Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Svart Panter - Canvastavla - Sovrum

577

motiv

Djungeldjur

Skapa en fantasivärld i ditt eget hem med hjälp av en canvastavla från vårt sortiment av tavlor med djungeldjur. Bilderna ger nytt liv till den vidsträckta och orörda djungelns och saLäs mervannernas mystik. Här strosar världens mest kraftfulla rovdjur runt i lugn och ro. De vackra bilderna skänker även de enklaste rummen en exotisk känsla, med hjälp av så fantastiska djur som det mäktiga lejonet och den blida elefanten.

Styrka

Genom nästan hela vår historia har lejonet varit en symbol för styrka. Lejonet har alltid varit en symbol för kunglighet och ära; de är majestätiska men samtidigt avslappnade. Det var först senare vi insåg att det manliga lejonet faktiskt är ganska lat av sig och tycker det är rätt bekvämt att lejoninnorna gör allt jobbet. Dock har våra nya kunskaper inte förändrat hur vi ser på lejonet: lugn och självsäker, härskare över allt solen rör vid. Skänk ditt hem lite av denna lugna majestät med hjälp av en canvastavla från vårt sortiment med djungeldjur.

Fridfullhet

Hur brutala de än kan uppfattas är Afrikas mäktiga gorillor egentligen ganska fridsamma. Dessa massiva apor äter egentligen bara grönsaker och insekter. De bor tillsammans i stora familjegrupper för att kunna ta hand om sina ungar; precis som människobarn tar det några år innan de klarar sig själva. Eftersom de är så vänliga och tillitsfulla har människan lyckats jaga dem så effektivt att de nästan är utdöda. Om några år kanske de här bilderna är allt som finns kvar av en av naturens mest storartade varelser. Håll deras minnen vid liv med en tavla från oss.

Visdom

Man brukar säga att elefanter aldrig glömmer. Det kan gå tio månader eller tio år, de kommer minnas minsta skymf eller tjänst lika bra som en människa. De sörjer sina döda och försvarar sina ungar tillsammans, och en uppretad elefant är inte att leka med. Kort och gott, de är det mest människolika djuret. Mullret från en elefanthjord som tar sig fram liknar åska; ryslig, oförsonlig och absolut skräckinjagande för alla som står i dess väg. De har dock aldrig attackerat människan på måfå. Dessa vackra, vänliga jättar har också jagats nära sin utdöd, för elfenbenet deras betar är gjorda av. Bevara deras minne med hjälp av en canvastavla.

Cool

Ni vet den där människan som lyckas slappna av var de än är? På en mur, på ett golv, i ett träd – det spelar ingen roll. Man kan säga att leoparden är djurrikets motsvarighet. Inte förrän du har sett en leopard med stillhet ögna dig från topp till tå sittandes på en gren som inte skulle ha hållit för världens mest utmärglade apa, har du bevittnat äkta avslappning. En leopard är i princip helt osynlig på savannen, men i trädet är han kung. Utom räckhåll för sina rivaler har han möjligheten att bara hänga, slappna av och titta på utsikten, så länge han vill. Om lejonen är djurens konung, är leoparden Machiavelli: han ser allt, hör allt men agerar bara när han känner för det. En canvastavla med djungeldjurs-tema kan skänka ditt hem samma känsla av totalt lugn.

Snabbhet

Tigern är inte världens snabbaste djur, men den är ett av de mest rovlystna. I Indien är tigern en symbol för krigaren, lönnmördaren och mördaren utan ånger. Dessa vackra, eleganta djur är så skickliga jägare att det sägs att det första tecknet på att en tiger jagar dig är att du redan är död. De är också det kattdjuret som är mest sannolika att äta människor, även om de vanligtvis bara gör det när de är riktigt desperata. Tigern i Champawat, till exempel, hade så förstörda tänder att hon antagligen inte kunde jaga starkare byten. Men hur farliga de än är, så är de även ett av djurrikets vackraste djur. De är eleganta och ståtliga, och deras gyllene, hypnotiska ögon verkar stirra på dig i varje bild. Låt tigerns fara och skönhet bli en del av ditt hem med en canvastavla.

Rofylldhet

Med en canvastavla med djungeldjur kan du skänka ditt hem en del av djungelns rofylldhet. Välj ut din favorit bland bilderna som visar djungeldjuren i full harmoni, och fyll ditt hem med en fridfull stämning.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.