Kvällsklocka - Leopard - Canvastavla - Vardagsrum

1309

motiv

Vilda Djur

Vår planet är full av vackra, vilda djur som fascinerar oss och väcker känslor som vi inte alltid kan förklara. Vi har ett överflöd av canvastavlor som avbildar vilda djur, så du kan Läs mervälja en slagkraftig och imponerande tavla för ditt hem. Du kan välja mellan olika storlekar och designer som passar din hemmiljö perfekt och ger en dramatisk effekt. Välj en tavla och specialanpassa din till nuvarande inredning, eller gör något oväntat och välj en tavla du älskar som medelpunkt och bygg ett tema runt den. Möjligheterna begränsas bara av din fantasi.

Tavlor som säger mer än tusen ord

Vare sig du letar efter den perfekta presenten eller vill uttrycka något om dig och ditt liv, kan tavlor med vilda djur vara ett utmärkt val. Sedan tidernas begynnelse har människor använt djur för att uttrycka sig själva. Även om våra kommunikationsmöjligheter växer med varje generation, använder sig konstnärer och författare världen över fortfarande av djursymbolik. Vi använder oss av konst till mer än bara dekoration genom att välja tavlor som ger intensiva uttryck för våra känslor. Stilen hos våra fantastiska canvastavlor är så varierad att du kan använda dem som både ett uttryck för dina innersta känslor såväl som en slående inredningsdetalj.

Kärleksuttryck med modern canvaskonst

Ibland kan det vara svårt att uttrycka sig själv. Speciellt när det gäller kärlek. Konst är ett perfekt redskap för att ge uttryck för vår tillgivenhet, och många djur ses som kärlekssymboler. På grund av att en del djur bara finns i vissa områden är en del symbolik bunden till en viss kultur, men mycket är universellt. I den klassiska mytologin var svanar heliga för kärleksgudinnorna Afrodite och Venus. Detta samband resulterade i att de ansågs vara symboler för kärlek. Våra vackra tavlor med svanar skulle vara en underbar bröllopsgåva eller present till någon du håller kär. Även duvor är symboler för kärlek, och de finns ofta representerade i någon form under dagens vigselceremonier eller på bröllopsfesterna. Dessa vackra fåglar står också för den kärlek föräldrar känner, oftast moderskärlek. En canvastavla med duvor är en fin present att ge till nyblivna föräldrar. Det är ett enastående sätt att illustrera två av de mest kraftfulla känslorna vi känner.

Kraftfull och bestämd konst

I många kulturer världen över är lejon och tigrar symboler för kraft och styrka. Dessa djurrikets obevekliga krigare ger aldrig upp när de möter motgångar i livet. Deras kopplingar till mod och styrka har funnits hur länge som helst, och de har samma symbolik i många kulturer än idag. Använd en vacker canvastavla som ett uttryck för din kamp genom en svår del av ditt liv. Vi har ett fantastiskt utbud av tavlor att välja bland, med bilder som passar både vuxna och barn. Använd tavlorna som ett kraftfullt uttryck för din tilltro till dig själv och din förmåga att lyckas i svåra tider, eller välj helt enkelt en bild som ger ditt utvalda rum en mäktig huvudattraktion.

Konsten att balansera livet

Elefanten är nog djurrikets populäraste motiv när det gäller symboliska, mytologiska och populärkulturella avbildningar. Det är väldigt få av världens dominerande kulturer som inte har gett dessa vackra och eleganta bestar en symbolisk betydelse. De har skildrats i konsten ända sedan förhistorisk tid och gör det än idag. Vårt breda utbud av stilfulla canvastavlor föreställer dessa fantastiska djur i alla livets skeden. Vare sig du vill ha en fotografisk representation, eller en stiliserad, abstrakt bild, så hittar du säkerligen något att imponeras av. Elefanter bildar grupper bestående av familjer och vänner, med honor som tillsammans uppfostrar barnen och hanar som lämnar de matriarkala flockarna när de blir könsmogna. De är perfekta motiv för konstverk som kan pryda väggarna i allas hem. Elefantens symboliska egenskaper är både många och positiva. De står för tålmodighet, ära och stabilitet; egenskaper som vi alla eftersträvar. Om du letar efter en vacker mittpunkt för en vägg i ditt hem, eller gåva till någon du håller kär, kommer du inte bli besviken på vårt utbud av läckra canvastavlor. Vårt urval av vilda djur är inte begränsat till de ovan nämnda medlemmarna av djurriket. Vi har ett omfattande sortiment av konstverk med vilda djur i ett mångfald av stilar. En svartvit canvastavla kompletterar din monokroma inredning, och våra vågade, färgrika tavlor kan användas för att ge en bar, vit vägg en livfull explosion av färg och värme. Vare sig du letar efter något till dig själv eller efter den perfekta presenten har vi ett enastående och unikt bibliotek av bilder att välja från.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.