Natur

Förr i tiden gick filosofer och poeter utomhus för att tänka. Det är något med den stora naturen som ger själen vingar, frigör sinnet och lugnar sinnena. Ta med dig den känslan inomhuLäs mers med Photowalls sortiment av naturinspirerade canvasutskrifter. Särskilt för stadsbor kan dessa utskrifter ge en välkommen touch av världen utanför i en betongbunden tillvaro. Från lugna skogsscener till solnedgångar över vatten, till soliga gröna ängar under en klarblå himmel - ingen aspekt av naturen är utom räckhåll för dig med dessa kvalitetsdukutskrifter.

Skapa ro med skogsscener

Få lugn och ro i alla utrymmen med ett canvasuttryck av en skogsscen. Låt din fantasi vandra på slitna stigar mellan gamla träd, eller låt ljusspelet i det skuggiga skogsrummet lugna dina sinnen. Naturens mångfald innebär att det inte råder brist på alternativ när det gäller skogsscener, eftersom varje skog och dag är unik. Skogen är aldrig densamma och ändå förändras den aldrig, och även om varje skog har något gemensamt med de andra är variationen enorm. Välj en skuggad väg som leder vem vet vart, skuggad under gamla vaktträd, eller en vild skog där människan kanske aldrig har gått. Förlora dig själv i den gröna frodigheten i en skog på sommaren, eller beundra trädens svarta färg mot snön i ett vintertryck.

Säg det med blommor

I äldre tider trodde man att blommor hade betydelser. Röda rosor stod för kärlek, medan liljor var en symbol för renhet. Nu har blommornas betydelser för länge sedan gått förlorade, men det betyder inte att du inte kan beundra deras skönhet för sig själv, eller ta in dem i ditt hem med en målning med blomstertema från Photowalls samling. Lys upp vilket rum som helst med blommor, eller krydda ett tråkigt gästrum med en färgglad bukett. En röd ros, den mest klassiska blomman, ger ett elegant intryck i varje rum, medan ett tryck av liljor kan vara perfekt för ett lugnt hörn. Oavsett om du vill göra ett djärvt eller blygsamt uttalande, om du vill ha en trädgård eller en enskild blomma, kan du säga allt med blommor.

Upp i luften

Människor tittar inte upp tillräckligt ofta. Himlen, tycks många känna, har alltid funnits där och kommer alltid att finnas där och förändras aldrig. Så fel de har! Ingenting ger riktigt samma känsla av frihet som att titta upp mot en klarblå himmel, och ingenting i världen kan fånga den bitterljuva skönheten i en soluppgång eller solnedgång. Ta med dig denna frihet och skönhet in i ditt hem med ett canvastryck från Photowall. Ett tryck av den öppna himlen passar i alla utrymmen och får små rum att kännas större, samtidigt som det gör stora vanliga rum mer intressanta. Eller använd ett tryck av natthimlen och roa dig själv genom att se om du kan upptäcka stjärnbilderna.

Under havet

Det finns inget som liknar mänsklighetens fascination för havet. Det är något med det dundrande ljudet som du kan känna i dina ben, vågornas oändliga dans, som lockar människor till det nästan oemotståndligt. Det talar om frihet, om den mystiska världen under havet, där allt är tyst och upplyst blått av vattnets ljus, och om känslan av sand mellan tårna och friheten att drömma stort. Häng upp en strand i ditt sovrum för en avkopplande atmosfär, eller ta med undervattensbilder in i en hall för att förvandla den till en mystisk undervattensgrotta. Även om havsutsikt kanske inte passar alla rum eller smaker gör den sig väldigt bra i många rum - den ger utrymme åt ett litet rum, ger en lugnande inverkan på en livlig kontorsatmosfär. Eller så kan du ge en sval och lugn luft till ett lugnt rum med ett dukuttryck av en stilla sjö under en blå himmel, för att frigöra ditt sinne och berika dina sinnen.

För in naturen i varje rum

Med ett canvasuttryck från Photowalls naturutbud kan du förvandla varje rum till en fristad. Ge färg åt köket med ett ljusa solrosuttryck, eller förvandla ett sovrum till ett lugnande rum med en målning med skogstema. Ta dig till Ariels hem under havet med något från undervattensutbudet, eller ut i rymden med en bild av jorden. Ge matsalen en elegant touch med något i svartvitt eller sepia - man kan aldrig göra för mycket fel med svartvita fotografier. Det finns också ett stort utbud av tryck i målarstil, från Van Goghs berömda stjärnhimmel till klassiska målningar i japansk stil med kvinnor bland blommor. Med dukutskrifter från Photowalls naturutbud är ingen plats i världen utom räckhåll för dig.
Produktinformation