Skogens ande - Canvastavla - Vardagsrum

983

motiv

Fåglar

Det är omöjligt att inte fascineras av fåglar och deras liv. Dessa canvastavlor fångar fågelvärldens innersta väsen. Varje fågelarts unika egenskaper fångas på porträtt av enskildaLäs merglar. Grupporträtt och upprepade mönster visar upp fåglarnas sociala sida och deras kvittrande bidrag till naturen. Det finns ett stort utbud av stilar när det gäller canvastavlor, från tavlor, teckningar, collage till komplexa mönster, färger och former. Detta medium är perfekt för att ta oss lite närmare naturens fåglar.

Fri som en fågel

När vi tänker på fåglar gör vi alltid kopplingen till frihet. I vårt utbud av canvastavlor finns ett urval av bilder med fågel-tema som med klarhet och precision fångar din uppmärksamhet. Örnens blodtörstiga blick när hon ser ut över sin domän ger en talande bild om denna majestätiska varelse. Flitiga föräldrar som matar sina hungriga fågelungar visar den hängivenhet som krävs när man ska hjälpa en hel kull att växa upp. Ett enda porträtt av en uggla kan avslöja all hans dolda visdom, när han funderar på livets mening och var han ska hitta nästa utsökta munsbit. Och inte att glömma, den drivande svanens ståtliga elegans, som påminner oss att bemöta livet med lugn och njuta av vår omgivnings frid och stillsamhet närhelst vi kan. När vi tittar på tavlor med förälskade svanar eller dvärgpapegojor gör vi automatiskt kopplingen till romantik och att tillbringa livet tillsammans med någon. Det är inte konstigt att så många adliga familjer har med fåglar på sina vapen och fanor. Den mångfald som finns i deras natur och livsstil gör att vi reflekterar över våra egna innersta övertygelser och ambitioner. Fåglar har en frihet som vi bara kan drömma om, där de svävar högt ovanför våra ödmjuka bebyggelser och utforskar den ändlösa himlen. Deras långa migrationer visar de mystiska förbindelser som håller ihop vår värld och lär oss att även den minsta varelsen kan ha modet och skickligheten att navigera de mest vidsträckta hav. Kanske finns det något att lära där också, om våra mänskliga instinkter att vandra och att anpassa oss, och skapa oss ett hem varhelst vi hamnar. För fåglar finns det inga landsgränser. För dem är staket bara ett praktiskt ställe att vila vingarna på och en fördelaktig utkiksplats för att beskåda världen. Skickliga fotografer och konstnärer har fångat det vackra i deras flykt. Vissa ger sig av efter horisonten på egen hand, medan andra samlas i ett virrvarr eller flyger tillsammans i exakta och noggranna formationer. Fåglars klyftiga upptåg är ett lönsamt motiv för kreativ konst eftersom vi har något gemensamt: vår instinkt att bygga bekväma hem och anpassa oss efter våra omgivningar. Vi ser något av oss själva i dem, medan vi samtidigt förundras av deras skönhet och deras karakteristiska, akrobatiska stil.

Fantastiska porträtt och mönster med fågel-tema

Fåglar har en alldeles speciell påverkan på både lantliga och stadsmässiga omgivningar. Vem kan motstå den geometriska bilden av en liten fågel sittandes på en telefonledning? De symboliserar vår desperata isolering och vårt brinnande hopp om att kunna kommunicera mellan långa avstånd med vår moderna teknik och på så sätt sammanlänkas med andra människor. En canvastavla med en fågel på en ledning tar oss närmare våra avlägsna vänner genom att påminna oss om hur värdefulla dessa kopplingar är. Eller vad sägs om den psykedeliska turbulensen hos en skock fåglar som slåss om maten under ett tak av upprorisk djungel? Dessa fåglar lever sina glädjefyllda liv långt bort från mänsklig bebyggelse och påminner oss om att det finns så mycket som vi aldrig har sett, och så mycket som fortfarande väntar på att upptäckas. Många tavlor ger oss också en chans att se fågelvärlden från ett nytt perspektiv. En canvastavla som avbildar ett porträtt i akvarellfärg visar upp rovfågelns fjäderdräkts subtila nyanser. En annan tavla visar upp de förbluffande kontraster som vissa exotiska fåglar har i sina otroliga, mångfärgade dräkter. Påfågelns strålande blå färger är lika imponerande som flamingos lysande rosa och parakitens ljuvliga gröna. Vissa tavlor ökar samspelet mellan mönster och skuggor på ett väldigt uppfinningsrikt sätt. Du kan nästan höra fåglarnas högljudda sång när du undersöker överflödet av skönhet i deras form. Andra konstnärer kombinerar formen hos vanliga fåglar med de byggnader människan skapat, vilket visar just hur väl sparvar och duvor har integrerat sig i stadslivet. Det finns ingen slut på de sätt som fåglar kan inspirera fotografer och kreativa konstnärer. Våra canvastavlor tar med den här inspirationen rakt in i ditt hem, så att du kan njuta av alla dessa magnifika föreställningar i lugn och ro.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.