Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Världskarta Detaljerad - Canvastavla - Kontor

1757

motiv

Barn

En gång i tiden var det lika enkelt att dekorera ett barns rum som att välja ut färger till väggen, lite möbler och kanske kasta in en mjuk leksak eller två. Men varför nöja sig med dLäs meren gamla skolan när du kan inspirera kreativa sinnen, stimulera deras kognitiva utveckling och göra livet lite lättare för dig själv? Dessa är bara några av fördelarna med att dekorera ett barns rum med canvastalvlor och målningar.

Sparka igång kreativiteten

När barns ögon följer en målnings breda penseldrag börjar deras sinnen vandra. De börjar tänka på vilka färger som använts, målarfärgens konsistens och kanske till och med om de själva skulle kunna skapa något så förunderligt. När de börjar utforska sina egna artistiska talanger är utvecklingsfördelarna ändlösa. De förbättrar sina finmotoriska färdigheter när de fattar sin favorittrollstav. Deras uppfinningsrikedom, visuella inlärning och förmåga att fatta beslut tränas och till och med språkutveckling förbättras när den vänstra och högra sidan av hjärnan börjar integrera och fungera tillsammans. Genom att skapa en dynamisk och engagerande atmosfär ger du dina barn en start för ett liv där de kan tänka snabbt och kan förbluffa världen med sin uppfinninsgrikedom.

Precis som en superhjälte

Canvastavlor kan tillkalla ditt barns favoritsuperhjälte rakt in i deras rum. Barn är lättpåverkade och det är viktigt att föräldrar ger dem lämpliga förebilder. Kanske är ditt barn blygt och dess favorit Disney-karaktär prinsessan Anna som också är ganska försiktig. Ditt barn vet att prinsessan övervann sin rädsla och att det är möjligt att komma över sin tafatthet om man försöker. Eller så delar dina barn rum och behöver lära sig att samarbeta och dela med sig och du hoppas att inspirera dem till samarbete med en canvastavla med Hitta Nemo. Att se till att dina barn har konkreta superhjältar att se upp till kommer hjälpa dem att införliva positiva värden som gör dem beredda för livet.

En känsla av tillhörighet

Ge ditt barns rum en unik essens som hjälper ditt barn att känna sig tryggt. Trygga barn trivs bättre med sig själva, har bättre självförtroende och klarar sig bättre i verkliga situationer. Målningar är ett sätt att göra ett rum unikt. Ditt barn kommer att få en känsla av tillhörighet och ägande. Ditt barn kommer också att lära sig att andra också har sitt rum och att de också måste respektera andras utrymme och privatliv.

Gör lärande lätt

Det fantastiska med att hänga upp canvastavlor på din vägg är att du kan alltid byta ut dem när andan faller på eller när du känner för en förändring. Barn blir lätt uttråkade och behöver stimuleras hela tiden. Utnyttja deras vetgiriga sinnen och hur lätt det är att hänga upp en canvastavla eller två. Lär de sig om kalla ryska vintrar och den flammande Saharaöknen? Häng en canvastavla med en världskarta på deras vägg. När de lär sig om nya länder kan de enkelt hitta dem och se deras storlek med ett praktiskt inlärningsverktyg på sin vägg. Kanske har du en spirande pilot i ditt liv. Med en canvastavla med ett flygplans cockpit i naturlig storlek kan du ta din småttings fantasi till nya höjder när det glider längs himlen hemma i sitt eget sovrum. Med motivet på väggen kan de både se och lära sig om ämnet i snabbare takt, vilket ger obegränsade möjligheter.

Rengöring och underhåll

Med barn kommer en helt nya nivå av rörighet in i våra liv. Inte bara måste du ta hand om röran som deras leksaker, kläder och skolgrejer utgör, de har också en förbluffande förmåga ha sönder saker. Hur många gånger har du behövt måla om ditt barns rum för att de har upptäckt en talang för graffiti? Målningar är här för att rädda ditt liv! Täck över fingeravtryck, 'spagettiritningar' och hål i väggen med en målning. Konstverket kommer som allra minst att fungera som en mittpunkt och förta fokus från den inte-så-perfekta omgivningen. Eftersom de är enkla att rengöra med en lätt fuktad trasa kan canvastavlor revolutionera din barns rum.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.