Graffiti över gamla smutsiga väggen - Tapet - Barnrum

228

motiv

Graffiti & Gatukonst

Älskar du den ljusa, djärva och färgglada gatukonsten som pryder väggarna i många stadsområden? Lägg då till några i ditt hem eller kontor och upplev det varje dag med dina egna speciLäs merfikationer beroende på storlek och de rätta nyanserna också. Våra graffiti- och gatukonstfototapeter fångar andan i stadskonst från hela världen. Det är inte längre begränsat bara till trottoarer, utan graffiti har blivit mainstream och du kan välja de verk du väljer att smycka ut med inom dina egna fyra väggar.

Grunderna inom fototapeter graffiti och gatukonst

Den förenklade termen för mästerverk i gatukonstslang kallas verk. Detta beskriver gatukonst som är mycket mer komplex, med minst tre olika färger och som kräver en hög detaljnivå, stil och arbete för att slutföras. Vi har massor av verk i vår arsenal av fototapeter med graffiti- och gatukonst, med alla typer av olika unika mönster och färger som kan tillgodose alla dina önskemål om dekor. Uppenbarligen kan dessa värdefulla artiklar ändå ändras och justeras i storlek och färger, om din allmänna plan för inredningen i ett rum kräver det.

En brinnande önskan

Brännare betyder gatukonstverk som är heta, vilket innebär de mest eftertraktade verken i just det ögonblicket. Eftersom vi alltid uppdaterar våra gallerier med våra exklusiva layouter, kommer du säkert att få tag på en av dessa fototapeter med trendig graffiti- och gatukonst. Ett bra exempel skulle vara verket Evolution, gjort i stencil, som är en form av gatukonstskapande där en design skärs ut i papper eller kartong, och sedan spraymålas på väggen eller trottoaren. Denna speciella metod grundades av en gatukonstnär med namnet Blek le Rat i Paris på 1980-talet, och dess mest berömda konstnär i dag är någon du kanske har hört talas om, som går under namnet Banksy. Med en enkel bakgrund men ett kraftfullt meddelande, ser graffiti och gatukonst-fototapeten Evolution utmärkt ut nästan var som helst, med ett hävdande som har en djupare mening och en ren stil som ändå kan säga mycket.

Graffiti- och gatukonstfototapeter i Wildstyle

Wildstyle är en taggningsstil för att sammankoppla bokstäver och symboler. Även om denna form av stadskonst är utarbetad och komplicerad, eftersom vanligtvis bara andra gatukonstnärer kan läsa själva ordet, är den mycket populär, särskilt bland de yngre. De livliga och resonanta färgerna i våra fototapeter med graffiti- och gatukonst i Wildstyle kan ge alla rum ett enormt uppsving och höja det från ett rum till något speciellt och minnesvärt. Teenage Graffiti skulle vara ett smart val för denna exakta känsla eftersom den utan tvekan är omedelbart synlig och visuellt slående, vilket gör den till ett fantastiskt val för ett kontor till exempel för att signalera att detta är ett ungdomligt och sprudlande företag.

Gör ditt val

Välj ett fantastiskt urbant konstverk i form av en färgstark, kaotisk graffitifototapet, som är perfekt om du har en djup förkärlek för abstrakt konst. Ett bra argument för detta är verket Music Love Graffiti, ett stänkande och livligt stycke som väcker upp livet. Om historia är mer för dig, kanske en grungeskildring som heter Part of Berlin Wall with Grunge Graffiti - Potsdamer Platz är en lämpligare artikel för dig. Liquid Graffiti är ett av de mer obskyra valen, men ändå oerhört fashionabel och vacker. Objektets blå nyanser och flytande förfining gör det till en värdig närvaro var du än placerar det. I vilket fall som helst har vårt fina urval av fototapeter med graffiti och gatukonst något för varje konstälskare och vem som än vill ge lite kurage till sin dekor.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.