Sport

Sport kan vara spännande både för åskådare och spelare. Om du tycker om att titta på en match kommer du att älska att ha en egen canvasmålning av din favoritsport i aktion. För dem soLäs merm gillar att engagera sig, vad påminner dig bättre om din passion än dukmålningar som föreställer ditt favoritspel? Njut av att dina favoritspelare från BMX, hockey, fotboll, skidåkning, skateboard och snowboard hoppar från canvasmålningen och utmanar dig och dina gäster att roa er i din kammare, vardagsrum, kontor eller var du än vill ha en trevlig sportmålning som har en speciell betydelse för dig och ditt liv.

Abstrakt och finurligt

Du kan hänga upp hockeyrinkar och fotbollsplaner i canvas för att påminna dig om var linjerna går när du tittar på matchen nästa gång! Skidcollage och superkraftsparkar i fotboll väntar på att hängas upp på din vägg och låt spelen börja. Färgglada canvasutskrifter med tecknade figurer uppmuntrar dig att "bara sparka" runt med en fotboll, medan boxning, amerikansk fotboll och mycket mer porträtteras som canvasmålningar i vintagestil. Big Air verkar vara en spelplan när du har ett sepia skissat tryck av en skateboardåkare som står mitt i ett hopp. Glöm inte Handboll, avbildad i rött och vitt, och vindsegling med vattendroppar som är lika verkliga som om de vore i din kran. En skuggskateboarder som hänger i den rätta hallen kan glädja gästerna när de svänger runt hörnet.

Ekta men ändå surrealistiskt

Dukutskrifterna är otroligt verkliga och innehåller bilder av fotografisk kvalitet av iskalla berg och snowboardåkare, surfing i kalifornisk stil med skateboards och hopp som är så höga att du inte kan föreställa dig att du klarar av dem. Det finns också sommarvandrare, bergsklättring och mycket mer. Häng med ditt framtida jag mot klippväggen vid Bridal Veil Falls, eller titta på en cyklist som tar sig an terrängen med en mountainbike första på morgonen. Finns det något bättre sätt att vakna än att bli påmind om allt du har gjort och allt du ännu har kvar att göra? Målen blir verklighet när du motiverar och uppmuntrar dig själv genom att se konstverk som talar till dig och driver dig framåt för att träna, försöka och aldrig ge upp.

Bort med adrenalinet med sportväggmålningar

Att ägna sig åt sport är förmodligen en av anledningarna till att du blir starkare. Massor av studier har också visat att olika idrottsevenemang kan förbättra din hälsa samt frigöra adrenalinet för din kropp. Förutom att få spänning och roliga stunder i ditt liv kan du också gå ner i vikt, bli starkare, bli smidigare och förbättra koncentrationen och många andra saker. Photowalls samling av sportväggmålningar kommer säkert att inspirera dig att börja idrotta och känna adrenalinet flöda genom kroppen. Övervinn rädslan och upplev äventyren med dessa väggmålningar. Lägg till dem i något av dina favoritrum och skapa en underbar fokuspunkt som alla kommer att älska.
Produktinformation