Skiffer

Oftast är allt vi behöver för att fullborda det önskade utseendet i vår inredning ett specifikt element. Skifferdukutskrifter från Photowall kan vara den eftertraktade komponenten i vLäs merarje hem, kontor eller fritidsutrymme genom att ge förtrogenhet och stil tack vare dess naturliga charm och skönhet. Den representerar kopplingen mellan naturen och den jord som vi alla kallar hem. På egen hand, med olika former, färger och storlekar, integreras skiffer ofta i några i ett bostads- eller företagsområde. Photowall ger dig ännu mer med fantastiska mönster i arsenalen av skifferdukutskrifter. De är inte bara visuellt attraktiva och kan komplettera din inrednings estetik, de kan också vara symboliska och ha en djupare innebörd.

Grundläggande information om skifferdukstryck

I sin mest grundläggande form är skiffer en finkornig, lövad, homogen metamorf bergart som härrör från en ursprunglig sedimentär bergart av skiffertyp som består av lera eller vulkanaska genom låggradig regional metamorfism. Det är den finkornigaste lövade metamorfa bergarten. Detta kan låta väldigt vetenskapligt och tekniskt, men du kommer att förstå det när du läser dessa fina skifferdukstryck. Med ett specialverktyg i stenbrottet uppvisar många skiffer en egenskap som kallas klyvbarhet och bildar släta platta stenplattor som länge har använts till tak, golvplattor och andra ändamål. Skiffer förekommer i en mängd olika färger, vilket du kommer att se i Photowalls skifferdukutskrifter. Till och med själva ordet har mycket sammanhang och historia. Skiffer kan betyda en enskild takpanna av skiffer eller en skrivtavla. Traditionellt var det en liten, slät bit av stenen, ofta inramad i trä, som användes med krita som anteckningsblock eller anslagstavla, och särskilt för att registrera avgifter på pubar och värdshus. Uttrycken "clean slate" och "blank slate" kommer från denna användning, något intressant som du kan dela med dig av till beundrare av dina skifferdukstryck.

Naturlig skönhet

Det fina med skifferdukstryck är att de kan användas enkelt, väljas bekvämt och hålla under mycket lång tid. Photowalls höga kvalitet, unika mönster och rika detaljer ger dig fantastisk väggdekoration i vilket rum du än väljer. Dessa motiv kan enkelt skapa rätt atmosfär och utseende som matchar din inredning och dina färgscheman. Vid närmare granskning finns det skönhet i riktig skiffer som många ser men tar för givet nästan varje dag utan att någonsin stanna upp och tänka på detta underbara naturmaterial. En avgörande faktor för denna speciella uppfattning är att ingen skiffer är identisk. Vissa kan se likadana ut, men faktum är att när man tittar närmare kan man observera unika egenskaper. Det är därför skifferdukstryck är ett så fantastiskt dekorativt verktyg, de ger något uppfriskande åt ett alltför välkänt föremål som vi ser ofta, och återuppfinner det för att bli fokuspunkten i ditt rum.

Skifferdukutskrifter och vatten

När vi vandrar längs kusten och njuter av havets salta bris finner vi oss ofta i att samla våra tankar och känslor. Samma sak gäller för praktiskt taget alla typer av miljöer som omger vattenmassor. Det är här som skifferdukstryck också hamnar i fokus. Deras överjordiska skönhet förvandlar oss tillbaka till barn, eftersom fascinationen för vatten är evig. Med skifferdukstryck som lyfter fram elementet vatten kan du använda det som ett verktyg för en inredning som är unik i sin stil och som också uttrycker din miljövänlighet. "Sunset at Elgol Beach" är verkligen härlig och får dig nästan att känna att du själv är på stranden. "Under the Ledge" är ett annat canvasuttryck i skiffer som verkligen kan göra din vägginredning till en höjdare.
Produktinformation
  • Visar 1-7 av 7 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.