Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
John Bauer - Vil-Vallareman - Canvastavla - Vardagsrum

96

motiv

Canvas till babyrummet

Tips för att välja konst till barnkammaren: Kärlek lever i barnkammaren. Den finns i en förälders blick när hen vaggar sin bebis till sömns och i den lätta beröring när hen försiktigtLäs mer lindar in sitt nyfödda barn. Denna oändliga kärlek bör avspeglas i din bebis rum. När du förbereder din bebis kokong, här är några tips på hur du väljer rätt konst till barnkammaren.

Identifiera din stil

Ta en objektiv titt på ditt hem. Är ditt hem avskalat och modernt med en samtida uppdaterad känsla? Eller är du mer traditionell med ett hus som har en inbodd atmosfär men minnessaker som har gått från generation till generation? Kanske är ditt hem en blandning av dessa två stilar och består av en mix-and-match av både det moderna och det traditionella i ditt vardagsrum.
 • Modern: leta efter canvastavlor som har djärva ränder, geometriska mönster och former. Välj en tavla som inte introducerar för många olika färger i rummet så att det behåller sin rena, avskalade känsla.
 • Traditionell: målningar passa utmärkt med traditionell dekor. De kompletterar varandra som en ram och en bild. Var inte rädd för att välja tavlor med fiktiva karaktärer i en barnvisa eller för att välja ett konstverk som är rikt på toner och färger.
 • Lantlig stil: en barnkammare i lantlig stil blandar försiktigt det bästa av det moderna och det traditionella. Ett roligt sätt att kombinera traditionella målningar med moderna canvastavlor är att introducera linjeteckningar som är tillräckligt enkla för minimalistiska modernister och är tillräckligt intressanta för en fransk lantstilsentusiast.

Tänk på rummets arkitektur

Analysera rummets struktur. Titta på taket, fönstren, väggarna och golvet. Alla de här elementen spelar en kritisk roll när du väljer rätt canvastavlor för din bebis rum.
 • Ljus: Har rummet tillräckligt med naturligt ljus? Har rummet stora fönster? Om det inte finns tillräckligt med naturligt ljus i rummet så kan en ljus och luftig canvastavla vara ett bättre val.
 • Tak: många gamla hem har vackra, höga tak. Men tyvärr, i fråga om skala kan möbler i bebis-storlek verka lite udda och se för små ut. Genom att välja canvastavlor som är högre och större och kan täcka en vägg dras blicken uppåt och skapar illusionen att taket och möblerna står i proportion till varandra.
 • Tegelväggar och kakel: geometriska tavlor kan vara visuellt förvirrande när de placeras på murverk eller en yta av kakel.

Den större bilden är av yttersta vikt

Gör iordning rummet genom att uppmärksamma ett specifikt område, som spjälsängen, och förbättra området med en canvastavla. När du ställer iordning rummet kan du förhöja ditt valda tema genom att använda en tavla som inspiration för resten av rummet. Om barnkammaren är en älvprinsessas viloplats så pryd hennes väggar med målningar med mytiska berättelser fyllt med älvor och älvstoft; eller ännu bättre, lås in henne i ett tryggt torn där inget dåligt någonsin kan hända. Och om din barnkammare är hem åt en framtida Christopher Columbus eller Ferdinand Magellan täck väggen med en tavla med havstema. Kanske föredrar din skyddsling att kolla in utsikten från en träkoja eftersom det finns tillräckligt med tid oroa sig över när man är vuxen...

Mixa och matcha

Har du någonsin hört att det inte går att blanda mönster och tavlor? Det kan du! Genom att noggrant samordna olika mönster kommer du att skapa texturer och djup i din barnkammare som man oftast bara ser i professionellt designade ytor. Nyckeln till en framgångsrik samordning av en samling av tavlor är att hålla sig till en färgpalett så att man inte överväldigar rummet.

Inspiration för bebis

Att dekorera en barnkammare för en nyfödd kan vara så roligt! Det finns så många olika mönster och tavlor att välja mellan att du lätt skulle kunna byta tema varje månad. Men det är viktig att komma ihåg att en del bebisar längtar efter stabilitet och kan finna trygghet i en miljö där åtminstone några av tavlorna förblir de samma. På grund av detta är det viktigt att komma ihåg att en målning med bebis-tema kan verka sött nu men ger den barnet utrymme at växa med målningen? Välj konst som väcker ditt barns intresse och stimulerar deras fantasi. Populära canvastavlor för bebisar inkluderar:
 • Natur: bebisar älskar att skapa kontakt med vad de ser i världen omkring sig. Om du bor nära en skog, förvandla väggen med en canvastavla med en skog. I samma anda, häng upp en canvastavla med en späckhuggare eller en havsträdgård fylld av delfiner om du är så lyckligt lottad att du bor nära havet.
 • Djur: barn känner en naturlig samhörighet med djur. Välj ditt favoritdjur och rama in den över deras säng.
 • Barnkammarvisor: introducera dem för en magisk och rolig värld fylld av ord med bilder från ett tidlöst barnkammarrim.
 • Kartor: om du älskar att resa så kan du främja en kärlek till världen med en djur- eller dinosauriekarta.
Produktinformation
 • Visar 1-96 av 96 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.