Tak Invändigt

Taket är en yta i en konstruktion som täcker den övre delen av ett rum. Det räknas tekniskt sett inte som en strukturell komponent, utan snarare som en färdig yta som döljer undersidaLäs mern av takkonstruktionen eller golvet i våningen ovanför. Tak kan utformas och anpassas efter ägarens önskemål, och det finns otaliga fresker och konstverk som har målats eller visats på tak. Detta gäller särskilt i religiösa byggnader eller katedraler. Photowall hyllar detta särskilda element i en byggnads struktur med sin egen kollektion av takdukstryck på duk. Dessa bilder skildrar några av de vackraste och mest intrikat utformade taken i världen. Häng upp några av dessa takdukstryck på väggarna i ditt vardagsrum och ge rummet en sofistikerad och elegant känsla. Dina nära och kära och dina gäster kommer att häpna över de magnifika och inspirerande bilder som dessa takdukstryck för in i det gemensamma rummet. Deras tacksamhet för dig kommer inte att ha några gränser för din framsynthet när du visar upp dessa takdukstryck på väggarna. De kommer aldrig att vilja lämna denna plats med alla dessa fantastiska takdukstryck omkring sig.

Tillbaka till taket - canvasutskrifter

Sedan början av grundläggande arkitektur, från antiken till vår moderna värld, har stilen och utformningen av våra tak alltid varit en orsak till förundran och vördnad. Det är inspirerande att se vad vi människor kan åstadkomma när vi sätter oss in i det, och ett av de största bevisen på vår kreativitet och uppfinningsrikedom är de stilar som vi skapar våra tak med. Photowall hedrar en av mänsklighetens största arkitektoniska bedrifter med "Westminister Abbey", "Gmuender Munster" och "Imperial Library in Wien" i sitt fina sortiment av takdukstryck. Dessa magnifika bilder skildrar de olika och ständigt föränderliga stilarna för våra tak genom tiderna. Dessa takdukstryck visar några av de mest anmärkningsvärda tekniska och konstnärliga konstruktioner som människan känner till. Att ha dessa takdukstryck i ditt hem kommer att vara som att ha ditt eget arkitekturgalleri. Elegans och storslagenhet är det som gäller när dessa takdukstryck hänger på dina väggar. Dagarna av tråkighet och tristess är förbi med dessa fina bilder som pryder ditt vardagsrum. Dela skönheten i dessa takdukstryck med din familj och dina nära och kära, när de häpnar över de anmärkningsvärda bilderna framför dem.

Att arbeta med takdukstryck

Flera av de mest anmärkningsvärda katedralerna i världen rymmer i sina tak några av de största konstverk som världen någonsin sett. Ett perfekt exempel på detta är Sixtinska kapellet i Vatikanen som visar upp odödliga fresker av den store Michelangelo själv. Hertigen av Milano och påven själv gav den store italienske konstnären i uppdrag att måla dessa hisnande fresker på taket till detta magnifika kapell. Photowall låter dig beundra detta underbara arv med "Ceiling Art", "Cloister" och "Cathedral Vault" i sin fantastiska samling av takdukstryck. Dessa bilder visar upp några av de mest berömda taken i katedraler genom hela historien. Dessa takdukstryck skulle se fantastiska ut på väggarna i ditt vardagsrum och dina rekreationsutrymmen. De är utmärkta samtalsobjekt som kan ge upphov till livliga diskussioner om struktur och form. Lägg till en touch av elegans till och med i dina korridorer genom att placera några av dessa takdukstryck på dem. Gör det till en lektion i fin arkitektur att gå från rum till rum med dessa takdukstryck på väggarna.

Intrikat och hyllat

Världens mest begåvade arkitekter förstår att när man bygger och pryder ett tak är det inte bara sundhet och integritet som är de viktigaste faktorerna att ta hänsyn till, utan även symmetri och estetik spelar in. Varje linje måste berätta en historia, varje kurva i taket måste ha betydelse. Photowall hedrar deras strävan efter perfektion med "Holy Light", "Town Hall Station-Swedish Subway" och "Monastery Library" i sin fantastiska samling av takdukstryck. Bilderna visar några av de största arkitektoniska prestationerna inom takdesign i världen. Dessa takdukstryck fungerar som en påminnelse om att tak inte bara är skydd, utan att de också kan vara en peksten för våra minnen och kan hjälpa till att definiera vem och vad vi är på den här planeten. Låt historia och minnen klinga i ditt hem med dessa underbara takdukstryck. Dessa underbara takdukstryck på duk skulle se bra ut i ditt minibibliotek eller ditt privata arbetsrum. De ger en känsla av pompa och ståt till dina lugna vardagsrum. Låt din blick falla på dessa magnifika takdukstryck och känn hur dina bekymmer faller bort. Låt dessa takdukstryck bli en stöttepelare i ditt hem.
Produktinformation
  • Visar 1-19 av 19 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.