Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Banff National Park, Kanada - Canvastavla - Kök

755

motiv

Berg

Njut av de underbara bilderna av många olika, vackra bergsscener bland våra canvastavlor. De är fruktansvärt utsökta och varenda en är så olik den andra, men med en helt egen storartaLäs merd stämning och inflytelserik charm. De kommer utan tvekan ge ditt rum en alldeles speciell känsla. Titta igenom vår utsökta kollektion och se vilken tavla du tycker bäst om.

Storslagna berg

I dessa underbara canvastavlor med bilder av berg kan du så tydligt se bergens majestätiska storhet och styrka. Såhär ikoniska scener från världen över kan ge vilket rum som helst lite extra skönhet, såsom ett sovrum, kontor, arbetsrum, lobby, entré, konferensrum eller varför inte en restaurang? Både du och dina gäster kommer verkligen kunna njuta av dessa tavlor. Ni kommer att bli överväldigare av deras utsökta skönhet. Canvastavlan Mount Rainer and Alpine Forest at Sunset är ett målande verk med skogens och trädens kraftfulla och fridfulla skönhet, som kommer att ge ditt rum en dramatisk prakt. Den gör att du vill resa dit.

Vackra landskap

Tyvärr kan vi inte alla resa jorden runt, kanske på grund av ekonomiska hinder, för att vi har en familj att ta hand om, för att vi arbetar hårt eller andra förpliktelser. Men en praktfull canvastavla med fantastiska bergslandskap ger dig oändlig naturskönhet att vila dina ögon på. Du kan hänga denna härlighet på väggen i ditt alldeles eget hem. Det ger en mjukhet och charm till ett modernt, industriellt rum som annars kan se lite kala ut. Ja, en fin canvastavla ger verkligen rummet en inbjudande värme. Geological Formations är en kraftfull tavla med olika berg och en fantastisk kungsblå färg i bakgrunden. Tavlan får verkligen ditt rum att kännas speciellt.

Förvandla ditt rum

Du kommer verkligen kunna förvandla ditt rum med en tavla som kombinerar storslagna flod- och bergsscener. Floderna och bergen är så förtjusande. Eller så kan du pröva våra tavlor med blommor, ängar och en storslagen bergskedja i bakgrunden. Reflection of Picos de Europa är en härlig tavla med en strålande blå himmel, en kraftfull bergskedja i fjärran och en ljuvlig flod som kristallklart reflekterar bergen och de vackra blommorna. Tavlan är förtrollande vacker. Du kan välja vilken tavla du vill från vårt breda utbud, för att låta bergens målande skönhet följa med dig in och förgylla varje dag.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.