Djungeldjur

Ta in en fantasivärld i ditt hem med ett dukuttryck från vår kollektion Jungle Animals. Dessa bilder ger liv åt kraften och mysteriet i de stora och spårlösa djunglerna och savannernaLäs mer, där världens mäktigaste rovdjur sitter och slappnar av. Från det mäktiga lejonet till den milda elefanten, dessa vackra bilder kommer att ge en touch av exotik till även det enklaste rummet.

Kraft

Under större delen av historien har lejonet varit en symbol för makt. Majestätiskt men alltid avslappnat, med mäktiga män eller slank, har lejonet alltid varit en symbol för kungadöme och ära. Senare har vi förstås lärt oss att lejonhannen i själva verket är ganska lat och är nöjd med att låta lejonhonorna göra allt arbete, men bilden av lejonet - lugnt och självsäkert, härskare över allt som det övervakar - har inte förändrats på grund av det som människan nu har lärt sig. Ta med dig den lugna majestätet hem i form av dukutskrifter från vårt sortiment Djungeldjur.

Fred

Hur brutalt deras utseende än må vara kan Afrikas mäktiga gorillor i sanning betraktas som milda jättar. Dessa massiva apor lever av grönsaker och insekter och är verkligen vänliga varelser som lever i stora familjegrupper för att ta hand om sina ungar som, precis som människobarn, tar några år på sig att bli självförsörjande. De är så vänliga och tillitsfulla som de är, men de har jagats nästan till utrotning, och om några år kan dessa bilder vara allt som återstår av en av naturens mest fantastiska raser. Hjälp deras minne att stanna kvar med en tavla från oss.

Visdom

Elefanter glömmer aldrig, säger man. Om tio månader eller tio år kommer de att minnas en liten förseelse och en tjänst lika väl som alla människor. De sörjer sina döda och försvarar sina ungar. De är de mest mänskliga av alla djur, men de är också fruktansvärda när de väcks. Ljudet av elefanter som går har kallats för ett åskväder på marken; fruktansvärt, oförsonligt och absolut skrämmande för alla som befinner sig i dess väg - men elefanter har aldrig registrerats som slumpmässiga angripare av människor. Dessa vackra, milda jättar har också jagats nästan till utrotning för elfenbenet från deras betar. Bevara deras minne med ett canvastryck.

Snygg

Vi har alla sett de där människorna som verkar ha förmågan att göra sig bekväma absolut var som helst. På en vägg, på ett golv, i ett träd - det spelar ingen roll för dem. Tja, leoparden är djurrikets svar på det, för innan du har sett en leopard som lugnt betraktar dig från toppen av ett träd som du kunde ha svurit på att det inte skulle hålla för den mest utmärglade apans vikt, har du inte sett sann avkoppling. En leopard på savannen är i princip osynlig, men en leopard i ett träd är kung över allt han övervakar. Utanför räckhåll för de flesta av hans konkurrenter kan han hänga kvar, avslappnad och njuta av utsikten, så länge han vill. Om lejonen är djurvärldens kungar är leoparderna Machiavelli - de ser allt, hör allt och agerar bara när de känner för det. Ett canvasuttryck från vår kollektion Djungeldjur kan föra in samma känsla av lugn i ditt hem.

Speed

Tigern är inte världens snabbaste djur, men den kan vara bland de mest vildsinta. I Indien är tigern symbolen för krigaren, mördaren och mördaren utan ånger. Dessa vackra, eleganta djur är jägare som är så skickliga att det har sagts att det första tecknet på en tiger i ditt spår är din ankomst till livet efter döden. De är också mer benägna än andra av de stora katterna att bli människoätare, även om de vanligtvis bara vänder sig till det i desperation - tigern från Champawat hade till exempel flera svårt brutna tänder, vilket skulle ha hindrat henne från att ta byten som var starkare än människor. Trots sin farliga natur är tigrar dock bland de vackraste djuren i djurriket. Deras ögon är graciösa och ädla och verkar stirra på dig från bilderna, hypnotiserande med sina gyllene djup. Ta hem tigerns fara och skönhet med ett canvastryck.

Tranquillity

Med canvasutskrifter från vår kollektion Djungeldjur kan du föra in lugnet från de djupa djunglerna i vilket rum som helst. Välj din favorit bland gruppbilderna som visar djungelns många djur i harmoni och fyll ditt hem med en känsla av lugn.
Produktinformation