Djur

Djurvärldens naturliga skönhet kommer aldrig sluta att både förbluffa och inspirera oss. Det finns något uppmuntrande både i det afrikanska lejonets majestätiska storhet och i vargensLäs mer ensamma vaksamhet. Det finns något för alla. Det är därför vi ofta pryder våra hem med tavlor med djurmotiv, och det är svårt att hitta ett mer passande motiv för canvastavlor. Med djurmotiv får ditt hem eller kontor en känsla av den spänning och frihet som världens stora vidder innebär. De får oss att tänka på världen på ett helt annat sätt, livar upp våra sinnen och för med sig positiva känslor in i vår vardag.

Hälsningar från nordpolen

I den norra polcirkelns frusna landskap bryr sig inte naturen om stadslivets fart och fläng. Djuren som bor i den frusna vildmarken uppskattar naturens stillhet och vördnadsvärda skönhet, precis som vi människor. Den iskalla naturen är oförsonlig. Men samtidigt framkallar den det bästa hos de djärva få som vågar ge sig ut på glaciärerna. Snötäckta scener ger en magnifik bakgrund för de små och stora djuren som bor där, som björnar, hajar, fåglar och rävar. Den ensamma isbjörnen blickar ut över sitt isiga hem med ett lugnt sinne. En varg ylar i den begynnande vinternatten för att låta sina avlägsna kompanjoner att han är hungrig. Några små pingviner söker skydd från den bitande vinden genom att stå tätt, tätt ihop. Canvastavlornas utsökta kvalitet för att du förflyttas rakt in i dessa praktfulla varelsers närhet. De påminner oss om den förbindelse vi har till varenda art som vandrar på denna jord, och varje varelse anpassar sig till sin omgivning på ett unikt och skickligt sätt. Vem imponeras inte av örnens rovlystna blick? Hur mycket älskar späckhuggarens mamma sin lilla kalv? Det finns till och med en slags skör skönhet hos en ensam manet som flyter i de djupaste vattnens eviga mörker. Var du än tittar så hittar du ett överflöd av färg och form. Bilden av en älg i profil mot den norra stjärnhimlen kommer att fånga din fantasi, precis som många andra. En canvastavla med djurmotiv påminner oss om hur värdefull livets gåva faktiskt är. Varje levande varelse har en plats som den kallar sitt hem. Genom att ha en av de här bilderna på din vägg transporteras du, för ett ögonblick, till det frusna landskapet och närmare naturen. Glöm bort den mänskliga vardagens stress och bestyr och bli en del av dessa magnifika nordliga varelsers oändliga skönhet.

Med vänlig hälsning från Afrika

Afrikas hetta och passion inspirerar även den många människor. Solen är stark och färgerna är varma och djupa. Stora kattdjur, antiloper och många andra fantastiska djur springer runt på savannernas magnifika landskap. Det är svårt att motstå tanken att göra denna natur till konst. En stilfull zebra mot en frisk, orange bakgrund ger både kontrast och färg till vilket rum som helst. Eller föredrar du något stillsamt och lugnande? En blid giraff poserar blygsamt för sitt porträtt, ett klassiskt, svartvitt fotografi. Eller en allvarsam uggla som drar in dig i hans mörka värld med sina lysande, gyllene ögon. Man kan även finna inspiration i fåglar, fjärilar, fiskar, apor och alla sorters tamdjur också. Det går inte att låta bli att fängslas av en vuxen gorillas frågade blick, eller av ett fantasifullt, drömlikt landskap fullt med dinosaurier och primitiv skog. Canvastrycken ger dessa varelser nytt liv, och ger ditt rum ett djup och en ny känsla av livskraft. Vissa porträtt föreställer våra närmaste vänner och följeslagare, som hundar eller hästar, medan andra fokuserar på den majestätiska storheten hos stora kattdjur och andra rovdjur. Djuren kommer alltid att fånga din uppmärksamhet, vare sig de är vänner eller fiender. Några av våra oförglömliga djurmotiv är monotona och låter djurvärldens eleganta former och subtila kamouflage tala för sig själv. Andra låter de starka färgerna leva, i påfågelns lysande blå fjädrar eller clownfiskens randiga yppighet i tropiska vatten. Dessa bilder blir en källa för inspiration när de förvandlas till högkvalitativa canvastavlor, designade för att förbättra din hem- eller kontorsmiljö. Berömda fotografer förser oss med några av de mest inspirerade djurbilderna, men vi har också otroligt vackra tavlor, teckningar, skisser och kollage av konstnärer och grafiska designers. De flesta djurbilderna talar för sig själva genom porträttets fängslande natur. Det är som om du beger dig in i dessa djurs värld, och får en inblick i hur de ser på världen. En svan som reflekteras i vattnet eller solljusets skimmer sett från havets botten, till exempel, ger dig ett nytt perspektiv på världen. Djurrikets rika mångfald tar aldrig slut, och det gör inte heller den inspiration som kommer när vi får ta del av deras skönhet.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.