Gammaldags

Det är något med allt gammaldags som ger oss en stark känsla av nostalgi och minnen. Vi minns saker och ting mer levande, och det finns en nästan påtaglig kvalitet i de bilder vi ser Läs meri våra sinnen. Ett färgstänk, ett gammalt tryck, hundörade sidor i en bok, en torkad blomma mellan sidorna i en dagbok - allt detta framkallar en känsla av längtan och en koppling till det förflutna. Photowall ger dig en chans att njuta av denna känsla i sitt fina sortiment av gammaldags canvasutskrifter. Dessa unika bilder från gångna tider fungerar som en tidskapsel som påminner oss om saker som vi minns, saker som vi glömt och saker som är bäst att känna och inte säga. Dessa nostalgiska gammaldags canvasutskrifter kan ge sofistikering och mognad åt varje hörn och skrymsle i ditt hem. Mer än så kan de ge en nyans av sentimentalitet till alla dina bostadsområden. Ett hem är inte bara en plats för att fira det som finns nu, utan också en fristad, en säker plats för att minnas det som varit. Dessa gammaldags canvasutskrifter ger skönheten och spänningen från förflutna dagar tillbaka till ditt hem. Kom ihåg med dessa gammaldags canvasutskrifter.

Håll dig i minnet med gammaldags canvasutskrifter

Många oväntade element kan utlösa ett minne. Det vi ser, det vi hör, det vi känner och det vi smakar är alla kopplade till specifika receptorer i vår hjärna som fungerar som en katalysator för att vi ska återknyta till det förflutna. Photowall, i sin önskan att föra tillbaka gårdagens ära och bitterljuva känsla, ger dig "La Goulue", "Menagerie-Melchior D'Hondecoeter" och "Kogane" i sitt fina sortiment av gammaldags canvasutskrifter. Det första trycket är en svartvit karikatyrskiss av ett gammalt par som dansar, det andra skildrar ett menageri utomhus fyllt med alla möjliga exotiska fåglar och djur, det tredje är en japansk jungfru i full Kabuki-dräkt. Dessa gammaldags canvasbilder kommer garanterat att se magnifika ut i ditt vardagsrum eller i dina sovrum. De kommer inte bara att utstråla elegans utan också ge färg och spänning åt ditt vardagsrum. Placera dessa gammaldags canvasutskrifter ovanför kaminen eller på väggen bredvid ditt matbord för att göra en fin mittpunkt och ett ämne för samtal när du äter eller bara kopplar av.

Liv i gammaldags canvasutskrifter

Det sägs att barn, liksom djur, är mycket känsliga. Även om de kanske inte kan förmedla sina känslor på ett vältaligt sätt, känner de dem ändå mycket starkt. Ett visst tonfall i rösten, en förändring i hållningen, en förändring av ögonen, och de kan lätt urskilja att något är fel. Samma sak gäller för minnet. De är känsliga för minnets nyanser och toner som en varg kan känna lukten av rädsla hos en antilop. Lär dina barn tidigt värdet av att komma ihåg saker med dessa anmärkningsvärda gammaldags canvasutskrifter. Med exempel som "Dane Foyer at The Opera-Edgar Degas", "Spring Dream 4" och "Spring Dream 2" i sin fina samling av gammaldags canvasbilder. Det första visar Degas' fantastiska mästerverk med balettdansare som sträcker sig och förbereder sig i foajén. Det andra och tredje visar en gul kolibri som sitter på grenarna till en buske full av vita blommor. Dessa unika gammaldags canvasutskrifter ger upphov till ögonblicksbilder av upplevelser och möten som vi antingen har begravt i vårt undermedvetna eller som vi har låst in som en dyrbar ädelsten i valvet i våra sinnen. Låt dessa gammaldags canvasutskrifter låsa upp det förflutnas skatter.

Genom att glömma

Det har påståtts att av alla djur är det elefanten som har det längsta minnet. Detta gav kanske upphov till talesättet "En elefant glömmer aldrig". Men människor är inte heller kända för sin glömska. Vår förmåga att minnas och koppla minnet till en konkret händelse har varit en källa till förundran för många psykiatriker genom historien. Photowall hyllar denna fantastiska egenskap hos det mänskliga sinnet med "Woman with a Parasol in a Garden", "Green Tropic Monstera" och "Pine Street Pears" i sin breda kollektion av gammaldags canvastavlor. Den första bilden visar en kvinna klädd i blått som går omkring i en grönskande och färgglad trädgård med ett parasoll över huvudet. Den andra bilden visar ett grönt tropiskt monstera-blad, och den tredje ett kluster av mogna päron. Dessa bilder framkallar vissa smaker och färger och smaker, de som utlöser känslor från barndomen, och de tusen små extaser vi kände som unga. Låt dessa fantastiska bilder genomsyra varje rum i ditt hem och låt dem alla berätta historien om den person du en gång var och den person du blev. Skynda dig och hämta dina gammaldags canvasutskrifter idag.
Produktinformation