Stränder

En strand är, precis som livet, varm och mjuk med stillsamma vågor som skvalpar mot strandkanten, eller hård och stenig med våldsamma vågor som slår under den mörka himlen. Det är en Läs merplats för lyckliga barndomsminnen, sandslott, hink och spade och glass; en plats för förlista skepp och drama, smugglare och intriger; ett idylliskt semestermål med himmelsblå hav, vit sand och palmer. Nu kan du ta med dig stranden hem med hjälp av våra canvastavlor.

Smälter omärkbart ihop med himlen

De fantastiska sandiga kustlinjerna är förtjusande. Det lugna vattnet smälter omärkbart ihop med den blå himlen. Havets och himlens färger smälter samman så perfekt att det är svårt att se var vattnet slutar och himlen börjar. Det är så lugnande på något sätt. Canvastavlan som kallas Beach visar perfekt upp detta fenomen. Tavlan passar utmärkt i vilket rum som helst. Motivet är så uppfriskande och fångar dig så kraftfullt, det lockar din själ mot horisonten. Det är som om det vill att du med ska smälta samman med havet och himlen. Vi har väldigt många sådana strand-canvastavlor som du kan välja mellan, för att hjälpa dig att göra ditt rum så vackert det bara går.

Förtrollas av en kraftfull solnedgång

Det kan inte förnekas att det är något väldigt kraftfullt och förtrollande med solnedgångar, speciellt på stranden. De är annorlunda varje gång och skänker själen så mycket skönhet och vördnad. De är kraftfulla för att de fångar oss och kräver vår uppmärksamhet. Deras skönhet och praktfullhet kan inte förnekas. Du kan titta igenom våra läckra solnedgångar bland de många canvastavlor vi har på hemsidan. Hitta den tavlan som berör dig ända in i själen och som passar bäst hemma hos dig. Solnedgångar vid stränder är verkligen nyttiga för själen, de lugnar ner oss från vardagens stress. Men vi kan inte alltid fly en stund till stranden varje dag för att avnjuta och få ny energi av dessa underbara naturgåvor. Men att ha en tavla med detta underbara motiv gör under för din själ varje gång du ser den. Tavlan som heter Caribbean Sunset är ofattbart lugnande med sina gyllene och orangea toner, när natten gör sig redo för att sprida sitt lugn. I bakgrunden hänger solen i skyn, mellan två imponerande, mörka palmträd som nästan lutar sig mot varandra, med det praktfulla havet som sträcker sig mot oändligheten. Scenen skänker själen verklig stillsamhet och lockar till romantik. Den skulle ge ditt sovrum ett fint, romantiskt tema. Eller varför inte pryda bröllopssviten i ett hotell?

Låt din själ slappna av

Med en vacker canvastavla med en exotisk strand kan du låta din själ slappna av. Det är fantastiskt att njuta av en liten minisemester i sitt eget hem medan man lapar i sig sin snygga strandtavlas skönhet. Tavlan som kallas Beached är så lugnande, med en lång, elegant kanot som vilar ensam på den orörda, vida stranden. I bakgrunden sträcker sig ett lockande, himmelsblå hav. Himlen är ljuvligt blå med två lätta moln som fridfullt svävar runt. En liten ö skymtas i den tropiska fjärran, och den fantastiska canvastavlan ramas in av några ståtliga palmer. Bilden främjar total avslappning.

Exotiska stränder i fjärran länder

Exotiska stränder i fjärran länder har fångats dramatiskt i våra canvastavlor. Dessa utsökta, drömlika ständer verkar så avslappnande och inbjudande, och du kommer att tappa andan bara genom att titta på dem. Du kan njuta av naturens majestätiska skönhet med hjälp av några enastående, hisnande canvastavlor. Thailand Island Beach är det perfekta motivet för att skapa den atmosfär av avslappning och frid som du törstar efter. Den thailändska kulturen återspeglas i thaibåten som dragits upp på stranden till vänster. Sandens renhet, det tropiska vattnets klarhet och den läckra himlen skapar en förtjusande tillflyktsort. Och så finns det ju den spektakulära uppställningen av thailändska stugor och hem i bakgrunden. Begrunda vilka exotiska strandtavlor som vidrör ditt innersta.
Produktinformation