Jupiter

Jupiter är den femte planeten från vår sol. Den är också den största i vårt solsystem. Den har fått sitt namn från den romerska guden Jupiter på grund av hur stor den är. Den är mer äLäs mern dubbelt så stor som alla andra planeter i vårt solsystem tillsammans. Photowall hedrar denna massiva jätte av en planet i sin fina samling av Jupiter-dukutskrifter. Dessa fantastiska och lärorika Jupiterdukutskrifter finns i ett stort antal olika utföranden för den kräsne stadsbon att välja mellan. Häng upp dessa utskrifter i ditt personliga bibliotek eller arbetsrum. Eller till och med i dina barns sovplatser och lekplatser. Låt dessa Jupiter-dukutskrifter fungera som en grundkurs för dem, en introduktion till astronomins bländande värld. Sätt fart på deras passioner och ge bränsle till deras lärande med dessa underbara Jupiter-bilder på duk. De kommer garanterat att ge oändliga timmar av underhållning och upplysning, inte bara för dina barn utan även för de vuxna medlemmarna i din familj. Med dessa unika Jupiter-bilder på duk behöver det inte finnas en enda tråkig sekund i ditt hushåll. Håll tävlingar och frågesporter för att se hur mycket dina barn har lärt sig genom att bara läsa texten på dessa bilder.

Det största i Jupiter canvas prints

Jupiter är en planet som till största delen består av gas, och den gasen är väte. Men en fjärdedel av den massan består också av Helium. På grund av detta fenomen har den här planeten ingen fast yta. Det finns också en massiv storm som har inträffat längs dess gränser sedan 1600-talet. Denna till synes oändliga storm kallas den stora röda fläcken. Denna planet antas ha mer än hundra månar runt sin bana. Photowall hyllar denna himmelska jätte med "Solar System-Jupiter" och "Planets and Their Moons" i sitt fina sortiment av Jupiter-dukutskrifter. Låt dessa slående bilder påminna dig om det enorma och mystiska med denna unika kropp i vårt universum. Bjud in dina vänner med ett vetenskapligt intresse till ett eftermiddagsfika och ha livliga diskussioner och argument om detta naturliga underverk i vår galax. Låt dina barn delta i dessa aktiviteter och se vem av dem som har lust att bli en blivande astronom. Dessa fantastiska Jupiter-dukutskrifter kan föra samman både familj och vänner i deras strävan efter större kunskap om himlen ovanför oss.

Mer i Jupiter-bilder på duk

Jupiters fyra största månar upptäcktes av den store astronomen Galileo. Den största som kallas Ganymedes har en diameter som är större än planeten Merkurius. Den första rymdsonden som någonsin besökte planeten Jupiter var Pioneer 10 i december 1973. Flera NASA-projekt i framtiden syftar till att utforska det istäckta havet på en av Jupiters månar. Photowall vill inte bara försköna era hem utan också vidga era vetenskapliga horisonter med "Jupiter", "Firmament" och "Solar System Odyssey" i sin rika samling av Jupiterdukstryck. Det förstnämnda trycket visar ett tvärsnitt av planeten och nämner dess olika lager och de många månar och ringar som omger den. Att läsa just detta stycke i Jupiter canvas prints är som att bläddra i en astronomibok med den rikedom av kunskap som visas på den. Ditt barns sovplats skulle vara den perfekta platsen för att visa detta tryck. Gör dina lektioner ännu rikare genom att infoga färg och dramatik från den romerska mytologin om denna fantastiska planet med den astronomiska sidan av dess existens, och du är garanterad en intressant och mycket lärorik session med din unge.

En universell jätte

Enligt vetenskapliga studier är Jupiter förmodligen den äldsta planeten i vårt solsystem. I den romerska mytologin var Jupiter, eller Jove som han också kallades, den största av alla gudar. Denna mytiska gudom sades ha varit herre över himlen och åskan. Han symboliseras av sin ikoniska åskvigg i många skulpturer och fresker. Och det djur som representerar honom bäst är örnen. Denna örn sågs i den romerska arméns och dess horder av legionärer i deras baner. I deras valuta var örnen som håller fast vid en åskvigg det insignier som fanns på alla imperiets mynt. Han bildade den kapitolinska triaden tillsammans med Juno och Minerva, och det träd som mest förknippades med honom var eken. Photowall hyllar inte bara denna romerska gudom utan även den sanna planeten som den representerar i "Ringed Solar System", ett av de mest fängslande verken i vårt sortiment av Jupiterdukstryck. Denna skildring av planeterna som kretsar runt vår sol är kanske den perfekta återgivningen av storleken och betydelsen av dessa himlakroppar för vår existens i detta universum. Skynda dig och hämta din egen samling i våra Jupiter canvas prints just nu.
Produktinformation
  • Visar 1-7 av 7 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.