Björnar

Ett porträtt av vilda björnar som fångats i en målning och presenteras som ett canvasuttryck är något av en skönhet. Dessa milda jättar bor i skogarna och bergen på vår jord och letarLäs mer efter bär och löv i några av de vildaste hörnen. Våra dukutskrifter fångar björnens vänliga läggning, och visar till exempel björnmammor med ungar eller björnbröder som leker i snön. Vi älskar björnar i alla former och storlekar, från den blyga pandan till den vilda grizzlybjörnen, från den ensamma isbjörnen till den söta lilla teddybjörnen. Alla har plats för ytterligare en björn i sitt liv!

En touch av det vilda med väggmålningar med björnar

Att lägga till en touch av det vilda i din inredning är en trend som kan stimulera våra sinnen och visa vår kärlek till naturen. Djur i våra inredningar, från älskvärda ekorrar till vilda lejon, de kommer definitivt att ge din inredning en udda karaktär och ett leende på ditt ansikte. Genom att lägga till dekorativa föremål och installera väggmålningar inspirerade av vilda djur kommer ditt hem säkert att ha den touch som påminner dig om naturens skönhet. Photowall har ett brett utbud av djur - inspirerade väggmålningar som ger liv åt alla rum och utrymmen. Naturligtvis vill vi alla att våra hem ska vara annorlunda och med hjälp av unika och vackra väggmålningar kommer din inredning definitivt att bli exotisk och fräsch. Bland de mönster som du kan vara stolt över finns väggmålningarna med björnar. Dessa visar de olika sorters björnar som har fascinerat oss och likaså fruktades av många. Från de storslagna grizzlyerna till söta och lekfulla pandor, dessa väggbeklädnader kommer att vara ett utmärkt tillägg till ditt hem och kommer att kunna göra dina vanliga och tråkiga väggar till att bli levande och livfulla. Med bedårande bilder och livfulla färger kommer din inredning att få den bästa designen som du har drömt om. Det är inte bara vuxna som kommer att bli förvånade över designen, även barnen kommer säkert att ha nytta av dessa. Hjälp dem att lära sig mer om björnar med en väggmålning installerad på väggarna i deras sovrum eller till och med deras lekrum. Detta skulle också vara ett utmärkt tillfälle för dig att tillbringa mer kvalitetstid med dem när du berättar någon historia som stimulerar deras intresse för björnar. Utöver detta kan väggmålningar med björnar också hjälpa dina små barn i deras tillväxt och utveckling eftersom designerna kommer att vara ett verktyg för att vässa deras fantasi och kreativitet. Älska väggmålningarna eftersom de kan skapa en vacker fokuspunkt som du och din familj säkert kommer att älska.

Björnarnas värld

Björnar är magnifika djur och klassificeras som caniforms, eller hundliknande köttätare. Dessa djur är vitt spridda och finns i en mängd olika livsmiljöer på hela norra halvklotet och delvis på södra halvklotet. Gemensamma kännetecken för moderna björnar är bland annat stora kroppar med stela ben, långa nosar, små rundade öron, lurvigt hår, plantigrada tassar med fem icke-rektraktiva och korta svansar. Björnar kan anses vara symboliska för jordande krafter och styrka. De har genom tiderna dyrkats som ett kraftfullt totem. Björnar är kända för att ha inspirerat dem som behöver ha mod för att stå upp mot motgångar. Björnar representerar också flera betydelser och symbolismer. Främst representerar djuret styrka och självförtroende när de står mot motgångar och tar till handling och ledarskap. Björnens ande indikerar att det är dags för helande eller att använda helande förmågor för att hjälpa sig själv eller andra. Björnmedicinen betonar vikten av ensamhet, lugn tid och naturligtvis vila.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.