett ämne för varje fest du har över i ditt hem, kontor eller andra personliga nischer. Det igenkännbara arrangemanget kommer definitivt att framkalla intriger och generera visuellt intresse. Det finns också fler geografiska exempel i detta sortiment, från "Buddhist Statue, Hong Kong" i Sydostasien och "Vigeland Sculpture Park i Oslo, Norge" i Europa, till "Statue of Liberty of Liberty under a vivid sky" i USA. Dessa tredimensionella konstdukstryck kan bli en idealisk samlingspunkt i ditt rum och inte bara se underbara och fantastiska ut, utan också visa en annan sida av dig, nämligen den av en globetrotter.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor