Malmö Skyline - Canvastavla - Vardagsrum

3031

motiv

Grafisk Konst

Du är djärv. Du förstår dig på modern design och att rum behöver balans. Du vet att fina bilder inte är det enda sättet att göra ett rum intressant. Grafiska målningar tar elementenLäs mer 'white space', repetition och kontrast till en ny nivå. Mediet innefattar oftast linjeskisser, animering, serier och karikatyrer. I avand-garde-kategorin finns också canvastavlor av vykort, illustrationer och datorgrafik.

Visuellt intresse

En grafisk konst-canvastavla skapar omedelbart visuellt intresse. Ta, till exempel, 'Modesty'-serien, den har alla element som man hittar i traditionell konst men den är fortfarande futuristisk och djärv. För att skapa en modern och ungdomlig känsla – ta grafisk konst-rutten. Mediet förblir trendigt och aktuellt eftersom innehållet är relevant. Grafisk konst-canvastavlor är inte något för de konventionella bland oss och är ett bra sätt att få igång en konversation.

Perfekta statement pieces

Underbara målningar som utgör mittpunkten är det perfekta verktyget för att ange tonen i ett rum. En grafisk målning kan bli en del av ett rum genom att ange färgpaletten och bestämma rummets stil. Grafisk konst kommer aldrig att förbli i bakgrunden.

Gör det lite extra skoj

Framförallt är grafisk konst så roligt. Det låter din fantasi flöda bekymmersfritt. Kliv rakt in i en scen i din favoritserie varje gång du går in ett rum. Grafisk konst ger seriefigurer liv och låter oss låtsas att vi är en del av vårt favoritprogram. Ibland behöver vi sluta låtsas att vi är vuxna och återgå till ett barns rum för att återupptäcka våra kreativa rötter. Oavsett om du väljer en tavla med grafisk konst för att vara djärv eller bara för att njuta av din reträtt från livets realiteter - grafisk konst säger något om dig. Du är inte en person att leka med, det går inte att ruta in dig, du är unik.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.