Disney

Från de äldsta tecknade filmerna om Musse Pigg och Steamboat Willy till Toy Story och Cars på senare tid har Disneys speciella livsglädje spridits över hela världen och placerat sig iLäs mer hjärtat av det kollektiva omedvetna. Det finns en hel generation som vet exakt vad "to Infinity, and Beyond!" betyder, och miljontals barn i alla åldrar över hela världen har vuxit upp med historier som berättats av Disneys fantastiska berättarteam. Begreppet "Disneyfilm" har kommit att betyda mer än bara en berättelse för barn. Det betyder familj, samhörighet och lojalitet. Det betyder kärlek. Ta in dessa berättelser i ditt hem med vårt Disney-sortiment av canvasutskrifter.

Winnie the Pooh

Det finns förmodligen ingen karaktär i världen som är så allmänt älskad som björnen med den mycket lilla hjärnan. Nalle Puh, eller Nalle Puh Björn, var en skapelse av A. A. Milne 1926, men bilden av honom i tankens öga är till hundra procent Disney. Den första Nalle Puh-filmen, Nalle Puh och honungsträdet, gjordes faktiskt medan Walt Disney fortfarande levde, och hans anmärkningsvärda visioner och glada humör genomsyrade berättelserna. Ta hem Hundred Acre Wood och dess charmiga invånare, Kanga, Roo, Eyeore, Piglet och den kloka gamla Ugglan, för att inte nämna Nalle Puh själv och Christopher Robin, med ett canvastryck från oss.

Bilar

Speed...Jag är Speed. Vem minns inte dessa ord, de första som uttalades i filmen Cars? Vem minns inte att han såg Blixten McQueen lära sig värderingar som vänskap och lojalitet av den bedårande Mater? Fenomenet Cars tog världen med storm, och det här är din möjlighet att glädja ditt barn genom att inkludera en målning i deras rum.

Leksaksberättelse

Till oändligheten och längre än så! En hel generation människor, varav de flesta nu är vuxna, får en klump i halsen vid de berömda orden från Disneys Toy Story. Berättelsen om en pojke och hans leksaker släpptes 1995, den allra första långfilmen från numera berömda Pixar Studios, och fångade omedelbart hjärtan. Woody och hans vänner var så roliga och lojala att världen inte kunde annat än älska dem. Uppföljarna har introducerat filmen för en helt ny generation av tittare som har blivit lika förtrollade som de tidigare. Dekorera ditt barns sovrum med ett Toy Story canvastryck från vårt Disney-sortiment. Det finns ingen regel som säger att föräldrar inte får ha Toy Story-affischer ... och dessutom är det väl så att duken gör det till konst, eller hur?

Disney Fairies

Även om Peter Pans dubbelbottnade vän Tinkerbell kanske är den mest kända älvan i Disneys pantheon är hon inte alls den enda. Chloe, Fern, Glimmer och Iridessa hoppade från filmduken och rakt in i publikens hjärtan, och stannade där. Gläd ditt barn genom att dekorera deras rum med canvasutskrifter av dessa vackra älvor.

Klassikerna

Under de nästan hundra år som Disney har funnits har de gjort ett enormt antal filmer och shower, många av dem den typ av filmer som bara kommer en gång per årtionde, kanske. Djungelboken, som bygger på Rudyard Kiplings roman med samma namn, hade några av de bästa sångerna i någon animerad film. Den hade också Baloo, som förmodligen är ansvarig för många myrrelaterade matolyckor genom åren, men som ändå är älskad, och den förnuftiga Bagheera, som alltid var förnuftets röst. Hundra och en halvtusen Dalmationerna, som bygger på en roman av Dodie Smith, är en charmig berättelse om driftighet och mod som har förtjust barn och vuxna i nästan sextio år. Pinocchio och Peter Pan är båda älskade karaktärer som har funnits i många år. Liksom Dumbo, cirkuselefanten som kan flyga, som har visat generationer av barn att även de är speciella. Presentera dessa karaktärer för ditt barn och låt dem sedan bli en del av deras liv genom att dekorera deras rum med canvasutskrifter från vårt Disney-sortiment.

En äventyrsanda

Från Alice i Underlandet till Aristocats, från Lady and the Tramp till Prinsessan och Grodan - det finns en Disneyhistoria för varje barn att uppskatta, en Disneyfigur för varje barn att älska. Ta in den karaktären i ditt hem med ett canvasuttryck från Photowalls kollektion med Disney-tema.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor