Panda Vänner - Canvastavla - Barnrum

368

motiv

Tropiska Träd

Inget är så romantiskt som en tavla föreställande ett palmträd på en strand som står mot en solnedgång. De framkallar känslor av kärlek, fridfullhet, skönhet och fruktcocktails med smLäs merå paraplyer; det finns inget bättre sätt att lugna spända nerver eller slappna av efter en lång dag på kontoret. Den omfattande samlingen canvastavlor har många lugnande bilder med tropiska träd, och du kommer ögonblickligen förflyttas till en undangömd, solig paradisö. De flesta träden kommer från, som samlingens namn föreslår, tropiska eller subtropiska områden, även om vissa har hittats i svalare trakter som Nya Zealand.

Palmer

Alla dessa träd har många användningsområden utöver att rama in solnedgångar. Palmerna ger oss kokosnötter, som säljs i massiva mängder för att producera många olika produkter, till exempel mjölk och olja. För den hälsomedvetna allmänheten är de bra ersättare för sina mer ohälsosamma motsvarigheter, och de är makalöst efterfrågade. Bladen används i många olika kök, där de lindas om kött och fiskar innan tillagning. De används även för att väva mattor och korgar.

Bambu

Bambutavlor är både moderna och estetiskt tilltalande. Variationen mellan färg, sepia och svartvita bilder gör att du enkelt kan komplettera både dämpad och ljus inredning. Även bambu är en produkt med många användningsområden och eftersom den växer extremt snabbt är det en hållbar produkt. I Asien har man bambuskott i många maträtter och själva trädet används ofta till byggnadsställningar i byggindustrin. Nu när skogens skogar snabbt avverkas används bambu ofta till golv, däck och bänkskivor. Bambun pressas ihop för att både kännas som och se ut som hårt trä.

Parfymträd

Ilang-ilang är ett träd som kommer från Java och Malaysia. Det kallas även “Chanel No. 5 parfymträd” eftersom dess välkända blommor används i parfymen. Dess närmaste rival är Magnolia champaca, inhemsk i Inden, som även brukar kallas Joy Perfume. I det omfattande sortimentet finns även abstrakta canvastavlor inspirerade av bambu och palmer. Den här typen av modern konst är extremt populär hos den yngre generationen.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.