Tropiska Träd

Det finns inget så romantiskt som en målning av en palm på en strand med en solnedgång bakom den. Det finns inget bättre sätt att lugna ner nervositet eller varva ner efter en hård daLäs merg på kontoret än att få fram känslor av kärlek, fred, skönhet och fruktcocktails med små paraplyer. Den här omfattande kollektionen av dukutskrifter innehåller alla dessa lugnande bilder av tropiska träd, och du kommer omedelbart att förflyttas till en avskild, solig skärgård. Träden växer, som namnet antyder, huvudsakligen i tropikerna eller subtropiska områden, även om några har hittats i kallare, men frostfria områden, på Nya Zeeland.

Palmer

Alla dessa träd har många användningsområden utöver inramning av solnedgångar. Palmen producerar kokosnötter, som säljs i enorma mängder för att producera ett stort antal produkter, inklusive mjölk och olja. För de hälsomedvetna massorna är de en utmärkt ersättning för sina ohälsosammare motsvarigheter och är i en aldrig tidigare skådad efterfrågan. Bladen används i många olika kök för att slå in kött och fisk för tillagning, men också för att väva korgar och mattor.

Bambu

Bambusmålningarna är både moderna och estetiskt tilltalande. Utbudet av bilder i färg, sepia och svartvitt kompletterar lätt både dämpad och ljus inredning. Bambu är också en mycket mångsidig produkt och är extremt snabbväxande, alltså helt hållbar. I Asien ingår bambuskott i många maträtter och själva trädet används ofta som byggnadsställningar i byggnadsindustrin. Eftersom världens skogar snabbt utarmas används bambu numera ofta som golv, trall och bänkskivor, eftersom det komprimeras så att det ser ut och känns som lövträ.

Parfymerade träd

Ylang-Ylang-trädet, som är inhemskt i Jave och Malaysia, är känt som Chanel No. 5 Parfymträdet, eftersom dess berömda blommor bidrar till doften. Dess närmaste rival är Michelia Champaca, som är inhemskt i Indien, och som har bytt namn efter Joy Perfume. Abstrakta canvasutskrifter av bambu och palmer ingår också i det omfattande urvalet. Denna form av modernitet är mycket populär bland de yngre.
Produktinformation