Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

Fryst - Magic Elsa - Canvastavla - Barnrum

183

motiv

Disney

Från de första serierna med Musse Pigg och Ångbåtskalle till mer moderna filmer som Toy Story och Bilar – Disneys särskilda joie de vivre har spridit sig över världen och nästlat sig Läs merin i allas våra hjärtan. Det finns en hel generation som vet exakt vad “till oändligheten, och vidare!” betyder, och miljontals barn i alla åldrar världen över har växt upp med berättelser skapade av Disneys enastående sagoförfattare. Termen “Disneyfilm” betyder så mycket mer än bara barnsagor. Den står för familj, för samhörighet och för lojalitet. Den står för kärlek. Nu kan du välkomna sagorna in i ditt hem med vårt sortiment av canvastavlor med Disneytema.

Nalle Puh

Det finns antagligen ingen annan karaktär i hela världen som är så universellt älskad som våran dumma, gamla björn. Nalle Puh, eller bara Puh, skapades av A. A. Milne 1926, men bilden som vi alla har av honom är till 100 % Disney. Den första Nalle Puh-filmen, Nalle Puh och honungsträdet, gjordes faktiskt medan Walt Disney fortfarande levde. Hans anmärkningsvärda vision och munterhet genomsyrar sagan. Ta med dig Sjumilaskogen hem med hjälp av en av våra canvastavlor. Bjud in dess charmiga invånare: Kängu, Ru, Ior, Nasse, den visa Ugglan, Christopher Robin och inte att förglömma, Puh själv!

Bilar

Fart... jag är fart. Vem minns inte de orden, de första som yttrades i filmen Bilar? Vem minns inte hur Blixten McQueen lärde sig om vänskap och lojalitet från Bärgarn? Fenomenet Bilar tog världen med storm, och det här är din chans att göra ditt barn glad genom att hänga upp en tavla i deras rum.

Toy Story

Till oändligheten, och vidare! En hel generation människor, varav de flesta nu har vuxit upp, får nästan gråten i halsen så fort den hör de välkända orden från Disneys Toy Story. Historien om en pojke och hans leksaker släpptes 1995 och var en av de första långfilmerna från Pixar Studios, som numera är välkända. Hela världens hjärtan stod plötsligt i brand. Woody och hans vänner var så roliga och lojala att världen inte kunde göra annat än att älska dem. Uppföljarna har introducerat filmen för en helt ny generation, och den nya publiken har blivit lika förtrollad som den förra. Pryd ditt barns sovrum med en Toy Story-canvastavla från vårt Disney-sortiment. Och när du ändå håller på så finns det väl inget som säger att vuxna inte får ha Toy Story på väggen? Dessutom gör väl att det är tryckt på canvastavla att det räknas som konst?

Älvorna i Disney Fairies

Även om Peter Pans dubbelspelande vän Tingeling är en av de mest kända älvorna i Disneys värld, är hon långt ifrån den enda. Chloe, Fern, Glimmer och Iridessa hoppade ut ur bioduken och rakt in i publikens hjärtan, och där har de stannat sedan dess. Skänk ditt barn glädje genom att pryda deras väggar med canvastavlor som avbildar de här sköna älvorna.

Klassikerna

Under de närmare etthundra år som Disney har existerat har de producerat ett imponerande antal filmer och serier. Många av dem har varit den typen av film som man ser kanske vart tionde år. Djungelboken är baserad på boken med samma namn, av Rudyard Kipling. Av alla tecknade filmer som har gjorts har den nog den bästa filmmusiken. Den har också Baloo, som antagligen är den som ska ha skulden för att så många av oss åt myror när vi var små. Men han är ändå älskad. Och såklart den förståndiga Bagheera, som alltid var den förnuftiga. 101 dalmatiner, som baserades på en bok av Dodie Smith, är en charmig saga om driftighet och mod som har skänkt både barn och vuxna glädje i nästan sextio år. Två andra figurer som har varit älskade av många under en lång tid är Pinocchio och Peter Pan. Och Dumbo, cirkuselefanten som kan flyga, har fått generationer av barn att inse att de är speciella. Introducera dessa underbara karaktärer för dina barn och pryd väggarna i deras rum med canvastavlor från vårt Disney-sortiment.

Äventyrsandan

Från Alice i Underlandet till Aristocats, från Lady och Lufsen till Prinsessan och grodan, varje barn kan hitta en Disney-saga att uppskatta och en Disney-figur att älska. Bjud in den karaktären till ditt hem och ditt barns rum med hjälp av en canvastavla från Photowalls Disney-sortiment.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.