Hästar

Hästar har varit en del av historien sedan tidigare, och de har fått en status som inte liknar något annat djur. Från Pegasus, den mytiska bevingade hästen i det antika Grekland, tillLäs mer Comanche, den enda överlevande i general Custers dödsdömda 7:e kavalleri vid Little Big Horn, har hästar varit hjältar, myter och följeslagare genom hela historien. De är bilden av grace, kraft och skönhet i många människors medvetande. Ta in en touch av den vilda skönheten i ditt hem med väggmålningar från vår kollektion med hästtema.

Speed. Grace. Kraft.

Det finns inget som liknar en flock hästar som galopperar iväg, eller hur? För hundra år sedan var de amerikanska planerna hemvist för hundratals mustaschhjordar som vandrade fritt och satte marken i gungning med sina dunkande hovar. Mustangerna må vara borta, men du kan fortfarande ta med dig den där åskan hem med en väggmålning med hästar som personifierar graciositeten när de springer.

En resa till fantasiland

Pegasus var inte den enda mytiska hästen. En populär favorit än idag är enhörningen, den horniga hästen som förekommer i så många myter från så många olika kulturer att vissa tror att den faktiskt kan ha existerat. Enhörningen sägs kunna rena gifter och bota sjukdomar och är en symbol för renhet, för en förlorad, mer oskyldig tid. Förgyll din vardag med bakgrundsbilder med dessa fantastiska varelser.

Konstnärligast av allt

Både animatörer och konstnärer är överens om att av alla ämnen i världen är hästen det svåraste att fånga. Djurets linjer är bedrägligt enkla, men om man gör det ens en millimeter fel kommer den elegans och kraft som är kärnan i vad vi menar med ordet "häst" att gå förlorad, för att aldrig återkomma. Michelangelo, historiens största skulptör, sägs ha gråtit när han skulle skulptera en häst. Varför inte dekorera ditt hem med en tapet som visar de svåraste, men ändå vackraste, motiven i världen? Oavsett om du letar efter något som liknar en oljemålning eller om du vill ha ett mer modernt verk, hittar du säkert något bland vårt utbud av tapeter med hästtema.

Fred

För att vara så kraftfulla varelser är hästar förvånansvärt milda, och det finns en känsla av frid i en bild av en häst i vila som väldigt lite annat erbjuder. Lugna dina sinnen med en väggmålning av fridfulla hästar som dricker vid en sjö eller av hästar som umgås med varandra. Dessa milda jättar kommer att ge en känsla av frid i alla rum.

Hästarnas skönhet i ditt hem

Naturligtvis är hästar inte bara magnifika djur. Husägare har olika anledningar till att dekorera sina hem med hästar. I många kulturer representerar hästar frihet och makt. Färgen på djuret spelar också roll. Till exempel är den vita hästen inom kristendomen en symbol för döden. I vissa indianstammar representerar hästar makt. Därför används hästar ofta som ett symbol för krig. I den mytologiska världen är hästar också vanligt förekommande. Romarna förknippar hästar med Mars, krigsguden, som också ses dra solguden Helios vagn. I den keltiska mytologin ansågs hästar också bringa lycka och lycka. Oavsett vilken kultur det handlar om symboliserar hästar underbara saker. Det magnifika djuret tjänar människan, men kan aldrig helt och hållet tämjas. Dessa symbolismer är oftast skälen till att husägare använder hästar för att dekorera sina hem. Numera syns hästar inte bara i figurer eller målningar. De är också ett vanligt ämne i väggkonst. Photowalls samling av väggmålningar med hästar som tema är otroligt vackra eftersom de får alla rum i ditt utrymme att se bra och intressanta ut.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.