Djur

Djurvärldens naturliga skönhet upphör aldrig att inspirera och förvåna oss. Från det afrikanska lejonets majestät och kraft till vargens ensamma vaksamhet kan vi alltid hitta något soLäs merm uppmuntrar och upplyser oss. Det är därför vi alla gillar att pryda våra bostadsområden med djurmålningar. Det skulle vara svårt att tänka sig ett ämne som lämpar sig bättre för mediet dukutskrift. Djurbilder för in den upprymdhet och frihet som världens vidsträckta områden ger upphov till direkt i ditt hem eller på ditt kontor. De får oss att tänka på världen på ett helt annat sätt, fräschar upp våra sinnen och för in positiva känslor i vår dag.

Hälsningar från det frusna norr

I de frusna landskapen vid polcirkeln är naturen likgiltig inför stadslivets liv och rörelse. Djuren i den iskalla vildmarken uppskattar, liksom människorna, stillheten och den vördnadsvärda skönheten i denna miljö. Den är oförlåtande, men samtidigt lockar den fram alla de bästa egenskaperna hos dem som vågar ge sig in i dess isiga värld. Snöiga scener utgör en magnifik bakgrund till stora och små djurs liv. Dessa inkluderar björnar, hajar, fåglar och rävar, bara för att nämna några. Den ensamma isbjörnen granskar sin isiga domän med kyligt lugn. En varg ylar till sina avlägsna kamrater och signalerar sin hunger när den långa vinternatten börjar falla. Några små pingviner skyddar sig från den iskalla blåsten och håller sig samman för att få värme. Den utsökta kvaliteten på ett canvasuttryck för dig direkt in i närvaron av dessa majestätiska varelser. De påminner oss om de band vi delar med alla världens arter, eftersom varje varelse anpassar sig till sin omgivning på unika och smarta sätt. Vem kan undgå att bli imponerad av örnens rovgiriga blick? Hur mycket kärlek ger orcamamamamman sin lilla kalv? Till och med en manet som flyter i det eviga mörkret i de djupaste haven har sin egen delikata skönhet. Var man än tittar finns det ett överflöd av färg och form. En älg i profil mot den nordliga himlen är bara en av de många bilder som kommer att fånga din fantasi. Ett djurtryck på canvas påminner oss om hur underbar livets gåva är. Varje varelse har en plats som den betraktar som sitt hem. En av dessa bilder på din vägg förflyttar dig till det frusna norr för bara ett ögonblick och för dig närmare naturen. Du kan glömma stressen i ditt hektiska människoliv och ta del av den eviga skönheten hos dessa magnifika varelser i norr.

Från Afrika med kärlek

Många människor inspireras också av Afrikas värme och passion. Solen är stark och färgerna är rika och djupa. Storslagna savannlandskap är fyllda av stora katter, antiloper och andra djur. Kombinationen av konst och natur är svår att motstå. En stiliserad zebra mot en fräsch, orange bakgrund ger kontrast och färg i vilket rum som helst. Föredrar du något tyst och lugnande? En mild giraff poserar blygsamt för sitt porträtt i den klassiska svartvita genren av fotografi. Eller så vänder en eftertänksam uggla sina glänsande, gyllene ögon mot dig och drar in dig i sin skymningsvärld. Inspiration kan hittas hos fåglar och fjärilar, fiskar, apor och alla slags husdjur också. Du kommer inte att undgå att bli fascinerad av en vuxen gorillas frågande blick eller av ett fantasifullt, drömskt landskap med dinosaurier och urskog. Ett canvastryck ger liv åt var och en av dessa karaktärer och ger liv och djup åt alla inomhusutrymmen. Vissa porträtt representerar våra närmaste vänner och följeslagare i form av en hund eller en häst, medan andra fokuserar på de stora katternas och andra rovdjurens respektingivande kraft. Vänner eller fiender, djur kommer alltid att fånga vår uppmärksamhet. Vissa minnesvärda djurbilder är monotona och lyfter fram djurvärldens eleganta former och subtila kamouflage. Andra är färgglada och hyllar påfågelns lysande blått eller clownfiskens randiga överdådighet i tropiska vatten. Dessa bilder är en källa till inspiration när de görs till ett högkvalitativt canvastryck som är utformat för att förhöja din hem- eller arbetsmiljö. Kända fotografer tillhandahåller några av de mest inspirerande djurbilderna, men det finns också fantastiska målningar, teckningar, skisser och collage från konstnärer och grafiska formgivare. De flesta djurbilder talar för sig själva genom porträttformens fängslande karaktär. Det är som om man träder in i djurens värld och förstår på första hand hur de ser på världen. En svans reflektion på vattnet eller solens glitter från havets djup ger dig till exempel ett nytt perspektiv på världen. Det finns ingen gräns för den rika mångfalden av djurliv på vår planet och den inspiration som vi får när vi uppskattar deras skönhet.
Produktinformation