Skidspår i Dalarna, Sverige - Canvastavla - Sovrum

221

motiv

Sport

Sporter kan vara spännande för både åskådare och utövare. Om du finner nöje i att titta på en match kommer du att älska att ha en egen canvastavla med din favoritsport in action. För Läs merdig som gillar att delta finns det inget som påminner dig om din passion bättre än en canvas som avbildar den sport du älskar. Njut av hur dina favoritutövare av BMX, hockey, fotboll, skid-, skateboard- och snowboardåkning flyger av från canvasen och utmanar dig och dina gäster att ha kul i ditt vardagsrum, kontor eller varhelst du väljer att placera din snygga, upplyftande sportcanvas som har en speciell betydelse för dig och ditt liv.

Abstrakt och fantastiskt

Häng upp en canvas av en hockeyrink eller fotbollsplan som påminner dig om vart linjerna går nästa gång du ska titta på en match! Skidkollage och fotbollsspelare som gör supersparkar väntar bara på att hängas upp på din vägg. De färgstarka seriefigurerna på våra canvastavlor eggar dig att “just kick it”, medan andra sporter, till exempel boxning och amerikansk fotboll, framställs i en mer vintage stil. Det känns som att det är dags för big air när du har en sepiaskiss av en skateboardåkare mitt i ett hopp på väggen. Inte för att glömma handboll, i rött och vitt, eller canvastavlor med vindsegling på så verkligt vatten att det skulle kunna ha kommit från din egen kran.

Verklig, men ändå overklig

Dessa häpnadsväckande realistiska canvastavlor är grafiska återgivningar av fotokvalitet, och avbildar iskalla berg med snowboardåkare som hoppar så högt att du kan knappt tro att de kommer lyckas slutföra hoppet. Det finns också canvastavlor som föreställer sommarvandrare och bergbestigare. Häng med ditt framtida jag, lutad mot Bridal Veil Falls klippvägg, eller se på när en mountainbike-cyklist tar sig an terrängen det första han gör på morgonen. Det finns väl inget bättre sätt att vakna på än att påminnas om allt du har gjort och allt du har kvar att göra. Dina mål blir till en verklighet när du motiverar och uppmuntrar dig själv med hjälp av konstverk, vilka talar till dig och driver dig till att träna, försöka och aldrig ge upp.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.