Safaridjur

Det är något romantiskt över att åka på safari, över att ta sig ut i vildmarken där människan varken behövs eller ens är särskilt välkommen. Under årens lopp har safarin förändras.Läs merrr var det viktigt att ha med sig stora gevär, men nu för tiden är chansen större att man beger sig ut med stora kameror. Ingen canvastavla kan helt och fullt ge uttryck för hur het Afrikas gassande eldklot till sol är eller hur ödsligt stillsamma Afrikas grässlätter är, men våra tavlor av safaridjur är inte långt ifrån.

Elegans

Det kanske finns några djur som ser lika roliga ut som girafferna, men det finns inte ett enda däggdjur som är lika märkligt. Dessa gängliga varelser ser ut som om de inte borde kunna stå upp, med sina oproportionerligt skrangliga ben och långa, långa halsar. Men deras elegans är uppenbar även i fotografier. Giraffen är ett av Afrikas mest ståtliga och eleganta varelser. De är inte lika snabba som lejonet eller lika bastanta som elefanterna, men lika ståtliga som om de gick på styltor. Med sina långa ben och besynnerliga knän borde de se konstiga ut, men de ser i stället blida, nyfikna och till och med kärleksfulla ut. Gör ditt hem lite elegantare med hjälp av en giraff-tavla.

Konst

Västerlänningar har alltid varit ofantligt fascinerade av afrikansk konst. Hur väcks så enkla linjer till liv på detta sätt? Varför färgblock? Det sägs att afrikansk konst är inspirerad av de afrikanska djuren. När något är färgrikt i Afrika görs inga halvmesyrer. Kungsfiskaren har en blå nyans som konstnärer svär inte borde finnas i verkligheten, och den afrikanska smaragdgökens klara gröna färg gränsar till overklig. Dessutom tar Afrikas varelser kamouflage på största allvar. När ett lejon lägger sig ner i det höga gräset smälter han nästan in i det. Det är den afrikanska konstens tvåfald – å ena sidan brunt, gyllene och bleka gröna färger, å andra sidan regnbågens klara, djärva juvelfärger.

Glädje

Ingen vet exakt varför, men zebran är ett roligt djur. Med sina ränder och korta små manar är de nästan som hästar, men inte riktigt. De är faktiskt nästan som åsnor... men inte riktigt. Deras läten är inte direkt vad du hade förväntat dig, speciellt om du tänkte att du bara stod och tittade på en konstig häst. Till och med deras sätt att gå på är konstigt; be någon som är van vid hästar lyssna på zebran när den springer, så får du se. Men även med alla deras underligheter är det något muntert över dem. Det kanske är deras ränder, som får dem att likna fängelsekunder från förr eller se ut som om de hade pyjamas på sig. Oavsett om det är på grund av ränderna, eller öronen eller den där konstiga lilla Mohawk-manen, har de i alla fall en tendens att sprida glädje. Fyll ditt hem med lite av den glädjen genom att inreda med en canvastavla.

Kraft

Ingen har någonsin åkt på safari för att se en mus. Nej, folk åker på safari för att se storvilt. Den visa och blida elefanten, med sina sorgsna, gamla ögon och slängande öron. Solens strålar som fångas i lejonens man. Leoparden som ligger och drar sig i träden, kung över allt han ser. Buffeln, en av jordens farligaste varelser, och noshörningen, en av de mest utrotningshotade. Ingen är lik de andra, och de är alla unika. Lejonhanen är kraftfull men lat, ganska nöjd med att vila på sina lagrar medan lejoninnan gör allt jobbet. Elefanten, det största däggdjuret på land, är lugn med en förvånande humor. Leoparden är cool. Han blickar ut över världen från sin säkra plats uppe i ett utvalt träd. Buffeln och noshörningen är kraftfulla, starka och svåra att döda – men tyvärr är noshörningen inte svår nog. Genomsyra ditt hem med urtidskrafter med hjälp av en canvastavla från vårt sortiment med safaridjur.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.