Träd

Sedan civilisationens början har träden varit heliga och speciella. För många människor symboliserar de liv, tillväxt och kunskap - tre av mänsklighetens viktigaste hörnstenar. Med taLäs mernke på hur träden har hjälpt och skyddat jorden och dess invånare i miljontals år och gett oss skydd och näring gång på gång är det inte konstigt att så många människor älskar och respekterar dem. Om du håller med om att dessa gröna jättar är en av naturens mest exceptionella skapelser kan du visa din kärlek med ett canvasuttryck från vår stora samling trädmålningar.

För in skogen i ditt hem

Vad är din favoritsak med träd? Är det sättet som deras blad skiftar färg med årstiderna? Är det djurlivet som de hyser? Är det hur de lyser när solljuset strömmar genom deras blad? Oavsett vad du tycker om trädens skönhet har vi en målning som passar dig. Borta är dagarna då du tittar genom fönstret och ser samma dystra landskap om och om igen. Våra canvastavlor kommer att ge en ny och härlig fokuspunkt i vilket rum som helst och förvandla ditt hem till ett skogsparadis. Vårt breda sortiment omfattar inhemska träd som tall och ek, samt utomeuropeiska lövverk som bambu och palmer. Om du är orolig för att grönt inte ska passa till din inredning har vi foton i alla nyanser. Välj bland vårt sortiment av palmprickade lila solnedgångar, eldröda höstskogar eller blåa himmellandskap som syns genom trädtopparna. Vi har ett träd för varje stil.

Skapa din drömstämning

Vad kräver ditt rum? Oavsett om du vill ha en liten inramad väggprydnad eller en stor duk som mittpunkt, så har våra trädmålningar allt du behöver. Det finns träd där ute som kompletterar vilken önskad stämning som helst. Om du vill lysa upp dina morgnar, varför inte välja ett stort canvasuttryck av solstrålar genom skogen i ditt sovrum? Om du letar efter en tavla som passar till en mörkare färgskala kan en svartvit eller sepia-tonad bild kanske passa dig. Vill du få in naturen i ditt kritvita badrum? En bild av en palm vid stranden kan göra susen. Oavsett vilken atmosfär du vill skapa hittar du de perfekta canvasbilderna i vår samling.
Produktinformation