Vita Hästar - Tapet - Barnrum

405

motiv

Hästar

Hästar har varit en del av vår värld sedan urminnes tider, och de har lyckas förvärva en status som inget annat djur har. Hästar har spelat roller som hjälte, myter och följeslagare gLäs merenom historien: från Pegasus, den mytiska bevingade hästen från antikens Grekland, till Comanche, den enda överlevaren ur överstelöjtnant Custers dömda 7:e kavalleri vid slaget vid Little Bighorn. För många människor är de elegans, styrka och skönhet personifierad. Ge ditt hem en känsla av den där vilda skönheten med fototapeter från vår samling med häst-tema.

Snabbhet. Elegans. Kraft.

Det finns ingenting som ens kommer i närheten av en galopperande hästflock, eller hur? För hundra år sen kallade gigantiska mustangflockar de amerikanska slätterna för sitt hem. De vandrade fritt och fick marken att skaka med sina hundratals hamrande hovar. Mustangerna är kanske borta, men du kan fortfarande uppleva detta dunder i ditt hem med en fototapet med hästar som personifierar elegans även i galopp.

En resa till sagans värld

Pegasus var inte den enda mytiska hästen. Enhörningen är en populär favorit än idag. Den behornade hästen är skildrad i så många myter från så många olika kulturer att vissa tror att den kanske faktiskt har funnits på riktigt. Det sägs att den kan rena en från gifter och bota sjukdomar, och den är en symbol för renhet och för en förlorad, oskuldsfull tid. Förgyll din vardag med tapeter som avbildar dessa sagolika varelser.

Förkroppsligad konst

Både animatörer och konstnärer håller med om att hästen är det objekt som är svårast att göra rättvisa. Djurets linjer är vilseledande enkla, men det räcker att ett enda sträck blir en millimeter fel, så är den elegans och kraftfullhet vi förknippar med hästen förlorad för alltid. Det ryktas att Michelangelo, som är historiens största skulptör, grät varje gång han skulle skapa en häst. Varför inte pryda ditt hem med en tapet som avbildar det mest svårfångade, men även ett av de mest förtjusande, objekt som finns? Vare sig du letar efter något som liknar en oljemålning eller om du vill ha något mer modernt så hittar du säkerligen något du vill ha bland våra tapeter med hästar.

Fridfullhet

Hästar är förvånansvärt fromma för att vara så kraftfulla djur, och det finns få saker som ger en sådan känsla av frid som en bild av en rofylld häst. Skapa en lugn stämning med en fototapet med en fridfull häst som dricker ur en sjö eller hästar som spenderar lite kvalitetstid med varandra. Dessa fromma jättar skänker vilket rum som helst en känsla av lugn.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.