Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Ungt blod - Canvastavla - Barnrum

366

motiv

Hästar

Hästen är en av de mest ädla varelserna på vår jord, känd för sitt mod, sin intelligens och sin stora uthållighet under alla omständigheter. Många civilisationer kan tacka hästarnaLäs merr sin snabba expansion, eftersom det var hästen som var ett av de första djuren som tämjdes. Dess konturer pryder de tidigaste grottmålningarna gjorda av urmänniskan. Våra canvastavlor hyllar de många och olika bidrag som hästen har gett och fortsätter ge människan. De är våra vänner, våra partners i sport och våra arbetskamrater, och de hjälper oss att interagera med vår omgivning på många användbara och njutbara sätt.

Mitt kungarike för en häst!

Hästar har varit ovärderliga medhjälpare genom historien. Vissa raser har hjälpt till att plöja våra fält och transportera material som har byggt våra stora städer och skepp. När tiderna har varit svåra har många medeltida herrar kunnat tacka sina hästar för att de överlevt. Andra kan ha krossat prärierna till häst, innan tågrälsen kom, för att bringa nyheter till avlägsna platser så snabbt det bara gick. Dessa tålmodiga djur gav oss en trygg passage över svår terräng och lojal vänskap under långa resor. De förflyttade skadade till säkerhet och hämtade hjälp till de som behövde det. Pilgrimer, soldater och köpmän förlitade sig på hästarna för att ta sig till världens stora städer, så att de kunde genomföra sina affärer. Medeltidens konst är full av tavlor av hästar i krig, uppklädda i full krigsmundering, men också i fredliga tider, bärandes på sköna mör genom idylliska skogslandskap. Det är synd att så många människor i vår högteknologiska värld har glömt bort hur viktiga hästarna en gång var för vår överlevnad. Men vi är lika benägna att komma ihåg hur kungar och prinsar ledde sina arméer till häst idag, och vi är lika fascinerade av att se hur cowboyerna vallar sina boskap med hjälp av sina trofasta hästar. Modiga riddare anlände på sina vita stridshästar för att rädda ungmör i nöd medan skurkarna, på sina svarta springare, låg på lur i mörkret och väntade på sin chans att besegra hjälten. Våra canvastavlor ger dessa uråldriga berättelser nytt liv, hyllar det godas kamp mot det onda och äventyrsandan personifierad som rider ut över vildmarkerna och aldrig ger upp. En canvastavla med en häst kommer att påminna dig just om hur viktiga dessa vackra varelser är både för vår historia och vår fantasi, vare sig det rör sig om realistiska scener i naturen eller fantasifullt målade hästar mot fantastiska, drömlika landskap som tagna ur klassiska mästerverk.

Hästar med sysslor och hästar i lek

Hur mycket vi än uppskattar hur hjälpsamma hästar kan vara i arbetslivet får vi aldrig glömma hur ofta de har hjälpt oss att leva ut vår mer lekfulla sida. Jakt, ponnyridning i naturen, kapplöpning och banhoppning är bara några av de sporter där hästen står i fokus. Hästridning för skojs skull tar sig många former nuförtiden, och varje ny generation av hästälskare hittar sin egna favorit. En canvastavla med ett nyfött föl som skuttar runt i det grönskade sommarbetet påminner oss om ungdomens energi och möjligheter, till exempel. En ståtlig draghäst, som bogserar en kanalbåt, en kunglig vagn eller en bröllopsvagn för den delen, visar upp denna beundransvärda bests pålitlighet och styrka medan de gör oss sällskap vid helgdagar och högtider. Hästar kan vara vilda, men de är också kapabla att lära sig disciplin och pliktkänsla, vilket gör dem till perfekta kandidater till att tjänstgöra i många sammanhang. Tillsammans med sin kusin i sagans värld, enhörningen, är hästen en viktig, mytisk varelse. Sagor och legender påminner oss om hur vi beundrar deras lojalitet och deras kraft. En tavla som föreställer vita, galopperande hästar längs en strand, med flygande manar och svansar, kommer definitivt att ge ditt vardagsrum en frisk fläkt. Eller du kanske skulle finna en canvastavla av ett skulpterat hästhuvud, komplett med spända muskler och livfulla ögon, mer inspirerande att hänga upp på väggen? Det finns alltid plats för en tavla som korrekt avbildar hästens eleganta och mjuka rörelser. Våra canvastavlor med hästtema kommer att fånga din fantasi varje gång. I våra storstäder kanske vi inte har möjligheten att äga vår egna livs levande häst, men en verklighetstrogen tavla är nästan lika bra! Våra canvastavlor och tavlor speglar de många, vackra, olika storlekar och former som våra älskade hästar har, från de små Shetlandsponnyerna till den magnifika Arabiska kapplöpningshästen. Mörk fux, svart, vit eller skäckig, det mångfald av färger som vi ser hos hästarna väcker minnen om filmer eller sagor som vi älskade i vår barndom. Hästar har alltid varit en väldigt viktigt del av vårt liv, både i arbete och lek, och med ett bestående konstverk som fångar deras fantastiska anda kan vi låta oss inspireras, varje dag, i resten av våra liv.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.