Kyssen, Gustav Klimt - Canvastavla - Kök

360

motiv

Andlighet & Religion

Andlighet och religion kan vara ett sätt att få uttryck för sina innersta funderingar över livet och den känsla av styrka och glädje som du förknippar med det gudomliga. Det finns ingLäs meret bättre sätt att få en daglig påminnelse om de saker som betyder mest för dig än canvastavlor med dina älskade religiösa symboler och tavlor. Njut av avbildningar av änglar och demoner, det lugn som förknippas med Buddha och den sorgfria karman hos yin och yang. Ditt sovrum är ett perfekt ställe för att njuta av dina canvastavlor och tavlor innan du somnar. Kanske vill du också bli påmind om det du tror på allra mest i ditt vardagsrum eller badrum?

Andlighet

Omfamna din andliga sida med en canvastavla som skildrar fred, kärlek och stillsamhet. Frihetssymboler, och canvastavlan Zen in Black Sand, ger dig en möjlighet att meditera till konst och öppna upp dina sinnen för världens alla möjligheter. Tavlan the historical gates of Kyoto, eller kanske en abstract tolkning av mantrat OHM, kan hjälpa dig att finna mindfulness. Pryd dina väggar med hjärtan och händer eller ordspråk som betyder något för dig. Tavlan Cirkel Dragons kan höja ditt nyckfulla sinnelag medan enklare bokstavstryck ger dig inspiration. Vägen till lycka är inte lång med bilder av det som talar till dig allra mest på väggarna.

Religion

Föreställ dig canvastavlor som avbildar tavlor av några av historiens största mästare, som Hubert van Eyck, Hendrik Balen, Diego Velasquez, Simon Vouet, Paolo Veronese, Gustave Dore, Antoine Le Nain, Sandro Botticelli, Michelangelo Buonarroti och Michelangelo Caravaggio. Kristendomen tolkas i tavlor som Last Judgement, Crucifixion och Joseph and Mary, och många andra klassiska och viktiga händelser i historien om Jesus och Bibelns profeter. Statyer av Buddha kan pryda den plats som är din fristad i form av canvastavlor. Han framställs i många färger, bland annat lugnande rött och guld, för att symbolisera hans heliga resa. Du kan hitta både nirvana och upplysningen, såväl som flera andra tillstånd som Buddha uppnådde. Vi har även canvastavlor som skildrar nordisk mytology, till exempel Blumenengel, Esaias Syn och Feast of the Gods.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.