Saturnus

Med Photowalls Saturnusdukutskrifter kan du nu ha den sjätte planeten från solen och den näst största planeten i vårt solsystem som ditt centrala dekorationstema. Saturnus, som pryds Läs merav tusentals vackra ringformade solfjädrar, är unik bland alla planeter. Även om det inte är den enda planeten som har ringar gjorda av is- och stenbitar, är ingen av dem så spektakulär som Saturnus. Det är också därför som Saturnus vid sidan av jorden förmodligen är den mest igenkännbara av planeterna. Detta gör Saturnus canvasutskrifter till ett mycket populärt val för inredning, särskilt bland barn. Dessutom kommer du att lära dig många saker när du tittar på dessa Saturnusdukutskrifter. Visste du till exempel att Saturnus, precis som gasjätten Jupiter, i grunden är en massiv boll som huvudsakligen består av väte och helium? Detta är bara några av de roliga fakta som du kan dela med dig av till människor som definitivt kommer att beundra dina Saturnusdukutskrifter. Som vanligt kan du ändra dessa motiv så att de passar din befintliga inredning och dina färgscheman.

Grunderna i Saturn-bilder på duk

Även om det är en planet som inte alls liknar vår egen har människor stirrat upp på Saturnus och undrat över den i tusentals år. Saturnus, som ibland också kallas "den ringformade planeten", är faktiskt riktigt stor och den näst största planeten i solsystemet. Du kan se storleksjämförelser i några av Photowalls Saturnusdukutskrifter. Som redan nämnts består den här planeten mestadels av gaser som helium, vilket är samma typ som man stoppar i ballonger. I motsats till vad många tror är Saturnus vackra ringar inte fasta. De består av bitar av is, damm och sten, som du kommer att se och lära dig mer om i Saturnus canvasutskrifter. Ännu mer fascinerande är att vissa av dessa bitar är lika små som sandkorn medan andra är mycket större än höga byggnader! Dessutom är Saturnus ringar de enda som kan ses från jorden. När folk tittar på dina Saturnus canvasutskrifter kan du också dela med dig av att dagen lördag har fått sitt namn efter Saturnus.

Solsystemets juvel

Om du undrar varifrån namnet på den här planeten kommer så härstammar det från Saturnus, den romerska guden för sådd och tid. Romarna kände till sju ljusa objekt på himlen, nämligen solen, månen och de fem ljusaste planeterna. Du kommer att se i Saturnus canvas prints varför just den här planeten också inkluderades. Romarna namngav dessa fem planeter efter sina viktigaste gudar. Enligt myten introducerade Saturnus jordbruket för sitt folk genom att lära dem hur man odlar jorden. Att Saturnus är tidens romerska gud är kanske också anledningen till att den långsammaste, när det gäller att kretsa runt solen, av de fem ljusa planeterna uppkallades efter honom. Alla dessa detaljer och betydelsen av detta kan ses i Saturnusdukstryck som "Infographic About the Composition, Orbit, Moons and Rings Of Saturn" eller "Saturn". Som du kan se är dessa motiv inte bara vackra att titta på, utan även lärorika.

Familjära sevärdheter i Saturnus canvas prints

Näst efter vår egen planet är Saturnus utan tvekan den mest ikoniska av alla planeter i vårt solsystem, och därmed starkt närvarande i populärkulturen. Den utgör en bakgrund eller grund för många filmer och tv-program, videospel och så vidare. Några konkreta exempel är WALL-E, Star Trek och Final Fantasy VII. Även fiktiva planeter har kopierat Saturnus utseende, och det är ganska uppenbart varför när du tittar på några av våra Saturnus canvasutskrifter. Det är bara något med dessa ringar som får oss att tänka på rymdäventyr. Saturnusdukutskrifter som "Planets and Their Moons" väcker verkligen nyfikenhet, men om du vill ha något mer klassiskt och subtilt kan du kolla in "Solar System - Saturn". Det här Saturn-duktrycket är enkelt men ändå sofistikerat och kan se lika bra ut i hallen hemma som i pausrummet på kontoret.
Produktinformation
  • Visar 1-8 av 8 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.