Smörblommor

Buttercups canvas prints från Photowall är ett bra verktyg när det gäller inredning. Ämnet är en typ av örtartad växt som tillhör familjen Ranunculaceae. Det finns nästan 2000 arter aLäs merv smörblommor som mestadels bor på norra halvklotet eftersom de vanligtvis finns i kalla och tempererade regioner. Smörblommor är vitt spridda och rikligt förekommande i naturen, vilket ger dig en känsla av natur när du använder smörblommor på duk. Dessa blommor är buketter favoriter på grund av sina färgglada kronblad, vilket du också kommer att se i buttercups canvas prints. De olika färgerna är vit, rosa, gul, orange och röd. Med en sådan bred palett kan du verkligen leka och experimentera med buttercups canvas prints. Oavsett om utrymmet du dekorerar ett bostadsområde som vardagsrummet eller ett företagsrum som kontoret, kommer dessa motiv att hjälpa dig. Som vanligt kan du ändra dina utvalda smörblommor på duk för att matcha, eller kontrastera, med din övergripande estetik.

Symbolik i smörblommor på duk

Denna speciella blomma symboliserar ödmjukhet, prydlighet och barnslighet. Gör dessa egenskaper till en del av din väggdekoration med våra buttercups canvas prints. Buttercups canvas prints är inte bara vackra att titta på och representerar något slags värde, ämnet i sig har en mycket intressant bakgrundsinformation. I vissa delar av USA kallas till exempel smörblomman för "Coyote's eyes". I den ursprungliga legenden sägs det att en prärievarg kastade upp ögonen i luften och försökte fånga dem igen när en örn ryckte åt sig dem. Eftersom han inte kunde se gjorde han ögon av smörblomman. Den här lilla anekdoten kommer att vara till stor glädje för din familj, dina vänner och kollegor när de frågar dig om dina canvasutskrifter med smörblommor.

Varier olika typer

Det finns faktiskt en hel del olika typer av denna blomma. Den lila picotan är till exempel ljusvit i färgen och har en violett-lila kontur. Denna verkligt slående blomma kommer att göra dig mer än glad att visa upp för dina besökare i form av smörblommor på duk. En annan populär typ av smörblomma är den persiska smörblomman. Den har vallmo-liknande kronblad som finns i färger som lila, vit, rosa, röd och vit. Smörblommorna "Orange Buttercup" och "Pink Buttercup" är underbara exempel på detta. De vackra färgerna kan verkligen fungera bra i vilken miljö som helst, men lämpar sig förmodligen bäst för bostadsutrymmen som vardagsrummet. Om du har en känsla för det dramatiska är kanske du intresserad av buttercups canvas print "Meadow". Det här verket har en riktigt vacker bakgrund och kan se lika bra ut i ett utrymme med retro-tema som i ett mer modernt område.

Buttercups canvas prints bakgrundsinformation

Huvudanledningen till att smörblommor är så populära är att de har glänsande blommor tack vare särskilda lager av reflekterande celler som finns under kronbladens ytliga celler. De är lätta att känna igen på sina glänsande kronblad och dess olika färger kan verkligen få ditt rum att framstå som en riktig höjdare när du använder buttercups canvas prints. Det vetenskapliga namnet på en smörblomma, "Ranunculus", kommer från latin och betyder bokstavligen "liten groda". Den heter så eftersom smörblommor ofta bor i områden nära vatten, precis som små grodor. Det här är en rolig liten fakta att berätta för dina besökare när de utan tvekan kommer att beundra dina canvasutskrifter med smörblommor. En annan rolig sak att veta är att när du håller en smörblomma under hakan säger folkloren att om det blir en gul reflektion på din hud betyder det att du gillar smör. Den verkliga orsaken är att blommorna verkar lysa med ett intensivt glittrande gult för att locka till sig insektspollinatörer på långt avstånd. Du kommer att se varför detta fungerar när du använder vårt utbud av canvasutskrifter med smörblommor som fokuspunkt.
Produktinformation
  • Visar 1-6 av 6 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5–8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.