Kvistar

En kvist eller pinne är en torkad gren av ett träd eller en buske. Knopparna på en kvist är ett viktigt identifieringsmärke, precis som ärren på blad som fallit av. Färgen, texturen oLäs merch mönstret på barken är också lika talande, liksom tjockleken och märgen. Det finns två grundtyper av kvistar, vegetativa kvistar och fruktutskott. De sistnämnda är tydliga exempel på kvistar som vanligen växer från sidorna av grenar och är stubbiga, med mycket långsam tillväxt. Den har också många ringformiga ringar som visar dess ålder. Photowall hyllar denna distinkta del av ett träd eller en buske med sin egen samling av canvasutskrifter med kvistar. Bilderna visar de olika grenar av floran som kvistar kommer från. Häng upp några av dessa kvistar på duk på väggarna i ditt vardagsrum och ge rummet en naturlig och organisk känsla. Låt dina nära och kära och dina gäster stirra med häpnad på skönheten hos dessa kvistiga canvasutskrifter. De kommer att tacka dig i all oändlighet för din försiktighet när du visar upp dessa fantastiska kvistar på duk i detta gemensamma område. Gör de här kvistar på duk till en viktig del av ditt hem.

Organiskt i kvistar på duk

Inom psykologin är en kvist en integrerad del av en serie tester som syftar till att kvantifiera en patients sinnestillstånd. En person vars kvistteckning är färgglad och laddad med många tillbehör sägs ha en sund läggning och är full av hopp inför framtiden. Medan en person vars teckning av en kvist är dyster och förtvinad är allvarligt störd och bär på många allvarliga problem. Photowall bekräftar denna prognos med "Golden Birds", "Blossom" och "Divine Cherry Blossoms" i sin beundransvärda samling av canvasutskrifter av kvistar. Dessa briljanta bilder som spricker av färg kommer garanterat att lyfta upp och vitalisera sinnesstämningen hos alla som har turen att skåda dem. Vissa primitiva kulturer håller till och med kvistar som standard för sexuell potens. Det är ingen tillfällighet att kvist, som är en gren av en växt, är just det element som används för att pryda många blomsterarrangemang och buketter i vår nuvarande kultur. Kvistar kan också betyda vassliknande eller tunna, vilket ordet twiggy antyder. Det finns praktiskt taget ingen vägg eller rum i ditt hem som inte kan få strålande liv med de underbara canvastrycken med kvistar.

Elementärt i kvistar canvas prints

I den gamla japanska filosofin Bushido lär man sig att när en krigare väl har uppnått enhet med universum kan till och med en kvist användas som vapen. En kvist är också tänkt att symbolisera tillväxt och öppenhet. Det sägs att en regndroppe som har fastnat på en kvist är den mest berusande nektar som finns på jorden. I andra kulturer konnoterar en kvist växtens hälsa och allt som är kopplat till den. Det är därför inte konstigt att denna elementära men oumbärliga del av naturen har kommit att betyda olika saker i olika kulturer. Photowall breddar din förståelse med "Birds heights-Pearly", "Doux Blossom-Peach" och "Nouvelle Chinoiserie-Emerald" i sitt fina sortiment av canvasutskrifter med kvistar. Dessa bilder skildrar kvistar i ett mer unikt och meningsfullt ljus. Häng upp några av dessa canvasutskrifter med kvistar ovanpå din säng, i ditt sovrum, och känn dig som om du sluter ögonen i en av världens vackraste trädgårdar. Låt dessa canvasutskrifter med kvistar fylla dina drömmar med bilder av gröna fält och öppna slätter. De här kvistar på duk är ett fantastiskt tillägg till utsmyckningarna i ditt hem.

Distinkt och anmärkningsvärt

Photowall har gjort det lätt som en plätt att skaffa dessa kvistar canvasutskrifter till ditt hem. Till ett pris som praktiskt taget är en stöld kan du nu säkra dig själv och din familj något som inte skulle vara fel i en modern botanisk utställning. Kolla in fantastiska verk som "Brushwood-Emerald", "Fairytale" och "La Arbre" som en introduktion till canvasutskrifter av kvistar, något som helt enkelt väcker din aptit. Gå sedan vidare till mer seriösa verk som "Leopard Resting", "Spring Border Cherry Blossom" och "Tree Frog on a Sunflower" för att komplettera din samling av canvasutskrifter med kvistar. Skapa en familjeaktivitet genom att låta alla få turas om att placera dem i ditt hem, och du har den perfekta formeln för en eftermiddag av skoj och lärande. Eller bjud in dina vänner till en eftermiddag med te och scones medan ni har livliga diskussioner om den intrikata dynamiken hos denna specifika del av en växt. Utbytet av idéer och intryck kommer att få dig att glömma hur snabbt tiden går. Det finns till och med studier som visar att människor med ångeststörningar, när de tittar på dessa kvistar canvasutskrifter, lugnas ur sin depression och melankoli och börjar slappna av och uppnå jämvikt igen. Så ta några av dessa kvistar på duk till ditt hem idag.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.