Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Solstråle genom träd - Canvastavla - Sovrum

10190

motiv

Natur

Sedan tidernas begynnelse har filosofer vistats utomhus för sitt filosoferande. Likaså poeter, för inspiration. Det är något med att vara ute i det stora fria som ger själen vingar, sLäs merom befriar intellektet och som stillar sinnet. Med våra natur-inspirerade canvastavlor kan du ta med dig den känslan hem. Speciellt stadsmänniskor kommer att känna av hur dessa tavlor tar med sig en välkommen bit av naturen till betongdjungeln. Från lugna skogsscener, till solnedgångar över vatten, till soliga, gröna ängar under en klarblå himmel... våra kvalitativa canvastavlor kan ge dig vad du vill.

Lugnande skogsscener

Vilket rum som helst får en känsla av rofylldhet av en canvastavla med en skogsscen. Låt din fantasi vandra längs nedtrampade gångar mellan urgamla träd, eller låt ljusleken i den skuggiga skogsvärlden lugna dina sinnen. Naturens mångfald gör att det inte finns brist på val när det gäller skogsscener, för varje skog och varje dag är unik. Skogen är evigt föränderlig, samtidigt som den aldrig förändras. Medan varje skog har någonting gemensamt med de andra, är de ändå så otroligt olika. Det finns skogar med stigar som skuggas av urgamla vaktträd och som leder gud-vet-vart. Det finns vildvuxna skogar där troligen ingen människa någonsin har satt sin fot. Förlora dig själv i sommarskogens gröna frodighet, eller beundra den skapa kontrasten mellan svarta träd som en snötäckt bakgrund.

Säg det med blommor

Förr i tiden trodde man att blommor hade speciella betydelser. Röda rosor betydde kärlek, medan liljor var en symbol för renhet. Nuförtiden har blommors betydelse glömts bort, men det betyder inte att du inte kan beundra dem för deras skönhets skull, eller välkomna dem in i ditt hem med en tavla med blommotiv. Liva upp vilket rum som helst med blommor, eller krydda ett dystert gästrum med en färgglad bukett. En röd ros, vilket är den mest klassiska blomman, ger vilket rum som helst en känsla av elegans, medan liljor kanske passar bäst i ett stillsamt hörn. Vare sig du vill vara vågad eller diskret, vare sig du vill ha en hel rabatt eller en enskild blomma, så kan du säga det med blommor.

Upp i luften

Folk tittar inte upp i luften tillräckligt ofta. Det verkar som om många tänker att himlen alltid har varit, och alltid kommer att vara, där. Oföränderlig. Men icke! Ingenting ger en känsla av frihet som att titta upp mot en klarblå himmel, och ingenting i världen kan fånga en den slående bitterljuva skönheten hos en sol som går upp eller ner. Välkomna den friheten och skönheten in i ditt hem med en canvastavla. En tavla med en molnfri himmel passar överallt. De gör att små rum upplevs större, och alldagliga större rum blir mer intressanta. Eller ha en natthimmel som motiv, och underhåll dig själv med att försöka peka ut alla stjärnbilder.

Under havet

Människans fascination för havet är ett ting utan like. Det är något med det där åskande ljudet du nästan kan känna ända in i själen och vågornas ändlösa dansande som är oemotståndligt för människan. Det vittnar om frihet, om den mystiska världen under havsytan där allt är tyst och lyses upp av ett blått sken, om känslan av sand mellan dina tår och om friheten att drömma stort. Ge ditt sovrum en avslappnad känsla genom att hänga upp en strand på väggen. Eller häng upp undervattenstavlor i hallen för att förvandla den till en mystisk undervattensgrotta. Havsmotiv kanske inte passar in i alla rum eller alla smaker, men de lämpar sig bra i många rum. De ger små rum en större rymd och skänker ett lugn över ett jäktigt kontor. Eller så kan du använda dig av en canvastavla med en lugn sjö under en blå himmel för att ge ett rum en svalkande, still atmosfär.

Ta med naturen in i varje rum

Våra canvastavlor med naturtema låter dig förvandla varje rum till en fristad. Ge ditt kök lite liv och färg med lysande solrosor, eller förvandla ditt sovrum till en lugnande plats med en skogstavla. Bosätt dig i Ariels hem under vattenytan med något från vårt urval av undervattenstavlor, eller åk ut i rymden med hjälp av en tavla av jorden. Ge matsalen en elegant touche med något i svartvitt eller sepia - det kan aldrig bli fel med svartvita fotografier. Vi har även många canvastavlor med målade motiv, såsom Van Goghs välkända Stjärnenatt och klassiska japan-inspirerade tavlor med kvinnor bland blommor. Ingen plats i världen är utom räckhåll med våra canvastavlor med naturtema.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.