Andlighet & Religion

Andlighet och religion kan vara ett sätt att uttrycka sina inre frågor om livet och känslan av kraft och glädje när man känner sig kopplad till det gudomliga. Finns det något bättre sLäs merätt att dagligen minnas de saker som betyder mest för dig än canvasutskrifter av dina religiösa favorittecken, symboler och målningar. Njut av skildringar av änglar och demoner, Buddhas frid och yin och yangs sorglösa och karmiska natur. Ditt sovrum kan vara just det utrymme där du njuter av dina canvasutskrifter och målningar innan du lägger dig för att sova. Kanske är ditt vardagsrum eller badrum en annan plats där du vill ha en påminnelse om vad du tror mest på.

Spirituellt

Omfamna din andliga sida med en målning med canvasutskrift som föreställer fred, kärlek och lugn. Frihetssymboler och Zen in Black Sand erbjuder en chans att meditera till konst och låta ditt sinne öppna sig för alla möjligheter i livet. De historiska portarna i Kyoto eller en skildring av abstrakt OHM kan hjälpa dig att vägleda dig till mindfulness. Titta på hjärtan och händer eller ordspråk som berör dig, och ha dem till dina egna. Cirkeldragoner kan stärka din nyckfulla anda, medan enkla bokstavstryck kan leda dig till inspiration. En serie av de bilder som mest talar till dig, som hänger på din vägg, kommer garanterat att hjälpa dig att hitta vägen till lycka.

Religiös

Föreställ dig ett canvasuttryck av några av historiens största mästare, målningar på din vägg i canvas av Hubert Eyck, Hendrik Balen, Diego Velasquez, Simon Vouet, Paolo Veronese, Gustave Dore, Antoine Le Nain, Sandro Botticelli, Michelangelo Buonarroti, Michelangelo Caravaggio och många fler. Kristendomen skildras i målningen av Den sista domen, korsfästelsen, Josef och Maria och andra klassiska viktiga händelser i Jesu och Bibelns profeters historia. Statyer av Buddha kan pryda varje utrymme som är ditt helgedom i canvasutskrift. Han har avbildats i målning i lugnande rött, guld och andra färger för att symbolisera hans heliga resa. Du kan se Nirvana, Illumination och många fler tillstånd som Buddha transcenderade. Den nordiska mytologin visas också upp och kan bli din i canvasutskrifter som Blomsterengel, Esaias Syn eller Gudarnas fest.

Sanningen om andlighet och religion

Vad är religion och vad är andlighet? Vid första anblicken har dessa två ett gemensamt ämne - materia, men med olika tillvägagångssätt. Båda lär oss faktiskt att det finns mer i universum än bara vi människor. Den största skillnaden mellan religion och andlighet är att religionen ger dig en uppsättning trosuppfattningar, dogmer och "heliga män" som förmedlare mellan dig och Anden. Å andra sidan främjar andlighet den enskildes självständighet när det gäller att definiera och ansluta sig till Anden på det sätt som passar hjärtat och sinnet. Även om båda kan vara relevanta för varandra. Religion främjar skam och skuld, andlighet främjar självuppriktighet och medvetenhet. Religionen ber dig också att offra dina nuvarande fasthållanden för en utlovad framtid. Andlighet ber dig att släppa dina nuvarande fasthållanden för en bättre nutid. Även om detta är ett komplicerat ämne är sanningen den att andlighet och religion har funnits med oss så länge att de har blivit en del av vår egen existens.
Produktinformation