Barn

En gång i tiden var det lika enkelt att inreda ett barnrum som att välja en färg på väggarna, sätta in möblerna och lägga in en eller två mjukdjur. Men varför nöja sig med den gamla sLäs merkolan när du kan inspirera kreativa sinnen, stimulera deras kognitiva utveckling och göra livet enklare för dig själv? Detta är bara några av fördelarna med att inreda ett barnrum med canvasutskrifter och målningar.

Kick-start för kreativitet

När ditt barns ögon följer de breda penseldragen i en målning börjar tankarna vandra. De börjar fundera på färgerna som använts, färgens konsistens och till och med om de själva kan skapa något lika underbart. När de börjar utforska sina egna konstnärliga talanger är de utvecklingsmässiga fördelarna gränslösa. De förbättrar sina finmotoriska färdigheter när de tar tag i sin valfria stav. Deras uppfinningsrikedom, visuella inlärning och beslutsförmåga tränas, och till och med språkutvecklingen förbättras när vänster och höger sida av hjärnan börjar integreras och arbeta tillsammans. Genom att skapa en dynamisk och engagerande atmosfär förbereder du dina barn för ett liv där de kommer att kunna tänka snabbt och överraska världen med sin uppfinningsrikedom.

Som en superhjälte

Med canvasutskrifter kan du hämta in ditt barns favoritsuperhjälte direkt i deras bostadsutrymme. Barn är påverkbara och det är viktigt att föräldrarna ger dem lämpliga förebilder. Ditt barn kanske är blygt och dess favorit Disney-figur, prinsessan Anna, är också ganska blyg. Ditt barn vet att prinsessan Anna övervann sin rädsla och att det är möjligt att övervinna klumpighet om man försöker. Eller kanske dina barn delar rum och behöver lära sig att samarbeta och dela med varandra, och du hoppas kunna inspirera till samarbete mellan dem med ett canvasuttryck av Finding Nemo. Om du ser till att dina barn har konkreta superhjältar som de kan se upp till hjälper du dem att införliva positiva värderingar som kommer att förbereda dem för livet.

En känsla av tillhörighet

Att ge ditt barns utrymme en essens som är unik hjälper barnet att känna sig tryggt. Trygga barn mår bättre av sig själva, har mer självförtroende och klarar sig bättre i verkliga situationer. Målningar är ett sätt att göra ett rum unikt. Ditt barn kommer att få en känsla av tillhörighet och äganderätt. Motsatsen är att ditt barn lär sig att andra också har sitt utrymme och att de också måste respektera andras utrymme och privatliv.

Förenkla inlärningen

Det underbara med att hänga upp canvastavlor på väggen är att du alltid kan byta ut dem när stämningen infinner sig eller om du känner för en förändring. Barn blir så snabbt uttråkade och behöver ständigt stimuleras. Dra nytta av deras nyfikenhet och av att det är enkelt att hänga upp ett eller två canvasutskrifter. Lär de sig om kalla ryska vintrar och den brinnande Saharaöknen? Häng upp en världskarta på deras vägg. När de lär sig om varje nytt land kan de enkelt referera till dess läge och storlek med ett praktiskt verktyg på väggen. Du kanske har en flygare i ditt liv som är på väg att bli flygare. Med ett livsstor canvasuttryck av cockpit på ett flygplan kan du ta din lilla persons fantasi till nya höjder medan han eller hon flyger i luften i sitt eget sovrum. Möjligheterna är oändliga, för med ämnet på deras vägg kan de visuellt se och lära sig ämnet i snabbare takt.

Rengöring och underhåll

Barn för med sig en helt ny nivå av stökighet i våra liv. Du måste inte bara ta hand om deras leksaker, kläder och skolprylar, utan de har också en otrolig förmåga att förstöra saker. Hur många gånger har du inte behövt måla om ditt barns rum för att de har upptäckt en talang för graffiti? Finns det en flisa i väggen på grund av en lekfull olycka? Målningar har kommit för att rädda ditt liv. Täck fingeravtryck, spaghettiteckningar och hål i väggen med en målning. Konstverket kommer åtminstone att fungera som en fokuspunkt och avleda från den inte så perfekta omgivningen. Lätt att rengöra med bara en lätt fuktig trasa har canvasmålerier kommit för att revolutionera dina barnrum.
Produktinformation