Lupiner

Lupinväxter, eller mer populärt kallade lupiner, är en typ av blommande växt i familjen baljväxter, som har omkring 199 arter som förekommer i Nord- och Sydamerika. De kan både ätas oLäs merch användas som prydnadsföremål. Intressant nog klassificeras de som en miljöfarlig art i Nya Zeeland. De blir omkring en och en halv meter höga, men det finns en art i Mexiko som är omkring 2,5 meter hög. Dess namn kommer från det latinska ordet Lupinus, som betyder varg. Detta är förmodligen en vinkning till dess förkärlek för att konsumera alla näringsämnen i den jord som den bor i. Bönorna, som är fröna från denna växt, var mycket uppskattade under romarriket. Photowall hyllar denna unika naturfrukt i sitt sortiment av canvastavlor med Lupiner. Fyll ditt hem med färg och livfullhet med dessa Lupins canvasutskrifter, som passar perfekt i ditt vardagsrum eller i ditt barns lekrum. Deras speciella nyans är lugnande för ögonen och hjälper till att lindra dagens problem. Placera dem på väggen bredvid ditt matbord och de ger dig en känsla av att äta al fresco i bergen. De här canvasbilderna med lupiner passar praktiskt taget var som helst i ditt hem.

Vissa mer om Lupins canvas prints

Lupiner konsumeras också som mat i olika regioner över hela världen. De kan fermenteras, bakas eller bli basen i vissa såser. Lupiner på duk visar upp dessa mångsidiga växter i kollektionerna "Blue Lupins", "Layer Cake" och "Blueweed". Dessa kan passa bra vid sidan av verkliga växter i ditt vardagsrum eller fritidsutrymmen. Men Lupins dukutskrifter slutar inte där. De visar även upp denna fantastiska växt tillsammans med vita hästar med långa, flödande manar i sina mönster "Horse in Lupin Field III" och "Horse in Lupin Field IV". Lupiner kan orsaka en reaktion hos personer med jordnötsallergi. Så det är bäst att ta reda på en persons sjukdomshistoria innan man nappar på en av dessa växter. Dess frön är ett utmärkt substitut för sojabönor och används ofta som foder till kor, grisar och fjäderfä. De är tåliga små växter som kan växa även i jordar som är torftiga på de flesta näringsämnen. Lupin canvas prints vittnar om denna växts motståndskraftiga natur med designerna "Rock Landscape in Gotland" och "Gotland Summer Landscape". Dessa regioner har några av de mest fientliga jordarna i världen för växtlighet.

Skönhet i lupiner på duk

Lupiner konsumerades av egyptiska och inkafolket och ansågs vara utmärkta grödor för att förbättra jordens styrka. Men mer än deras ätbarhet gör deras inneboende skönhet och majestät dem till en underbar växt att ha i naturen. Photowall ger dig "Lupine Sunset" i sin samling av canvasutskrifter med Lupiner. Det här verket skildrar bilden av ett grönt, öppet fält, prickat av lila lupiner, med majestätiska berg i bakgrunden och en cumulonimbusformation av moln ovanför under solnedgången. Ingenting kan vara mer hisnande än denna pittoreska vy, fångad för evigt i ett av våra Lupins canvas prints. Det kommer säkert att vara hemma på din spiselkrans eller ovanför ditt arbetsbord, för att hjälpa dina ögon och ditt sinne att finna lugn efter en lång dag med dina kontorsdokument. Även dina gäster kommer att uppskatta den lugna naturen och avslappnande stämningen som dessa Lupins canvas prints ger ut. Samlas runt dem med ditt favoritvin medan ni skrattar, umgås och diskuterar allt möjligt under solen. Dina barn kommer också att älska de här bilderna, som du kan placera i deras lekrum eller sovrum. Deras iögonfallande färger och häpnadsväckande symmetri kommer garanterat att roa alla barn i flera timmar i sträck.

Inget slut på glädjen

Lupiner har gett mycket rikedomar som föda åt både människor och djur och har gjort sin del för att berika jordmånen i alla regioner där de planteras. Låt nu dessa välgörande växter berika omgivningen i ditt hem genom att ge skönhet och färg till alla dina bostadsutrymmen. Oavsett om det är i ditt vardagsrum, på din fritidsplats eller i din lounge kan dessa fantastiska bilder ge ditt hem en välbehövlig boost i elegans och stil. Deras lugnande färger kan främja harmoni och välbefinnande i ditt hushåll. Poeter har inspirerats av växter som dessa för att skriva vacker prosa under årtusendena. Låt dessa bilder nu inspirera dig till att skapa dina egna mästerverk inom väggarna i ditt eget hem. Ord och bilder kommer att susa förbi din fantasi när dessa bilder låter dig hämta från en djup källa av kreativitet inom dig själv. Det finns ingen gräns för vad du kan åstadkomma när din fruktbara fantasi får fäste. Photowall erbjuder dessa Lupins canvasutskrifter i ett stort antal olika mönster som du kan välja mellan. Så hämta din egen samling av dessa fina Lupins canvasutskrifter redan nu.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor