Graffiti & Gatukonst

Älskar du den ljusa, djärva och färgglada gatukonsten som pryder väggarna i många stadsområden? Lägg då till några i ditt hem eller på ditt kontor och upplev den varje dag med dina egLäs merna specifikationer beroende på storlek och rätt nyanser. Våra väggmålningar med graffiti och gatukonst fångar den anda av stadskonst som finns över hela världen. Graffitien är inte längre begränsad till trottoarerna, utan har blivit mainstream och du kan välja de verk som du vill smycka dina egna fyra väggar med.

Grundläggande om graffiti och väggmålningar med gatukonst

Den förenklade termen för mästerverk i street art-slang kallas piece. Detta beskriver gatukonst som är mycket mer komplex, med minst tre olika färger och som kräver en hög nivå av detaljer, stil och arbete för att färdigställas. Vi har gott om pieces i vår arsenal av graffiti & street art väggmålningar, med alla typer av olika unika mönster och färger som kan tillgodose alla dina inredningsönskemål. Självklart kan dessa dyrbara föremål fortfarande ändras och justeras i storlek och färger om din allmänna plan för inredningen av ett rum kräver det.

En brinnande önskan

Brännare hänvisar till gatukonstföremål som är heta, det vill säga de mest eftertraktade föremålen vid det aktuella tillfället. Eftersom vi alltid uppdaterar våra gallerier med våra exklusiva layouter kommer du säkert att få tag på en av dessa trendiga graffiti- och gatukonstmålningar. Ett fint exempel skulle vara objektet Evolution, gjort i stencil, vilket är en form av gatukonstskapande där en design skärs ut i papper eller kartong och sedan sprutmålas på väggen eller trottoaren. Denna speciella metod grundades av en gatukonstnär vid namn Blek le Rat i Paris på 1980-talet, och dess mest kända konstnär idag är någon som du kanske har hört talas om, som går under namnet Banksy. Med en enkel bakgrund men ett kraftfullt budskap ser Evolution graffiti & gatukonst väggmålning bra ut nästan var som helst, med ett uttalande som har en djupare mening och en stil som fortfarande kan tala för mycket.

Graffiti & gatukonst väggmålningar i Wildstyle

Wildstyle avser en taggstil med sammanfogade bokstäver och symboler. Även om denna form av stadskonst är genomarbetad och komplicerad, eftersom vanligtvis bara andra gatukonstnärer kan läsa det faktiska ordet, är den mycket populär, särskilt bland det yngre folket. De livliga och resonerande färgerna på våra väggmålningar med graffiti och gatukonst i Wildstyle kan ge vilket rum som helst ett enormt uppsving och höja det från ett rum till något speciellt och minnesvärt. Tonårsgraffiti skulle vara ett smart val för just denna känsla eftersom den utan tvekan är omedelbart synlig och visuellt slående, vilket gör den till ett utmärkt val för ett kontor till exempel, för att signalera att detta är en ungdomlig och sprudlande satsning.

Välj ditt val

Välj ett fantastiskt stycke urban konst i form av en färgglad, kaotisk graffiti-taggande väggmålning, som är perfekt om du har en djup förkärlek för abstrakt konst. Ett bra exempel på detta är verket Music Love Graffiti, ett stänkigt och livfullt verk som väcker liv. Om historia är mer din grej är kanske en grunge-skildring med namnet Del av Berlinmuren med grunge-graffiti - Potsdamer Platz är det mer passande objektet för dig. Liquid Graffiti är ett av de mer obskyra valen, men i vilket fall som helst fortfarande oerhört modernt och vackert. Föremålets blå nyanser och flödande förfining gör det till en imponerande närvaro var du än placerar det. I vilket fall som helst har vårt fina urval av väggmålningar med graffiti och gatukonst något för varje konstintresserad och den som vill sätta lite spunk i sin inredning.
Produktinformation